نان فتیر محلی(استان مازندران)

مواد لازم:

آرد : ١ کیلو

مایه خمیر : ١ ق چ

شکر : ١ ق چ

نمک : ٢/١ ق چ

زنجبیل : ١ ق چ

بکینگ پودر : ١ ق چ

روغن جامد حیوانی : ٣ قاشق غذاخوری

آب ولرم : به میزان لازم

زده تخم مرغ : ١ عدد

کنجد : به میزن لازم

ابتدا آرد رو الک میکنیم و وسد آرد رو خالی میکنیم مایع خمیر رو که در نصف استکان آب

ولرم به مدت ۵ دقیقه خیس کردیم رو اضافه میکنم بعد نمک و روغن رو اضافه میکنیم و

مخلوط مکنیم  و بعد شکر رو با آب ولرم حدود ٢ لیوران آب حل میکنیم و کم کمک به آرد

اضافه میکنیم خمیر باید طوری باشه که به دست نچسبه اگه آب زیاد ریختید انقدر آرد

اضافه کنید و ورز بدید تا به دست نچسبه بعد روش رو یه پارچه نمدار میزاریم و یک

ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد فر روشن میکنیم تا گرم بشه در حرارت ١٧٠

بعد سینی مخصوص شیرینی رو چرب میکنیم و روش آرد میپاشیم و از خمیر به اندازه

کف دست برمیداریم و کمی صاف میکنیم و در سینی میچینیم  و با قلم مو روی خمیر ها

رو زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد میپاشیم

بعد ازین کار سینی رو داخل فر گذاشته و بعد از یک ساعت و نیم  آماده میشه

 

/ 8 نظر / 82 بازدید
ماری

مهسا جان سلام چه خوب کردی عکس تنور رو اینجا گذاشتی من عاشق این تنور و نانش هستم الان دارم اون عطر و طعم نان رو پیش خودم مجسم میکنم فوق العاده بود کارت مرسی از زحمتی که میکشی خواهش می کنم بازم از غذاهای شمال بنویس میبوسمت ماری

مطبخ رویا

به به .هوس کردم کنار تنور بشینم واز آن نون های داغ یک دونه بخورم .

سهیلا

سلام دستت درد نکنه خوشمزه بنظر میرسه

فرجام

سلام این روزا هر کی بیاد و فقط عکس این غذاهای خوشمزه رو ببینه بی هوش می شه که!!!!!!!!!!!!!!!! [گل]

لیلا

سلام مهسا جون[ماچ] خوبی خانومی؟ نماز و روزت قبول باشه[گل] ببخشید که برات کامنت نذاشتم خودت که میبینی خیلی وقته که وبلاگمو به روز نکردم[خجالت] وبلاکت میومدم خانومی فقط کامنت نمی ذاشتم همه پست هاتو خوندم و لذت بردم ازت ممنونم که بهم سر می زنی گله هاتم دوست دارم دختتتتتتتتتتتتتتتتتتتر[نیشخند] حالا با این نونی که یاد دادی خودتم باید یه تنور واسمون جور کنی[نیشخند]

saba

به به من فتیر سودانی آموزش دادم یه سر بزن [لبخند]

saba

اینم خیلی خوشگله

mina

خانمی یه خواهش بکنم از شما من خیلی دوست دارم که سبزی قرمه و کوکو و آش و غیره رو خودم بگیرم و آماده برای فریزر کنم ولی نمی‌دونم مقدار هر کدوم از موادش رو چقدر بگیرم تا سبزی خوبی داشته باشم این سبزی‌های آماده که می‌فروشن هم اعتمادی بهشون نیست آخه می‌دونید رفتم یک کیلو سبزی قرمه آماده و سرخ شده گرفتم وقتی که می‌خواستم از مغازه بیام بیرون دیدم جسد 2 تا سوسک توی مغازه است خیلی خیلی دل چرکین شدم دوست دارم خودم مواد فریزریم رو آماده کنم تا اینکه آماده بخرم لطفا کمکم کنید