پلوی معطر هندی

مواد لازم برای 4 نفر

برنج : 4 پیمانه

زیره سیاه: 3 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز سابیده : یک قاشق غذاخوری

زردچوبه : یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : یک قاشق مرباخوری

فلفل چیلی : یک تا دو عدد

سیر : 2 حبه

برگ کاری : در صورت تمایل یک عدد

نمک : یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون مزه دار شده : به میزان لازم

آب داغ : دو لیوان متوسط

در ابتدا برنج رو میشوریم و میزاریم کمی خیس بخوره بعد آبکشش میکنیم و میزاریم خشک بشه بعد در یک قابلمه روغن زیتون رو میریزیم تا داغ بشه و بعد همه ادویه ها و فلفل و سیر رو به روغن اضافه میکنیم تو این مرحله یه صدای خوبی داره که این ادویه تو روغن ایجاد میکنن

بعد یه تفت بدید و برنج رو اضافه کنید و تفت بدید تا روغن به همه جای برنج برسه در تصویر زیر این مرحله رو مشاهده میکنید

بعد آب جوش رو به برنج اضافه میکنیم تا حدی که یک بند انگشت بالای برنج وایساده باشه و نمک رو اضافه میکنیم

برنج رو کته میکنیم و میزاریم بجوشه تا برنج باز بشه و وقتی آبش کشیده شد درب قابلمه رو بزارید تا دم بکشه

نوش جان

/ 12 نظر / 75 بازدید
نمایش نظرات قبلی
معصومه

سلام من خیلی خوشم اومد فلفلش زیاد کنی خیلی میچسبه مرشی مهسا جون

سحر

سلام عزیزم آپم

مهرانگیز مامان اندیا

سلام مهسا جون اگه میشه غذای کودک 1-2 ساله هم اموزش بدین تا سایتتون کامل بشه -راستی میشه چند مدل توپک برای بچه ها اموزش بدین .ممنون میشم اموزش های شما خیلی خوبه[فرشته]

مهرانگیز مامان اندیا

سلام مهسا جان منظورم توپک خرما-.توپک هویج.- توپک مرغ-توپک پنیر-توپک شکلات است -البته دستورشونو دیدم ولی سایت های دیگه مثل شما دقیق یاد نمیدن برای همین خوب یاد نگرفتم .[لبخند][گل]باز هم از لطفت ممنوم[ماچ]

خانجون

سلام عزيزم. غذات عاليه. خوردني وخوشرنگ.[ماچ]

سحر

سلام مهسا جون می تونی طرز تهیه ی رنگینکو بزاری لطفا در ضمن آپم

مرضیه

سلام عزیزم آپم خوشحال میمش بهم سر بزنی

نیکادل

مهسا خانمی سوال من نرسید؟ گفته بودم میشه توی قالبای سیلیکنی دسر خرده شیشه درست کرد؟من قالب مخصوص دسر سرد هم دارم.اما تا حالا دسر کامل از توش در نیاوردم.جانباز میشن هی!

نیکادل

مهسا جان کجایی مهمونیم از دستم رفت!