سوال شماره دو : پف کردن وسط کیک

این اتفاق چند علت داره که من برای سارا جان و همه دوستانی که این مشکل رو دارند توضیح میدم :

قبل ازینکه در این مورد توضیح بدم باید یادآوری کنم که قنادی بر خلاف آشپزی قانونمند و دقیق هست و کسی که شیرینی پزی میکنه باید محاسباتش خوب باشه و اندازه هارو بشناسه پس قبل ازینکه به قنادی دست ببرید حتما کتاب پیمانه ها و اندازه گیری مواد رو تهیه کنید

ممکنه که شما یک کیک رو از روی یک رسپی تهیه کنید در تمام رسپی ها نوشتن اندازه ها الزامیست و در برخی از آنها اندازه ها را بر حسب واحدهای اندازه گیری مواد نوشته که ما برای اندازه گیری اونها نیاز به پیمانه های مخصوص و مدرج داریم اما اگر از لوازم ساده استفاده میکنید حتما باید تبدیل اندازه را یاد گرفته باشید و بهتره از کتابهای مخصوص اندازه گیری استفاده کنید

این مواردی که گفتم به این دلیل بود که یکی از دلایلی که باعث میشه کیک به این حالت در بیاد ریختن بیش از حد مورد نیاز بهبود دهنده ها مثل بکینگ پودر و جوش شیرین هست پس حتما مطابق رسپی عمل کنید

از موارد دیگه میتونم به کم بودن درجه حرارت و کم بودن مدت پخت و حرکت دادن قالب در حین پخت ..باز کردن در فر در حین پخت اشاره کنم

اما مهمترین مورد! استفاده از قالب نامناسب برای کیکه

حجم قالب مورد نظر شما باید با مقدار مایع کیک مطابقت داشته باشه اگر مایع کیک زیاد باشه و قالب کوچیک این اتفاق میافته به صورتیکه اگر توجه کرده باشید کیک از کناره های قالب شروع به پختن میکنه کناره ها عادی پخته میشن و دیگه جایی برای قسمتهای مایع وجود نداره بنابراین قسمتهای سفت شده نمیتونن قسمتهای اضافی مایع رو جذب کنند و مایع در وسط روی هم انباشته میشه و وسط کیک به دلیل نبودن فضای کافی بالا میاد سعی کنید از قالب هایی استفاده کنید که مایع کیک حداکثر تا وسط قالب بایسته و ارتفاع زیادی داشته باشه

امیدورام مشکلتون حل شده باشه دوست عزیز

/ 7 نظر / 1501 بازدید
سارا

مهسا جان سلام عزیزم خیلی ممنون که وقت گذاشتی برای پاسخ دادن به سوالم البته در مورد سایز ظرف که همیشه یک ظرف بزرگ که مایع کیک تا ارتفاع نصف ظرفه استفاده می کنم. اما درجه فر تنها دلیل می تونه باشه به نظرم که خیلی دستکاریش می کنم[زبان][خجالت] در مورد میزان مواد اولیه هم حتی ز این پودر کیک های آماده هم این بلا سرم میاد به خاطر همین همون دستکاری درجه فر باید مقصر باشه. به هر حال واقعا دستت درد نکنه عزیزم.

saba

فارسی را پاس بداریم رسپی= دستورالعمل[لبخند]

saba

آفرین درسته [دست]

بهار

سلام توضیحاتت خوب بود وریختن این برگا حال خرابمو کمی آروم کرد اما چطور میشه کیکی پخت که اصطلاحا خیلی پوک باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازون کیکا که میذاری دهنت آب میشه ممنونم

ملینا

اینا همش الکیه !اگه قبل از اینکه بخای مواد رو بریزی توی قالب یه حوله ی ضخیم که کاملا خیسش کردی و اندازش مناسب قالبت هست رو دور قالب بپیچونی طوری که همه اطراف قالبو بگیره وبعد یه چیزی مثل یه سیم دورش بکشی تا ثابت بشه و بعد مایه ی کیکتو بریزی وبزاریش تو ی فر هیچوقت وسط کیکت پف نمی کنه و یه کیک یکدست داری [زبان]

هیجر

عزیزم عالیه چون این رومیدونم .[خوشمزه][نیشخند]

دریا

مرسی بابت اطلاعتون خانومی فقط ی چیزی من کیک شیفون دیدم درست کردت رفتم دیدم مال اون خانومی ک درست کرده بودش صاف بود بالاش اما مال من بالاش پف کرده بود میشه بگید واسه چیه؟