سالاد کلم قرمز

مواد لازم

کلم قرمز : ١عدد

سرکه : ١ پیمانه(در حدی که روی کلم را بگیرد)

شکر : ٢/١ پیمانه

نمک : ١ ق چ

 

در ابتدا کلم را به ٢ قسمت از بالا تقسیم میکنیم و از وسط به ٢ نصف دیگر برش میدیم

نکته قابل توجه اینه که کلم رو باید طوری برش بدیم که وقتی با چاقو میخوایم اونو نواری

 ریز خرد کنیم تکه ها درشت و پهن در نیاد انشااله تو آموزش تخته کاری بهتون آموزش

 میدم. بعد اونو نواری نازک خرد میکنیم و در یک کاسه سرکه نمک و شکر رو حل میکنیم

 تا ذرات شکر دیده نشه بعد کلم رو اضافه  میکنیم و خوب هم میزنیم و روی کلم رو

 همونطور که روی شکل میبینید یک جسم سنگین مثل یک در قابلمه یا یک کاسه دیگه

 قرار میدیم و کاملا فشار میدیم تا فشار برقرار باشه و اونو به مدت ٢۴ ساعت در یخچال

 قرار میدیم بعد ازین ٢۴ ساعت کلم کاملا نرم شده و بسیار خوشرنگ و براق میشه بعد

 ازینکه حاضر شد اونو از سرکه جدا کرده و در کاسه میکشیم از سرکه رنگی که در شکل

 نشان داده شده میشه برای سس استفاده کرد. این سالاد رو میتونید به مدت طولانی

 نگه داری کنید البته داخل سرکه.هرچی بیشتر بمونه قشنگتر و خوشمزه تر میشه و

 میتونید برای تزئین غذاهاتون ازین سالاد نگه دارید تا هر موقع احتیاج داشتید ازش

 استفاده کنید درست مثل ترشی کلم. اما ازین کلم بیشتر در تزئین سالاد استفاده

 میشه و در دورچین غذاها از ترشی کلم استفاده میشه چون در قانون دورچین ما

 شیرینیجات نداریم فقط ترشی داریم

 

 

/ 9 نظر / 124 بازدید
زهره

سلام سرآشپز عزیز ممنون از آموزش این سالاد خوشرنگ و حتما خوشمزه. خیلی اشتهابرانگیزه.دست شما درد نکنه.

لیلا

سلام خانومی گل خوبی؟[گل] مرسی از این روش جالب البته در خوردن من که فرقی نداره چون وقتی کلم سفت هم باشه من می خورم[نیشخند]

شمسي

سلام مهساجان عزيزم اميدوارم خوب وخوش باشي باز ازهنرو دانش اشپزيت بهره بردم متشكرم دختر خوش قلب ومهربان

نازنین

خیلی عالی بود..دستتون درد نکنه...

sadaf

ممنون از بلاگ خوبتون امکانش هست سالاد اسفناج رو هم آموزش بدید مناسب فصل هستش و من عاشقشم سپاس