onigiri انیگیری

مواد لازم

برنج کته : 1 لیوان

کنسرو ماهی تن : 1 عدد

قارچ پخته ریز شده : 50 گرم

سس سویا : 1 ق م

نمک : کمی

کنجد : 2 ق س

مایونز : 1 ق س

خامه : کمی

1-اول از همه قارچ پخته رو ساطوری میکنیم و برنج کته رو داخل یه کاسه میریزیم و قارچ

و کنجد و سس سویا رو بهش اضافه میکنیم

2-در ظرف دیگه ای تن ماهی روغن گرفته و سس مایونز و خامه رو مخلوط میکنیم

3-در این مرحله دست رو با اب سرد خیس کرده و به اندازه کف دست از مایه برنجمون

 برمیداریم و داخل دست فشار میدیم تا کاملا بهم بچسبه مثل کوفته

4-در این مرحله هم مایع ماهی رو روی توپ های درست شده میریزیم به اندازه یه

 قاشق مربا خوری

5-اگه دوس داشتید توپ های درست شده رو روی تکه های جلبک دریایی قرار میدیم

6-تو این مرحله هم میخوریمش! ولی حواستون باشه جلبکش رو نخورید چون خیلی

بی  مزست! بین خودمون بمونه ها! یه وقت ژاپنیا نفهمن! ناراحت میشن! مثل این  که

 میمونه اونا بگن قرمه سبزی ما ایرانیا خیلی بی مزست! خوب ما ناراحت میشیم دیگه!

 

/ 11 نظر / 12 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هديه

سلام سر آشپز جون خوبي من هر روز صبح به بلاگت سر ميزنم عزيزم اينو مطمئن باش در مورد غذاي امروزت بايد بگم ممنون كه به فكر من بودي مرسي و يه سوال يعني ايكوسان اين غذا رو ميخورد اما اينجوري نبود اون به نظرم يه غدايي بود كه نرم بود اما اين انگار مثل ته ديگ ميمونه البته درستش ميكنم اميدوارم خوشمزه باشه و من به آرزوي خودم برسم كه از بچگي دلم ميخواست غداي ايكيوسانو بخورم [نیشخند] مرسي فعلا باي [گل][خداحافظ]

زهره

سلام . چه غذای جالب و عالی .دست شما درد نکنه. خیلی ممنون می شم از آموزش تخته کاری.ممنون از زحمات تون.

مطبخ رویا

مواد داخلش که خیلی خوشمزه هست .ترکیبش هم حتما خوشمزه تره ...مرسی [گل]

آفاق

سلام مهسا جون یه عالمه ممنون واسه این غذاهای نو و خوشمزه.

كويريات

سلام مهسا جان خوبی؟ وااای چه باحال که این غذا رو گذاشتی همیشه تو اوشین و کارتون ها دیدیم اینها کوفته برنجی می خورند. من خودم تا حالا سوشی خوردم ولی کوفته برنجی شون رو نخورده بودم. این از سوشی بهتره به نظر من. اینم برنجش فکر کنم برنج سوشی باشه. جالب بود. شاد و سلامت باشی خانمی

ღஜღ علی و مهسا ღஜღ

نه همشون که خلاق و هنرمند نیستن،فقط مادوتا خلاقو هنرمندیم[نیشخند] سلام مهسا جان[قلب] خصوصییییییییییییی[وحشتناک][زبان]

سلماز

سلام مرسی عزیزم از این وبلاگ خوشمزه ات در خواست آموزش تخته کاری فکر می کنم بیشتر شده نه؟ آخه باید منم به لیست اضافه کنی

elham

منم تخته میخواااااااااااااااااااااااااااااام!!!!![پلک]

مریم

سلام من تازه با شما آشنا شدم.میخواستم بگم انیگیری یه غذای محلی ژاپنی که طعم واقعی غذارو فقط میتونی همونجا تست کنی.من درژاپن انیگیری خوردم اونم با جلبک واقعا خوشمزست...مخصوصا با جلبک کره ای که مثل آجیل میخوردم اونا طعم های مختلف دارن و بی مزه نیستن.انبته هرکی سلیقه ای داره. و دیگه اینکه مایع انیگیری در داخل برنج قرار داره و با سلفون برنج به صورت مثلثی یا گرد درست میشه.البته درژاپن انیگیری باتن ماهی و سس مایونز با برنج ساده سرو میشه و میشه روی برنجودر کنجد غلطوند به جای استفاده از جلبک. به هرحال ببخشید قصد جسارت نداشتم.مرسی از سایت زیتون سیاه