میلکی کیک با دنت شکلاتی

مواد لازم :

تخم مرغ : 4 عدد

شکر : دو پیمانه

وانیل : یک قاشق چای خوری

آرد : دو و دو چهارم پیمانه

بکینگ پودر : دو و یک چهارم قاشق چای خوری

شیر : یک و یک چهارم پیمانه

کره : 150 گرم

دنت شکلاتی : یک عدد

 

ابتدا تخم مرغ رو در یک کاسه میشکنیم و با همزن برقی میزنیم و کم کم شکر و وانیل  رو بهش اضافه میکنیم و اونقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه تقریبا 5 دقیقه کافیه

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم در یک ظرف جدا و یک دور الک میکنیم

مخلوط آرد رو کم کم تا جایی که خمیر سفت نشه به تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و با ویسک ( همزن دستی سیمی) هم میزنیم وقتی که خیلی سفت شد صبر میکنیم 

شیر و کره رو روی حرارت ملایم قرار میدیم  تا حدی که کره روی شیر آب بشه ولی نجوشه این کار رو میتونید در ابتدای کاراتون انجام بدید

بعد شیر رو به مخلوطمون اضافه میکنیم و وقتی یکمی شل شد مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با ویسک هم میزنیم تا یکدست بشه سفتی مایع باید در حدی باشه که وقتی همزن رو داخل مواد میزنید و  میگیرید بالا کش بیاد و بریزه مثل عسل

بعد داخل قالب رو با کمی کره چرب میکنیم بهتره از فرچه استفاده کنید بعد روش رو آرد بپاشید و قالب رو بگردونید تا آرد روی سطح کره رو پوشش بده بعد قالب رو برعکس کنید و ضربه بزنید تا همه آرد اضافی بریزه بیرون بعد مایه کیک رو داخل قالب بریزید توجه داشته باشید که یک سوم قالب باید خالی باشه بعد دنت رو روی مایه کیک میریزیم و با قاشق یا سیخ چوبی اون رو شکل میدیم و ژخش میکنیم مثل ابر و باد

فر رو از یک ربع قبل گرم کنید من از سولاردوم استفاده کردم و اون رو در تنظیمات پخت کانوکشن با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت چهل و پنج دقیقه پختم (دوستانیکه در مورد پخت سولاردوم سوال دارند عکسشو براتون گذاشتم تا تنطیمات رو ببینید این نحوه پخت دقیقا مثل فر گازی میمونه و اصلا از ماکرو فر استفاده نمیشه

 

در ابتدا کلید function رو بچرخونید تا علامتی که در تصویر زیر میبینید بیاد و چرخوندن رو متوقف کنید

 

 بعد کلید enter رو بزنید

بعد با چرخوندن کلید کنترل دما رو انتخاب کنید به سمت منفی بچرخونید دما کم میشه مثلا من ایجا به سمت منفی چرخوندم دما شده 170 درجه به سمت مثبت بچرخونید دما زیاد میشه

 

 

و

بعد کلید enter رو بزنید تا دما فیکس بشه من اینجا دمای 180 درجه رو انتخاب کردم

کلید اینتر رو که زدید دستگاه میره سراغ مدت زمان پخت با چرخوندن کلید کنترل میتونید زمان رو بر حسب دقیقه انتخاب کنید

من اینجا 45 دقیقه رو انتخاب کردم

در انتها هم کلید استارت رو بزنید تا دستگاه شروع به کار کنه ( توجه داشته باشد حتما از پایه کوتاه فلزی استفاده کنید (تو این عکس من الان کلید استارت رو زدم و دستگاه در حال کار کردن هست)

/ 4 نظر / 548 بازدید
آشپزی رنگین کمان

مهسا جون ممنون از آموزش خوبت [قلب] عزیزم اگه با تبادل لینک موافقی بهم سر بزن [گل]

mohsen

سلام از اینکه دوباره وارد وبلاگتون شدم خیلی خوشحالم فقط یه سوال داشتم آیا این چیزایی که نوشتید از خودتان است یا از کتابی یا جایی؟

ّ~.*.~ مريم ~.*.~

مرسي عزيزم خيلي خوب بود [قلب]

الی

وووووووووووووووااااااااااااااااااای عالیه..من عاشق کیک کاکائویی هستم..دهنم آب افتاد..مررررسی[گل]