شامی عدس

مواد لازم :

پیاز رنده شده آب گرفته : یک عدد

سیر رنده شده  : دو حبه

عدس : یک لیوان خام (بپزید)

تخم مرغ : سه عدد

آب نارنج یا لیمو : دو قاشق سوپ خوری

گشنیز خرد شده : دو قاشق غذاخوری

بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری

آرد گندم : دو قاشق غذاخوری

پودر نان تست یا باگت : یک فنجان

زرد چوبه : یک قاشق چای خوری

پودر انبه : یک قاشق چای خوری

پودر زیره : یک قاشق چای خوری

نمک : به میزان لازم

پودر زنجبیل : یک قاشق مربا خوری

فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری

پودر دراچین : یک قاشق مربا خوری

روغن سرخ کردنی 

یک لیوان عدس رو بپزید و یا اونو چرخ کنید یا در غذا ساز بریزید...اگه غذاساز دارید همه مواد رو به غیر از روغن داخل غذاساز بریزید و له کنید وقتی کاملا ترکیب شد روغن رو در تابه ای گود روغن ریخته و داغ کنید روغن باید به حدی باشه که تا نصف شامی ها رو پوشش بده  ازمواد به اندازه دلخواه بردارید و شکل بدید برای راحت شکل دادن بهتر دستتون رو خیس کنید --و بعد شامی رو در روغن بندازید ، شعله رو کم کنید و درب تابه رو بزارید وقتی سرخ شد پشت و رو کنید فقط توجه داشته باشید که خیلی زود میسوزه و باید حواستون بهش باشه بعد از روغن خارج کنید و روی دستمال بزارید تا روغنش گرفته بشه بعد میتونید اونو با انواع سس میل کنید

 

/ 3 نظر / 57 بازدید
لیلی

سلام پودر انبه رو چطوری خودمون میتونیم درست کنیم؟

sara

ممنونم عالی بود