پاناکوتا نارگیل با ژله انار

مواد لازم برای پاناکوتا

شیر نارگیل : 2 فنجان

خامه پرچرب : یک فنجان

خامه پرچرب با طعم نسکافه : یک فنجان

ورق ژلاتین : 14 گرم : هر ورق معادل 3 گرم میباشد

پودر شکر : یک فنجان

وانیل : یک شاخه یا در صروت پودر : یک قاشق چای خوری

 

مواد لازم جهت ژله انار :

پودر ژله انار : 2 بسته

آب داغ : دو لیوان

آب انار سرد : دو لیوان

در ابتدا خامه و شیر نارگیل و وانیل و شکر رو با هم مخلوط کرده و وبا همزن میزنیم

بعد روی شعله میزاریم و هم میزنیم تا به جوش بیاد

بعد ازینکه به جوش اومد از روی شعله برمیداریم و 20 دقیقه میرایم تا خنک بشه

در این حین ورق ژلاتین رو به مدت 5 تا 10 دقیقه داخل آب سرد میزاریم وقتی نرم شد به مایع نارگیل اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد ازینکه حل شد یک دور از صافی عبور میدیم

وقتی مایع کاملا خنک شد داخل ظرف مورد نظر میزاریم و داخل یخچال میزاریم توجه داشته باشید ظرف مورد نظر رو تا نصفه پر کنید

بعد یک ساعت که گرفت ژله رو درست میکنیم به این صورت که ابتدا پودر انار رو داخل پارچ آب ریخته و آب جوش رو میریزیم بعد روی بخار قرار میدیم تا ژله کاملا حل بشه بعد آب انار رو میریزیم و اجازه میدیم کمی خنک بشه بعد به آرومی روی پاناکوتا میریزیمو دوباره داخل یخچال قرار میدی تا ببنده

نوش جان

یلدای خوبی داشته باشید

/ 5 نظر / 81 بازدید
محمد

salam khaste nabashin vaghean karetoon alie sheklesham vaghean jazabe man hardafe miam be weblogetoon kheili chizi yad migiram mamnoon az webloge khoobetooon yaldatoon mobarak

طاهره

سلام عزیزم گفتم الان میام عکس سفره ت رو میبینم زودی عکس بگذار هنرنمایی ت رو ببینیم خانمم عزیزم امیدوارم زمستان پیش رو زمستانی زیبا باشه براتون منم با عکس سفره شب یلدام آپم خوشحال میشم بیای موچ موچ

شیوا

سلااااااااااام بابا سراشپز ترکوندین خیلی خوشکل شده من اب انار خیلی دوست می دارم[نیشخند] میگم شما هم زدین تو کار تبلیغ ها ولی خدایش دسر جالب و خوشکلیه مخصوصا برای مهمونی های دوستانه[شوخی]

مهسا

چه دسر خوشکلی حتما خیلی خوشمزست اما یه چیز مهسا جون من ژلاتین رو به صورت ورقه ندارم و به صورت آسیاب شده دارم از اون چند قاشق باید بریزم و اینکه من از هر سوپر مارکتی پرسیدم شیر نارگیل نداشت [ماچ]

رضائی

شیر نارگیل فقط همین مارک تو بازار هست ؟؟؟؟ تو تبریز می شه پیدا کرد ؟؟؟ خامه پرچرب با طعم نسکافه چه مارکی استفاده می کنی ؟؟؟ می شه عکسشو بذاری تا من تو تبریز دنبالش بگردم .