سلام دوستان عزیز

در مورد خامه فرم گرفته باید بگم که چند روز پیش که مجله آشپزیم اومد جلوی

در خونه دقیقا ٢ روز بعد از این بود که نکته خامه رو گفتم مجله رو باز کردم و

 دیدم به اتفاق اونجا هم طریقه شیرین کردن و فرم دادن خامه رو گفته و دیدم که

خیلی کامل توضیح داده و چون واقعا این موضوع به یه مشکل بزرگ تبدیل شده

گفتم شاید بد نباشه به شما دوستان عزیزم که دوست دارید بهترین کیک و

شیرینی ها رو درست کنید بگم تا این مجله رو تهیه کنید

اسم این مجله هنر آشپزی هست شماره جدیدش که میشه ۵۶

صفحه ٧٠ و ٧١ که با عکس توضیخ داده

امیدوارم مشکلتون کاملا حل بشه و تونسته باشم کمکتون کنم 

به زودی با دستورات جدید غذا که تو کلاس بین المللی آشپزی یاد میگیرم میام

پیشتون!

/ 5 نظر / 6 بازدید
آفاق

سلام منم این مجله رو گرفتم به نظرم خیلی کامل توضیح داده

لیلا

سلام مهسا جونم خوفی؟؟ [قلب] مرسی از این همه چیز خوشمزه که بهمون یاد میدی درست کردن خامه فکر کنم واسه همه معضل بوده واسه منم[زبان] مرسی از توضیحت[گل]

لیلا

سلام خانومی میشه خواهش کنم روش تهیه سس هلندی رو برام بگی مرسییییییییی[گل]

منصوره

سلام مهسا خانم دستتون درد نکنه وبلاگتون پر باره

فاطمه

سلام عزیزم من نتونستم مجله رو گیر بیارم چون الان دیگه تموم شده میشه لطف کنی و روش اونو اینجا بنویسی یا اینکه اون دو صفحه رو اسکن کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشششششششششششش خیلی از مطالب خوبت ممنونم موفق باشی عزیزم