یامتان.. پای سیب زمینی

مواد لازم :                                                         

سیب زمینی : 5 عدد منوسط

تخم مرغ : 4 عدد

زرده و سفیده تخم مرغ : یک عدد

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

جعفری : یک دسته ساطوری شده

فلفل دلمه ای ترجیحا قرمز : یک عدد

گوجه فرنگی : 4 عدد

پیاز : یک عدد

رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه و فلفل سفید : به میزان لازم

آویشن

روغن زیتون ترجیحا با سیر و فلفل مزه دار شده : کمی

آرد : 4 قاشق غذاخوری

 

در ابتدا سیب زمینی رو میپزیم و پوره میکنیم و تا کاملا له بشه بعد تخم مرغ و آرد و

نمک و فلفل سفید رو اضافه میکنیم و هم میزینیم تا کاملا مخلوط بشه

در یک ماهی تابه پیاز رو عسلی میکنیم و بعد گوشت رو در پیاز یه تفت میدیم و بعد

گوجه فرنگی رو با غذاساز کاملا له میکنیم و داخل گوشت میریزیم و میزاریم تا با گوشت

به روغن بیافته بعد رب رو اضافه میکنیم و یه تفت میدیم و بعد جعفری ساطوری و فلفل

خرد شده رو اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و آویشن میزنیم و  از رو حرارت برمیداریم

فر رو از یک ربع قبل با حرارت 185 درجه سانتی گراد گرم میکنیم

یک عدد سفیده تخم مرغ رو با موادمون که سرد شده مخلوط میکنیم

یک قالب تفلون و با کره و روغن زیتون چرب میکنیم و یک لایه از سیب زمینی رو میریزیم

و موادمون رو روش میریزیم و با یک لایه سیب زمینی دیگه  روش رو میپوشونیم و روش

رو صاف میکنیم و زرده زده شده رو با قلمو روش میکشیم و داخل فر میزاریم

بعد از 45 دقیق این غذا آمادست

برای در اوردن از قالب حتما بزارید خنک بشه برای اینکه زودتر خنک بشه میتونید قالب رو

برای چند دقیق داخل یک کاسه آب سرد قرار بدید و دور قالب رو با چاقو جدا کنید و بعد

برگردونید داخل ظرف.

نوش جان

/ 23 نظر / 312 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الی گولو

من الی گولو هستم سرآشپز جونم نه الی گولولی [خجالت]

saeid

سلام تبریک میگم وبلاگ جالبی دارید خوشحال میشم شما هم به وبلاگ بنده سر بزنید منتظر حضور سبزتون هستم[گل][گل][گل]

فاطمه

سلام مهسا خانم سفیده تخم مرغ رو در آخر با مواد گوشتیمون مخلوط میکنیم یا با سیب زمینی؟ با تشکر

مهسا مامان نورا

سلام مهسا جون من این پای رو دیشب برای مهمونیم درست کردم اما ظاهرش بدشد همه میگفتن خوشمنزست اما شکلش بد شد[ناراحت]

مهسا مامان نورا

سلام مهسا جون ممنون که جواب دادی عزیزم .میدونی وارفته بود و نمیشد از ظرف برش گردوند منم چون مهمان داشتم و توی همون ظرف سرو کردم و ترسیدم برش گردونم یه کاری رو نکردم تخم مرغ آخر که سفیدشو به گوشت اضافه میکنی و زرده رو روش میزنی انجام ندادم یعنی علتش این بود؟ مثل این که شما درست کردید خوشکل نشد.ارد و تخم مرغ زدم اما نمیدونم باید چقدر انسجام داشته باشه که وا نره ؟ خب البته ما که به پای شما نمیرسیم سرآشپز جون

مبینا

سلام مهسا جون من این غذا رو درست کردم و بسیار عالی شد البته با اجازه یه مقدار دستورشو عوض کردم و توش نخود فرنگی و هویچ ریختم و جعفری نداشتم تا اضافه کنم ولی با این حال عالی شد دوست داشتم عکسشو بذارم ولی وقتی داشتم ار قالب بر می گردوندم پسرم کلی گریه کرد ومنم حواسم به اون پرت شد و یه کوچولو خرد شد ولی انسجامش عالی شده بود حتی مواد سیب زمینی مثل کیک پف کرده بود من این غذا رو توی ماهیتابه چدن درست کردم راحت برش گردوندم بازم ممنون

پینار

سلام مهسا جون دست مریزاد[دست][دست] واقعا عالی بود البته اینو بگم من از قالب کمری استفاده کردم وقتی هم سرد شد کمرشو باز کردم خیلی راحت گذاشتم توی ظرفی که میخواستم سرو کنم اسفاده از قالب کمری رو به همتون پیشنهاد میکنم(البته تفلون باشه)درسته گرونه ولی ارزششو داره دو سایزشو داشته باشید. در ضمن یه ابتکاری هم کردم وسط کار ازتو فر در آوردم روشو با کچاب تزیین کردم دوباره گذاشتم تو فر خیلی قشنگ میشه

پروانه

سلام مهسا خانوم خیلی ممنون از این غذای جالبتون. فقط یه چندتا سوال داشتم در مورد این غذا...من اینو درستش کردم ولی وقتی از فر بیرونش آوردم پفش خوابید لطف میکنین بگین چرا؟ و یکیم اون لایه های سیب زمینیش یه کم خام مونده بود و آدم فکر میکرد خمیر شده؟ اینم لطف کنین علتشو بگین... خیلی خیلی خیلی ممنونم دستتون درد نکنه

غذای فوق العاده ایه[تایید]