فاوا

 

مواد لازم:

باقلا زرد :  یک لیوان و نیم

پیاز : 2 عدد

نمک و فلفل سفید : به میزان لازم

لیمو ترش: یک عدد

قند : 2 حبه

روغن زیتون : کمی

شوید خرد نشده : چند ساقه

کره : 50 پرم

در ابتدا باقلا را یک ساعت خیس میکنیم و بعد کمی آب میریزیم تا بپزه

بعد ازینکه پخت پیاز رو درشت خرد میکنیم و با کره و کمی روغن سرخ میکنیم تا سبک بشه بعد داخل باقلا میریزیم نمک و فلفل میریزیم نیم ساعت صبر میکنیم تا بپزه بعد لیمو ترش رو اضافه میکنیم و قند رو هم داخلش میریزیم و یک ساقه شوید رو برگهاش رو جدا میکنیم و داخل باقلا میریزیم و هم میزنیم بعد مخلوط رو داخل میکسر میریزیم یا با گوشت کوب برقی له میکنیم تا یکدست بشه

بعد داخل ظرف تختی میریزیم و روش رو صاف میکنیم اگر لیسک دارند بهتره و روش رو روغن زیتون میریزیم و شوید رو همونطور که در عکس میبینید از ساقه جدا میکنیم و روش میزایم سرد که شد میتونید برش بزنید و میل کنید توجه داشته باشید که باید سرد سرد بشه یعنی در یخچال قرار بدید و بعد میل کنید

 

/ 15 نظر / 59 بازدید
نمایش نظرات قبلی
دانشجو

واقعا وبت عالیه.من عاشق آشپزی ام و وب شما بهترینه

مریم ه

نمیدونم چرا از این غذاها دوست ندارم؟؟؟؟؟

matin2

سلام من مدیر سایت اچ پاتوق هستم میخواستم اگر مایلی با هم تبادل لینک کنیم اگه موافقی منو با اسم اچ پاتوق و لینک www.H-Patogh.rzb.Ir لینک کن و بهم خبر بده تا منم شما را لینک کنم یا حق [لبخند]

مریم

باقالا زرد کدومه؟ مثل همین باقالی خودمونه یا فرق می کنه؟

محمد

nashod harkari karda poste tokhme morgh khord mishe :(

سوفیا90

خیلی ممنون از اینکه توضیحات کامل و مفیدی دادین. اتفاقا مهمانی در پیش دارم و دنبال همچین چیزی بودم .لطفایک دسر شیک هم آموزش بدین که لایه لایه باشه و با رنگهای مختلف. با تشکر فراوان

jafar

سلام دوست عزیز سایت بسیار زیبایی داری جا داره بابت سایت زیبات بهت تبریک بگم من مدیر سایت سی تی پاتوق هستم اگه مایل به تبادل لینک هستید مارا با نام پایگاه سرگرمی تفریحی سی تی پاتوق لینک کنید و به ما خبر بدین تا شمارا لینک کنیم در ضمن رنک من 3 هستش. با تشکر Page rank citypatogh.ir: 2 Page rank city patogh.mihanblog.com: 3 www.citypoatogh.ir www.citypatogh.mihanblog.com پایگاه سرگرمی تفریحی سی تی پاتوق

اصغری

ضمن عرض سلام و خسته نباشید لطفا طرز تهیه شیره بر روی کیک را آموزش دهید . ممنون

مهسا

من چند باره که کوکوی لوبیا سبز درست میکنم زیاد پف نمیکند در حالیکه دمایش رادر کم و بیگگ پودر هم اضافه میکنم اشکال اشپزی من به نظر شما در کجاست

دانشجو

عالیه ممنون.معلومه که خوشمزه است