سوپ دال عدس

مواد لازم :

دال عدس : 3 پیمانه

پیاز : 2 عدد چاپ شده

هویج : یک عدد رنده شده

گوجه فرنگی : 3 عدد نگینی ریز خرد شده

رب گوجه فرنگی : یک قاشق مربا خوری سر پر

استاک مرغ : یک عدد

زیره سبز : به میزان لازم

چیلی : به میزان لازم

زرد چوبه : 1 ق م

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

روغن زیتون : به میزان لازم

در ابتدا دال عدس رو به خوبی میشوریم و بعد روی شعله قرار میدیم تقربیا بعد از 20

دقیقه کاملا میپزه

بعد ازینکه کمی پخت در یک تابه جداگانه کمی روغن زیتون ریخته پیاز رو اضافه میکنیم و

کمی تفت میدیم تا کاملا عسلی بشه بعد زردچوبه اضافه میکنیم و سپس گوجه فرنگی

و هویج رو اضافه میکنیم زیره و چیلی و فلفل سیاه ورب گوجه رو هم اضافه میکنیم یک

تفت داده و داخل دال عدس میریزیم بعد از 5 دقیقه استاک رو پودر کرده و داخل سوپ

میریزیم و در قابلمه رو میبنیدیم و میزاریم تا یک ربع دیگه هم بپزه تا کاملا له بشه و

غلیظ بشه من چون دوست داشتم تمام مواد داخل سوپ مشخص باشه اون رو له

نکردم اما اگر شما دوست دارید که یه سوپ صاف و کرمی شکل داشته باشید اونو داخل

مخلوط کن ریخته و میکس کنید. راستی نمک یادتون نره! اگر میخواید که با برنج سرو

کنید بهتره که اونو له نکنید

نوش جان

/ 11 نظر / 15 بازدید
نمایش نظرات قبلی
کویریات

دست سر آشپز درد نکنه با این سوپ خوشمزه

ترلان

سلام مهسا جون.... دستت درد نکنه! من طعم دال رو خیلی دوس دارم!! حالا باید با عدس هم امتحان کنم! حتماَ خوب میشه [لبخند]

سمیر

سلام مهسا جان خیلی اتفاقی با وبلاگ شما اشنا شدم خیلی خوشم اومد از اموزشهات. هم ساده هستن هم روون و کامل توضیح دادی. موفق باشی[لبخند]

سمیر

دال عدس یکی از غذاهای مورد علاقه ی منه منم دستورشو تو وبم گذاشتم. فکر میکنم این شیوه ی طبخ هندی اون باشه بخاطر داشتن چیلی و زیره اما من خیلی خلاصه تر و به شیوه ی جنوبی خودمون درست میکنم به هر حال ممنون. اینبار زیره رو هم امتحان میکنم.راسی من با برنج نمیخورم. چون میخوام یه غذای سبک باشه[لبخند]

عسلی و بام

سلام پیشاپیش سال نو رو بهتون تبریک می گیم چون به دلیل مسافرت نمی تونستم دیگه آنلاین بشم برای همین لازم دونستم نوروز رو همراه با بهترین آرزوها بهتون تبریک بگم[قلب] سال خوبی داشته باشین بام و عسلی وبلاگ سفرجویان www.safarjooyan.blogfa.com

غذای متفاوتelham

ای جونم به این دااااال!!![خوشمزه] اون برگا ... برگ شکلاتین![نیشخند] شکلات رو ذوب کن و بریز روی برگ درخت که شسته شده و خشک شدس! و بذار توی فریزر بمدت 2 دقیقه تا خودشو بگیره و بعد برگا رو از شکلاتا جدا کن[مغرور]

چاپار سافت

سلام. من هم به روز هستم با مطالب جدید از دنیای نرم افزار. لطفا سایت من رو ببینید و اگر مایل بودید پیغام بگذارید تا تبادل لینک کنیم. راستی لینک کوتاه شده ست. اگر روش کلیک کنید بعد از چند لحظه سایت من باز میشه. منتظر پاسختون هستم.

ساجده

سلام ممنون از دستور کاملتون میشه بگید استاک مرغ چیه؟

سحاب

مهساجون میخوام ببوسمت حیف نمیشه