غذای محلی استان مازندران-بشته واش

بشته واش

توضیح : سلام باید بگم که این غذایی رو که می خوام به شما آموزش بدم غذای

 محلی استان  مازندران هستش که تقریبا از خانواده آش ها حساب میشه اما تنها

قرقی که با آش داره اینه که این غذا رو با پلو هم می شه خورد وباید بگم که این غذا

سرشار از آهن و فیبره که برای افرادی که به کم خونی ویبوست و یا هموروئید مبتلا

هستند بسیار مفیده.امیدوارم که این غذا رو بپزید و بخورید و لذتش رو ببرید

مواد لازم:

اسفناج : ۵/۱ کیلو

پیاز : ۲ عدد بزرگ

سیر : ۳ حبه

عدس : ۳ پیمانه

زیره سبز : ۲ قاشق غذا خوری

زردچوبه: ۲ قاشق مربا خوری

نمک وفلفل : به میزان لازم

ابتدا عدس را شسته و با مقداری آب آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد سپس

اسفناج را کاملا شسته و آن را به اندازه متوسط خرد می کنیم

پیاز و سیر را ریز خرد کرده٬در قابلمه روغن می ریزیم و پیاز و سیر را در آن ریخته و

تفت می دهیم  تا رنگ آن طلایی شود سپس زردچوبه را به آن اضافه میکنیم وقتی

زردچوبه کمی تفت داده شد اسفناج را در قابلمه می ریزیم تا به مقدار خیلی کمی

 سرخ شود سپس وقتی عدس پخته شد آن را به همراه آبی که دارد به مخلوط

اسفناج اضافه می کنیم نمک وفلفل و یک قاشق از زیره سبز را با آن مخلوط کرده اگر

 آب عدس کم بود کمی آب به آن اضافه میکنیم 

درب ظرف را میگذاریم و تا به مدتی که اسفناج ها پخته شود وعدس لعاب خود را پس

 بدهد آن را روی شعله قرار می دهیم  تقریبا به مدت ۲ ساعت این غذا باید روی

 شعله متوسط پخته شود تا آب آن کمی کشیده شود و لعاب بیاندازد.

بعد از پخت آن را کشیده و رویش یک قاشق زیره سبز میپاشیم.

این غذا باید با زیره فراوان و آب نارنج میل شود

نوش جان!

/ 6 نظر / 22 بازدید
جاويد

سلام من عاشق غذاهای محلی هستم. و سفره اي كه شب آه و ناله وغم داشت براي مادر و كودك دو تكه نان كم داشت بهشت سهم پدر شد و حيف وقتي رفت سكوت خانه فقط معني جهنم داشت اگر چه گريه كودك سكوت را خط زد خطوط چهره مادر هنوز ماتم داشت هنوز سفره همان روسري مادر بود كه توي كودكيم نقش ديگري هم داشت ولي فروخته شد روسري مادر حيف كه چند غنچه زيبا ز ياس و مريم داشت اگر چه رفت ولي عطر و بوي نان آورد به خانه اي كه همان شب دو تكه نان كم داشت

کامليا

سلام واقعا وبلاگ جالبی دارين

ليلا

سلام مرسی که بهم سر زدی اين جوری که نميشه بايد درست کنم بخورمش بينم جه مزه ایه؟! بهت خبر میدم

دلبرک

سلام میشه طرز تهیه میرزا قاسمی و کشک بادمجون رو هم بگی؟هزار تا مرسی

مطبخ رویا

به به ...عجب غذاییه این ..تا حالا اسمش را نشنیده بودم .[تعجب]