خامه روی کیک!!!!

سلام!

باید بگم که این دفعه رو دیگه با شرمندگی کامل اومدم!!!

دوست عزیزم هدیه جون ازم یه درخواستی کرده بود که من دیر اونو دیدم و از

مهمونیشون گذشت!

من واقعا شرمندم هدیه جون!

اما حالا که دیر شده ! ولی من برای جبران این نکته ای رو که ازم خواستی رو

برات میگم!

              

برای تهیه خامه روی کیک باید مقداری خامه از لبنیاتی تهیه کنی این خامه هایی

که  سوپر مارکتا دارن به درد این کار نمی خورن!

مثلا برای ۴٠٠ گرم خامه ٢ تا سفیده تخم مرغ لازمه و ٢٠٠ گرم پودر شکر

طرز تهیه پودر شکر هم اینه که شکر رو میریزی تو آسیاب برقی و پودرش

میکنی.در ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزینی تا سفید بشه و کف کنه و

 از چنگال پائین نریزه بعدش خامه رو با پودر شکر میزنی خیلی باید بزنی تا یه

مقدار فرم بگیره بعد به مدت ۵ ساعت اون رو تو فریزر قرار میدی نکته

اینجاست که در بین این ۵ ساعت اون رو از فزیزر بیرون میاری و هم میزنی به

 فاصله یک ساعت به یک ساعت.آخرین بار مدت زیادتری رو به هم زدن

اختصاص میدی تا جای پره های همزن روی خامه بمونه بعد سفیده تخم مرغ رو

بهش اضافه میکنیم و با کاردک به ملایمت مخلوط میکنیم و روی کیک میکشیم و

 با کاردک اضافه ها رو میگیریم تا کاملا صاف شه

حالا از اونجایی که علم پیشرفت کرده!زبانیه پودرایی اومده به اسم

( پودر کرم قنادی )

با مارک هانی کو که اگه با یه لیوان شیر یا آب مخلوطش کنی و با دور بالای

همزن بزنی همون خامه فرم گرفته میشه.بیشتر سوپر مارکتها این پودر روندارن

 جعبش مثل پودر ژله میمونه اگه جایی پیدا نکردی تو فروشگاههای زنجیره ای

 حتما هست اگه اونجا هم نبود لوازم قنادی ها حتما دارن ! تازه با این پودر دسر

 کاکائویی هم میشه درست کرد!

/ 9 نظر / 27 بازدید
راه های کسب درآمد از اینترنت

سلام دوست عزیز وبلاگ زیبا و مفیدی داری لینک وبلاگ شما را با نام zeitoonesiah در پیوندهای وبلاگ خود قرار دادم خوشحال می شم شما هم مارا لینک کنید. با سپاس فراوان از شما

افسان..............رایحه آشپزی

سلام مهسا جون خوبی عزیزم من وبلاگ شما رو از خیلی وقت لینک کردم وممنون میشم شما هم منو لینک کنید تا بیشتر با هم اشنا بشیم منتظرت هستم

هدیه

سلام خوبی مهسا جون مرسی عزیزم از بابت این آموزشت درسته دیر شد اما مهمان که فقط تو عمر آدم همون یک دفعه نبود ایشالا ایندفعه که مهمون داشتم ازش استفاده میکنم بازم مرسی که واسه درخواست ارزش قائل شدی خوشحالم کردی مرسی[ماچ][خداحافظ]

رویا

سلام دوست عزیزم.همه بااین خامه فرم گرفته مشکل دارند .من خامه قنادی مارک کاله می گیرم.ولی این پودر را ندیدم .

آفاق

سلام... من وبلگ قشنگتونو لینک کردم تزیین این کیک خیلی خوشگله فقط یه خرگوش کم داره که با خمیر مارسیپان درس شه بره بشینه وسط هوییجا[لبخند]

زهره

مهسا جان من توی قسمت آموزش یه تیکه رو متوجه نشدم شما گفتی << ابتدا>>سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزینی تا سفید بشه و کف کنه و از چنگال پائین نریزه<< بعدش >>خامه رو با پودر شکر میزنی بعد به مدت ۵ ساعت اون رو تو فریزر قرار میدی بعد سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم یعنی توی این 5 ساعت سفیده هم زده شده رو هم توی فریزر قرار میدیم و 1 ساعتی یکبار مثل خامه شیرین شده همش میزنیم و بعد از گذشت 5 ساعت بهم اضافه میکنیم ؟ یا اینکه ابتدا خامه رو آماده کنیم و بعد از سپری شدن 5 ساعت و فرم گرفتن کامل خامه <<بعدش>>سفیده رو بزنیم تا سفید پفکی شود و به خامه آماده اضافه کنم؟ لطفا برام دقیق توضیح بده متشکرم[گل]