چیکن برگر و آموزش نان برگر

مواد لازم برای نان همبرگر :

 

آب گرم : یک چهارم پیمانه

مایه خمیر : دو قاشق غذاخوری

شکر : دو قاشق غذاخوری

شیر گرم : سه چهارم پیمانه

نمک : یک قاشق چای خوری

تخم مرغ : یک عدد

روغن مایع : دو قاشق غذاخوری

آرد نول: 3 الی چهار پیمانه

کنجد : به میزان لازم

زرده تخم مرغ : یک عدد

 

در ابتدا مایه خمیر رو داخل آب گرم بریزید و یک پنسه شکر بریزید و 5 دقیقه کنار بزارید بعد از 5 دقیقه شیر شکر و نمک و روغن و تخم مرغ و مایه خمیر رو با هم مخلوط کنید و آرد رو یک پیمانه یک پیمانه اضافه کنید و ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبه اگه آرد بیشتر ازین مقداری که نوشتم لازم شد هم میتونید استفاده کنید بعد گردش کنید  در یک کاسه بزراید روش رو پارچه نمدار بزارید و در یک جای گرم به مدت نیم ساعت قرار بدید بعد نیم ساعت خمیر رو به سه شانه تقسیم کنید و کاملا بهش فرم بدید و گردش کنید و روی کاغذ روغنی در سینی مخصوص فر قرار بدید

و روش رو دستمال خشک بزراید و به مدت نیم ساعت بزراید استراحت کنه

بعد نیم ساعت روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و روش کنجد بپاشید و در فر با حرارت 190 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار بدید

 

مواد لازم جهت تهیه برگر :

روغن

سینه مرغ : یک عدد

نان تست با شیر نرم شده : یک اسلایس

تخم مرغ : یک عدد

پیاز : یک عدد

سیر : دو حبه

پاپریکا : یک قاشق غذاخوری

پودر پیاز : دو قاشق سوپ خوری

نمک فلفل : به میزان لازم

جعفری : یک قاشق غذاخوری

همه مواد بجز جعفری رو داخل میکسر ریخته و له میکنیم و در انتها جعفری رو اضفه کرده و مواد رو ورز میدیم

در تابه کمی روغن ریخته و گوشت ها رو به اندازه مورد نظر گرد میکنیم و تختش میکنیم و در تابه سرخ میکنیم اگر میخواین گوشتتون مغزپخت بشه در یک ربع اول درب تابه رو بزارید در انتها که آماده شد اگه پنیر موتزارلا بود روش میزرایم تا آب بشه

 

مواد لازم چیدمان داخل چیکن برگر :

سس گوجه فرنگی : به میزان لازم

کاهو : به میزان لازم

گوجه فرنگی حلقه ای برش خورده

پنیز موتزارلا یا چدار : به میزان دلخواه

آویشن : یک قاشق غذاخوری

سس مایونز

نانها رو از یک سومش برش میدیم و اگر داخلش زیاد خمیری بود مقداریش رو خارج میکنیم 

کف نان قسمت داخلیش رو کمی سس گوجه فرنگی میزنیم گوشت رو روش میزاریم کمی آویشن میزنیم اگه پنیر چدار داریم میزاریم و بعد گوجه میزارید و مقداری از کاهو رو با مایونز مخلوط کرده و روش میزاریم و روی نون رو روش قرار میدیم

داخل کاهو و مایونز میتونید از پیازچه یا پیاز نگینی خرد شده یا جعفری ساطوری شده  استفاده کنید

 

 

 

/ 11 نظر / 52 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه

عالی بود

شقایق رهــــــا

wow!! چه برگر خوشمزه و نازی... دلم خواست!! بازم زدی به هدف مهسا جون. مرسی بانوی باسلیقه و هنرمند. کاش منو به خواهری می پذیرفتی [چشمک] عاشق آشپزیم و شکمو! ولی کم حوصله... ولی خواهر مهربونی میشم ها!![ماچ]

kowsar

سلام،وبلاگ بسیار خوبی دارید،چند روزی هست که وبلاگم رو راه اندازی کردم،خوشحال میشم هر از گاهی شما هم به وب من سر بزنید.اگر موافق باشید با هم تبادل لینک داشته باشیم.لطفا من را با نام لقمه ی ساده و به آدرسashpazi-20.blogfa.comلینک کنید.سپس در قسمت نظرات حتما به من بگید که شما رو با چه نامی لینک کنم.ممنونم

مامان ماهان

[گل][قلب]،آفرین

فرزانه

سلام مهسا جان امروز براي اولين بار وبلاگتو ديدم ولي بعد از ديدن پستهايت واقعا خوشحال شدم كه وبلاگت رو پيدا كردم چون غذاهاي متفاوتي رو گذاشتي و البته هميشه دوست داشتم دستور اين نون رو داشته باشم از زحمتي كه ميكشي ممنونم و اميدوارم موفق باشي[ماچ]

مهناز

واااااااااااااای چه خوشمزه

negin

چه نونی.... چه برگری....چه سر آشپزی.... به به.. شاد باشی عزیزم. آپم

ملیسا

سلام واااای دهنم آب افتاد:X من تازه با وبتون آشنا شدم خیلی عالیه:)

آرام

ممنونم از پست ها خوبت .فقط یه سوال آرد نول یعنی چی؟ میشه از گوشت گوسفند استفاده کرد؟