ته چین کوکو

 

مواد لازم جهت ته چین :

برنج آبکشی شده یا دم کشیده : یک لیوان

کره آب کرده : 50 گرم

ماست : سه چهارم لیوان

تخم مرغ : 2 عدد

روغن مایع : به میزان لازم

زعفران دم کشیده : 2 قاشق غذاخوری

نمک فلفل و دارچین : به میزان لازم

 

مواد لازم جهت کوکو سبزی :

سبزی کوکو : یک لیوان

تخم مرغ : 3 عدد

آرد : یک فنجان

زردچوبه : یک قاشق مرباخوری

پیاز و سیر رنده شده : یک عدد- سیر : 3 حبه

بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری

 

سیر : 2 حبه دایره ای خرد شده جهت لابلای ته چین

در صورت تمایل زرشک

 

در ابتدا تخم مرغ و ماست و کره ذوب شده و نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن سیمی میزنیم بعد برنج رو اضافه میکنیم و زعفران رو هم میریزیم

کف قالب تفلون دیواره بلند رو چرب میکنیم و مایع ته چین رو میرزیم و روش رو صاف میکنیم و روغن مایع و کمی دارچین به همراه سیر برش خورده و در صورت تمایل زرشک رو روش میپاشیم

فر رو روشن میکنیم و روی حرارت 185 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم

آب اضافی سبزی رو گرفته و با تخم مرغ و پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط میکنیم در این مرحله آرد و بکینگ پودر رو هم میریزیم و هم میزنیم

مواد رو روی مواد ته چین میریزیم و فیکس میکنیم و قالب رو چند مرتبه به زمین میکوبیم تا مواد کاملا ته نشین بشه و با هم فیکس بشه

روی قالب رو با فویلی که با چاقو چند تا روزنه ایجاد کردیم میپوشونیم و داخل فر قرار میدیم

به مدت یک ساعت داخل فر میزاریم  و یک ربع آخر طبقه فر رو عوض میکنیم و از طبقه وسط به طبقه زیرین که نزدیکترین طبقه به شعله هست قرار میدیم

بعد از یک ساعت از فر خارج کرده و از قالب در میاریم

نوش جان!

 

 

/ 21 نظر / 132 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شادی

چه ایده ی خوبی. چقدرم قشنگه مهسا جون . آدم لذت می بره نیگاش می کنه. [لبخند][ماچ]

شیوا

سلام هنرمند به به سراشپز چکار کردین خیلی توپه من که خیلی خوشم اومد با یه تیر دو نشون میزنیم مرسییییییییییییی[ماچ]

محمد

salam vay man ke tahala azina nakhordam bayad kheili khob shode bashe rasti kash az un varesham aks migereftin mamnoon

مریم ه

بدون فر هم میشه ؟؟؟؟

بهار

واقعا شیک و زیبا بود من خیلی خوشم اومد ممنون

رضائی

سلام...ميشه عکس مرحله به مرحله اين غذا رو بذاري ؟؟!!! من سر در نياوردم چطوري شد .... :(

elham

salam azizam....dastet dard nakone....man khyli khosham omad az in sayt....ghazahat kheyli khoban

مهسا

امروز مرخصی هستم می خوام این غذای خوشمزه رو درست کنم. البته به برنج شوید و باقالا هم می زنم. گرسنه ام شـــــــــــــد. مرسی از سایت بسیار خوبت.

مهسا

این غذای خوشمزه رو درستکردم و بسیار لذت بردم گفتم که ته چینش نکردم و با باقلا و شوید درست کردم. به نطرت مهساجون اگر مایع کوکو رو اول بریزیم و بعد برنج ( البته ته چینی نباشه) شعلع رو هم پایین بیاریم که هم برنج دم بکشه و هم یک رویه کوکو خوب برشته بشه ، خوب میشه؟