کباب بلدرچین

مواد لازم برای ١٨ عدد بلدرچین (٩ نفر)

بلدرچین پاک شده : ١٨ عدد

پیاز : ۵ عدد

ماست : ١ لیوان

خامه : ١/٢ لیوان

زعفران : ١/٢ لیوان دم کرده

روغن زیتون : ١/۴ لیوان

نمک و فلفل: به میزان لازم

آب لیمو : ١/٢ لیوان

کره : ۵٠ گرم

لیمو تازه : ٢ عدد

 

در ابتدا بلدرچین ها را از وسط به درازا به ٢ قسمت تقسیم کرده و پیاز ها را خرد کرده و

ماست و خامه و آب لیمو و روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل و زعفران  را با هم

مخلوط میکنیم بعد بلدرچین ها رو ١٢ ساعت در این مخلوط مزه دار میکنیم

بعد از گذشت ١٢ ساعت نصف بلدرچین ها رو به سیخ میکشیم و روی آتش کباب

میکنیم توجه داشته باشید گوشت بلدرچین مقداری سفت هست سعی کنید شعله

آتش ملایم باشه تا آروم آروم بپزه!

بعد از پخت سس کره رو درست میکنیم به این صورت که کره رو آب میکنیم و آب لیمو ی

تازه رو گرفته و داخلش میریزیم و مقداری نمک اضافه میکنیم

و روی بلدرچین ها میریزیم

نوش جان

 

 

/ 35 نظر / 300 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لادن

سلام مهسا خانم. واقعا" کباب های عالی شدن. ممنون ازز شما. راستی وبلاگ جالب و خوشمزه ای دارین. در صورتی که تمایل داشته باشی با هم تبادل لینک کنیم تا بیشتر با هم آشنا بشیم و بتونیم دوستای خوبی برای هم بمونیم[قلب] خوشحالم با شما اشنا شدم[گل]

قلم آنلاين

سلام دوست عزيز . من مسول بخش لينك هاي سايت " قلم آنلاين " هستم و مايلم با شما تبادل لينك كنم. لطفا به من سر بزن و منتظر تبادل لينك با شما هستم.

لادن

سلا مهسا جونم. دوست گلم. با خوشحالی لینکت کردم. هر روز میام پیشت[ماچ]

آزادکوه

سلام اون چند بیت شعر از بنده نیست . پیروز باشید[گل]

سهیلا

سلام مهسا جون مرسی از این غذای خوشگل و حتماَ خوشمزه می خواستم بدونم که این کباب بلدرچین بو نمی ده؟ چون گوشت بلدرچین کمی بوی خاصی می ده. نمی دونم به نظر تو هم این جوریه؟

شاپرک

سلا مهسا جون وای که چه خوشکل شده واقعا شیکه برای مهمونی ایندفعه حتما بجای جوجه این را درست می کنم ممنون عزیزم [قلب]

نیایش

عالیه امیدوارم نیایش اینجوری حاضربه خوردن بلدرچین بشه!

پینار

سلام مهسا جون عالی بود . من هم معتقدم به جای نمک برای سس از اساره مگی استفاده کنیم. من اونجوری میپسندم

کارن

12 ساعت زیاده گوشتها اگر بیشتر از یه زمان خاص در مایه بمانند طعم واقعیه گوشت رو عوض میکنند حتما امتحان کنید با عرض پوزش از سر اشپز خوب این سایت