پنه با سس ساور کریم با قارچ

مواد لازم :

 

پاستا پنه یا همون نیزه ای یا هر شکلی که دوست داشتید

آب 

نمک روغن

 

برای تهیه سس 

خامه : ترجیحا پگاه یک پیمانه

روغن : یک قاشق غذاخوری

قارچ : 10 عدد متوسط

سیر له شده : پنج حبه

فلفل دلمه ای سبز : یک عدد کوچک نگینی ریز خرد شده

سس ناندوس مایلد سیر و فلفل : یک قاشق چای خوری (در صورت تمایل ) میتونید پودر چیلی رو جایگزین کنید

پوست لیمو رنده شده : یک قاشق چای خوری

لیمو ترش تازه : یک عدد

پنیر پارمزان رنده شده : یک سوم پیمانه

 

در ابتدا در یک قابلمه آب بریزید تا به جوش بیاد نمک و روغن اضافه کنید و پاستا رو داخلش بریزد تا بیست دقیقه بپزه بعد آبکشی کنید

 

برای تهیه سس بهتره از یک سس پن یا قابلمه لعابی استفاده کنید

قارچ این سس رو هم میتونید کنسرو کنید هم میتونید تفت بدید من کنسرو کردم ابتدا قارچ رو خوب بشورید بعد اونو به سه قسمت اسلایسش کنید تو یه قابلمه آب بریزید تا به جوش بیاد بعد قارچها رو داخلش بریزید و یک قاشق چای خوری جوهر لیمو بریزید و بزارید یک ربع بجوشه بعد آبکشی کنید

در یک قابلمه لعابی مقداری روغن بریزید سیر و فلفل دلمه ای رو داخل ظرف بریزید حرارت رو کم کنید تا فلفل نرم بشه حواستون باشه سیر نسوزه دائم باید تفتش بدید بعد قارچ رو اضافه کنید و یه تفت بدید اگه قارچ رو نمیخواین کنسرو کنید باید تو این مرحله قارچ خام رو اضافه کنید و صبر کنید تا قارچ آبش از بین بره 

(من عکسهای مرحله به مرحله ش رو گرفته بودم ولی خوب چون پرشین بلاگ مشکل آپلود عکس داره نتونستم بزارم ولی تو فیس بوک گذاشتم )

بعد رنده پوست لیمو رو اضافه کنید و خامه رو بریزید توجه داشته باشید که حرارت باید خیلی کم باشه و خامه رو کم کم اضافه کنید تا نبره بعد سس ناندوس یا فلفل قرمز رو اضافه کنید نمک هم یادتون نره

بعد هم بزنید تا خامه ریز ریز شروع کنه به جوشیدن تو این مرحله پنیر رو اضافه کنید و صبر کنید تا آب بشه بعد آب نصف لیمو رو داخل سس بریزید و سس رو از حرارت بردارید

پاستای آبکشی شده رو روی حرارت بزارید تا آب اضافیش تبخیر بشه و سس رو باهاش تفت بدید و بعد نوش جان کنید

 

 

/ 5 نظر / 3862 بازدید
شقایق

وای من عاشق این پاستام با این سس. مرسی مهسا جونم.

راحیل

[ناراحت]آخه چرا ممنوع؟!!!!! یعنی واقعا شما نمی خواین از دست پخت خوبتون استفاده بشه؟!! خب من دوست دارم واسه خودم سیو داشته باشم[ناراحت]

راحیل

[خجالت] [گل]

راحیل

[گل]

راحیل

[گل][گل]