سوال شماره یک : نودل برنجی و کباب تابه ای

در مرد سوال اول شما دوست عزیز باید بگم که در مورد نودل برنجی شما میتونید به ادامه مطلب پست فالوده مراجعه کنید و عکسی که در مرحله آبکشی نودل هست رو ملاحظه بفرمائید اگر رنگ نودل شما به این صورت میشه ایرادی نداره این رنگ از نودل سفیدترین رنگ نودل برنجیه و رنگ نودل بررنجی از بی رنگ شروع میشه تا به این رنگ اگر نودل شما رنگ دار هست احتمالا نودل برنج نیست و برای فالوده مناسب نیست

در مورد سوال دورم در مورد کباب تابه ای هم باید بگم که درست کردن هر گونه کباب که با گوشت چرخ کرده هست باید میزان چربی گوشت تنظیم شده باشه مثل کباب کوبیده.. کباب تابه ای چون غذایی تابه ای هست که بدون آب طبخ میشه باید خود گوشت چربی مناسبی داشته باشه شما میتونید از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید

در حین پخت در تابه را بزارید تا آروم بپزه در انتها روی کباب تابه ای مقداری گوجه فرنگی حلقه حلقه شده بچینید و مقداری پیازچه  و جعفری ساطوری شده بریزید اگر رزماری یا آویشن تازه دارید روش بزارید و کمی آب جوش که با استاک گوشت مخلوط کرده اید به گوشت اضافه کنید در تابه رو بزارید تا مواد جا بیافته و در انتها در تابه را برداشته و وقتی کمی آب گوشت غلیظ شد و به روغن افتاد از روی شعله بردارید و سروکنید با این روش ترکیب یک نوع خوراک گوشت هندی با کباب تابه ای ایرانیه حتما امتحانش کنید و مطمئن باشید دیگه با این روش کباب خشک نمیشه

/ 2 نظر / 110 بازدید
لیلا

با سلام صبحتون بخیر،من امشب مهمون دارم میخواستم دسر خرده شیشه با پایه شیر عسلی درست کنم،دسر شیر عسلی رو دیشب درست کردم تا امروز با ژله ها مخلوط کنم ولی دیشب تا حالا دسر پایه سفت شده چکار کنم تا کمی روانتر بشه بتونم با ژله ها مخلوط کنم،خواهش میکنم فوری جواب بدین