لواشک ترش آلو قطره طلا و انار

مواد لازم

آلو قطره طلا : نیم کبلو

رب انار ترش: 1 ق غ

نمک : 1 ق م

ابتدا آلو رو میریزیم تو قابلمه و با حرارت بالا میپزیم انقد میپزیم تا به حالت رب در بیاد در

آخر رب انار رو هم به همراه نمک اضافه میکنیم.همونطور که تو تصویر میبینید باید به این

شکل دربیاد.

                 

بعد اون رب به همرا هسته آلو رو از صافی رد میکنیم رب رو تو صافی کاملا فشار بدید تا

رب کاملا ازش خارج بشه و هسته از رب جدابشه و به این شکل در بیاد

 

بعد اونو تو یه سینی اسطیل میریزیم و کاملا سطحش رو صاف میکنیم به این روش که

 سینی رو تکون میدیم تا مواد داخلش صاف بشه ضخامت لواشک رو زیاد نکنید

 خوشمزه نمیشه!

 

بعداونو به مدت 1 روز در مقابل آفتاب قرار میدیم

و بعد لبه اونو از سینی با چاقو جدا کرده و میکشیم تا جدابشه مواظب باشید موقع

کشیدن پاره نشه

نوش جون!

 

 

/ 9 نظر / 15 بازدید
هديه

سلام خوبي اول شدم [نیشخند] قبل اينكه نظر بدم بگم فكر نكني من اگه چند روزي نظر نميدادم نميومدم بلكه ميومدم و ميخوندم اما رك بگم زياد به طرف غذاها جلب نميشدو تا اينكه لواشك وارد شد آخ جون[خوشمزه] راستي عكس لواشكت باز نميشه هر كاري كردم مشكل داره مثل اينكه درستش كن رفيق باي

shahla

سلام ممنون از پاتینکه لواشک گذاشتید اما نگفتید روی آلوها آب بریزیم یا نه؟ اگر باید بریزیم چقدر کاقیه ممنون

شادی

به به. چند تا پست خوشمزه پشت سر هم . دستت درد نکنه. این نون فطیر خیلی خوب بود. ببینم می تونم درست کنم.[خجالت]

آفاق

عجب لواشک سالم و خوشمزه ای. ممنون مهسا جون. ما که شمال بودیم باید چندین روز می موند تا خشک می شد. واسه همین تا خشک شدنش هی کم کم می خوردیم.[نیشخند]

مطبخ رویا

به به لواشک ...دهنم آب افتاد .حتما بع از ماه رمضان درست می کنم .

لیلا

سلام خانوم خانوما شطوری؟ میبینم که باز یه چیز خوشمزه برامون گذاشتی اونم لواااااااااااشک [نیشخند] دستت درد نکنه مهسا جونننننننننننم[ماچ] این روزا خیلی التماس دعا[گل]

دريا

سلام من امروز با سايتتون آشنا شدم، فق العاده بود، دهنم آب افتاد ولي كلي سر ذوق اومدم واسه آشپزي كردن، چون از درست كردن غذاهاي تكراري با روش هاي تكراري خسته شده بودم و اينجا كلي چيز جديد ياد گرفتم، موفق باشيد....

ث از تبریز

باسلام عالی بود ولی چرا عکسها باز نمی شه؟چرا لواشکهایی که من درست می کنم نرم نمی شه؟

hamedjanam

سلام یه سوال داشتم با اجازه دارم لواشک درست میکنم و میخوام اونقدر ترش بشه که ربونم تاول بزنه شنیدم جوهرلیمو خیلی ترش میکنتش به نظرتوتن برا 10 کیلو آلو چقدر بریزم خوبه ؟؟ راستی شما فقط آشپزارو لینک میکنید /؟؟؟ [چشمک]