هویچ پلو

سلام!

امیدوارم به هویچ علاقه داشته باشید تا از هویچ پلو لذت ببرید

         

                                  

 

مواد لازم:

هویچ : یک کیلو خلالی خرد کرده   

پیاز : ٢ عدد

سینه مرغ پخته : ا عدد

برنج : به تعدادهر نفر ١ پیمانه 

زعفران دم کرده : ا لیوان

شکر : ٣ قاشق غذا خوری

دارچین : ١ قاشق غذا خوری

آب لیمو : ۴ قاشق غذا خوری

زرشک : یک فنجان

نمک و فلفل  زردچوبه : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

رب : ١ قاشق غذا خوری

اول از همه باید برنج رو خیس کنیم و بعد پیاز رو خرد کرده و تفت میدیم زردچوبه رو بهش

اضافه میکنیم بعد هویچ های خلالی شده رو میریزیم در ماهی تابه رو میزاریم تا هویچ کمی

مغز پخت بشه بعد شکر رو با نصف لیوان آب داغ حل میکنیم و داخل هویچ میریزیم و

دوباره درش رو میزاریم تا هویچ به روغن بیافته بعدش سینه مرغی رو که پختیم ریش

 ریش میکنیم و به هویچ اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد ازیک لیوان زعفرانی که داشتیم 

نصفش رو به موادمون اضافه میکنیم بعدش زرشک رو هم میریزیم یکمی که تفت خورد

یک قاشق ربی رو که داشتیم با نصف لیوان آب مخلوطش میکنیم و روی موادمون میریزیم

و پنج دقیقه میزاریم تا حرارت ببینه نمک و فلفل دارچین رو هم به همراه آب لیمو اضافه

میکنیم.

بعد برنج رو آبکش میکنیم و لابلای برنج میریزیم به این صورت که یک لایه برنج یک لایه

مواد باشه بعد روش رو آب و روغن میریزیم تادم بشه (نکته اینجاست که آب و روغنی که

روی برنج میریزید سعی کنید یک سوم روغن اب باشه درحدی که مجموع آب و روغن به

اندازه نصف لیوان بشه بعد وقتی میخواین برنج رو دم کنید ابتدا روی شعله زیاد زیاد بزارید

تا آب برنج زودتربسوزه تایه وقت شفته نشه مخصوصا برای پلو های این مدلی که لابلاش

 مواده)درانتها که دم کشید دوباره روش رو کمی روغن بریزید و زعفران باقی مونده رو

روی برنج بریزید!    نوش جان ! اگه به مشکل برخورد کردید حتما بپرسید. در اسرع وقت

به سوالاتتون پاسخ داده میشه!

/ 9 نظر / 5 بازدید
وسعت تنهایی

سلام سر آشپز...به توی این وبلاگ چه بوی غذایی میاد ...گرسنم شد ...سرآشپز جون من همون تور که توی وبلاگت گفتی عاشقم اما هیچ موقه غذاهام خوشمزه نمی شه...نیمرو هم که می پزم اکثرا نمک یادم می ره بریزم آخه آشپز جون من هنوز تشکیل خانواده ندادم برای همین عاشق تنهاییم.....به وبلاگم حتما سر بزن اگه دوست داشتی هم نظر بده... خدانگهدار

مهدی فیروزی

ظاهر زیبایی داره این هویج پلو. در جستجوی هات چاکلت به این وبلاگ رسیدم. هم از اون استفاده کردم هم سری میون منو چرخوندم. شاد باشید

هدیه

سلام به سر آشپز خوب و دلسوز ممنون که نظرمو خوندی و راهنماییم کردی حتما نکته ای که گفتیرو انجام میدم و منتظر سوپ های خوشمزت هستم بازم مرسی خیلی خوشحالم کردی[ماچ] مهسا جون فعلا بای[گل][خداحافظ]

گلوریا

سلام گلم چه غذاهای خوشرنگو دلچسبی درست می کنی.راستی شما کلاس خصوصی هم دارید؟

هديه

سلام به مهسا جونم سر آشپز خوبم خوبي ازت يه درخواست داشتم اميدوارم بتوني كمك كني و كامنت منو بخوني امشب مهمان دارم مي خوام يه كيكم درست كنم اما ديروز هرچي گشتم دنبال درست كردن كيك همشون دردسر داشت و موادش در دسترسم نبود تا اينكه به اين نتيجه رسيدم كه از پودر كيك آماده استفاده كنم اما يه مشكلي هست درست كردن خامه روي كيك خوب بلد نيستم خامه و شكر رو باهم مخلوط ميكنم اما اونجوري كه تو قنادي ها درست ميشه خامه روي كيك نميشه نمويدونم به قول معروف چه فوت كوزه گري رو انجام ميدن ميخوام تا دم ظهر كمك كني و بهم ياد بدي چون ديگه از 1به بعد نميتونم بيام نت اميدوارم قبل اينكه دير بشه كامنتو بخوني و كمك كني مرسي باي [ماچ][خداحافظ]

رویا

مهسا خانوم عزیز .باز هم من خیلی دیر رسیدم .من که از این ترکیب مواد خوش می اد .به به عطر هویج پلو در وبتون پیچیده .

پریسا

سلام خانم سر آشپز بهتر نیست ما از این غذاهایی که درست می کنید بچشیم بعد نظر بدیم این هفته جمعه می تونم این لطف رو در حقت بکنم!

پریسا

سلام خانم سر آشپز بهتر نیست ما از این غذاهایی که درست می کنید بچشیم بعد نظر بدیم این هفته جمعه می تونم این لطف رو در حقت بکنم!

پریسا

سلام خانم سر آشپز بهتر نیست ما از این غذاهایی که درست می کنید بچشیم بعد نظر بدیم این هفته جمعه می تونم این لطف رو در حقت بکنم!