کوکو سبزی

مواد لازم :

سبزی کو کو شامل : تره جعفری گشنیز شوید نعناع: 3 لیوان

پیاز رنده شده : یک عدد

سیر رنده شده : 2 حبه

تخم مرغ : 4 عدد

آرد : 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز : به میزان لازم

زردچوبه : یک قاشق چای خوری سرخالی

تخم گشنیز پودر شده : در صورت تمایل

بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری سرخالی

زرشک : نصف فنجان

در ابتدا فر رو روی حرارت 185 درجه سانتی گراد گرم میکنیم

سبزی رو ساطوری میکنیم  نکته! اگر از سبزی فریز شده استفاده میکنید حتما یخ زدایی کنید و آب سبزی رو بگیرید به این نحو که سبزی رو مشت مشت کنید و فشار بدید تا تمام آب سبزی بره در غیر اینصورت کوکو وا میره

سبزی رو با پیاز و سیر رنده شده مخلوط میکنیم و تخم مرغ رو داخلش میزنیم و آرد رو اضافه میکنیم و بکینگ پودر هم میزنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ها رو کلا مخلوط میکنیم اگر دوست داشتید میتونید زرشک رو داخل مواد بریزید ولی من این کار رو نکردم و روی کوکو ریختم اگر هم دلتون نخواست میتونید زرشک رو حذف کنید

بعد ازینکه کاملا مخلوط کردید داخل یک قالب تفلون گود یا قالب آلومینیومی رو چرب کرده یک مقدار بیشتر از چرب کردن روغن بریزید و مایع رو داخلش بریزید ودرش رو با کاغذ آلومینیوم یا درب مخصوص بپوشونید و 45 دقیق در فر قرار بدید در یک ربع آخر روکش رو از قالب بردارید این کار برای اینه که روی کوکو برشته بشه

بعد ازینکه از فر خارج شد بزارید سرد بشه و برش گردونید در ظرف !

این کوکو دیگه احتیاجی به پشت و رو کردن نداره

نوش جان

/ 20 نظر / 66 بازدید
نمایش نظرات قبلی
زینب

سلام خانمی خسته نباشی عجب چیزیه این کوکومرسی پختیم وخوردیم وخوشمزن بودبازم مرسی یه خواهش خواهش میکنم طرزتهیه زعتروا.وزش بدین عربیه بی نهایت ممنون

پینار

سلام مهسا جون این کوکو ظاهرا زرشکش سوخته . من باز هم بی ادبی نباشه یه نظر دارم.اگر زرشک رو با مواد قاطی کنیم (اکر دلتون خواست گردو هم بریزید) خیلی خوب میشه با اجازتون من این کارو کردم خیلی خومزه شد اهل بیت پسندیدن از اونجایی که اهل بیت خیلی مشکل پسندند هر چی که بپسندند به نظر من خیلی عالیه[هورا]

گپم پی تونه

سلام عزیزم این غذا چاق کننده نیست هست؟ فکر نکنم ولی باید بسیار خوشمزه باشه ...حتما درست میکنم .مرسی عزیزم

مریم ه

با سلا م و لذت از این همه سلیقه !!!!!!!من داخل کوکو سبزی از قارچ هم استفاده می کنم خوشمزه می شود !![نیشخند]

نخل

سلام خسته نباشید من تا حالا کوکو رو تو فر درست نکردم ممنون

سانا

من با همین روش درست کردم ولی چرا برای من خوب نشد؟؟؟[گریه]

سانا

خیلی خشک شده بود! طعم خوبی هم نداد![ناراحت]

fatima

سلام میخواهم برام درستش کنم تشکر

آسمون

سلام خانمی ،ببخشید چه آردی باید توی این کوکو بریزیم؟ و یه سوال دیگه برای داخل سوپ چه آردی باید استفاده کرد؟ بی زحمت چون من آشپزیم خیلی خوب نیست برام کاملا واضح بنویس مرسی عزیز دل

تاتا

سلام خوشگل خانم البته از روی عکسی می گم که توی سایت گذاشتی من این کوکو رو درست کردم و خیلی خوب شد به نظرم بعضی دوستان که کوکوشون سوخته فر خیلی مهم هست و یک مدت طول می کشه دست آدم بیاد با مدل فری که در خونه داره چطور و چقدر مدت زمان می بره غذا درست کنه سایت جداگانه به جز این وبلاگ هم دارید؟ دلمه با فلفل دلمه ای رو می خواستم طوری درست کنم که فلفل دلمه ای تلخ نشه ولی تو وبلاگ های دوستان به این مورد بر نخوردم اگه دستوری دارید ممنون می شم بگذارید مرسی