بستنی پشملبا -peach melba

مواد لازم :

بستنی وانیلی : 4 اسکوپ

کمپوت هلو : برای هر ظرف یک عدد هلو

آب کمپوت : یک ق م

شهد مربای بالنگ یا هر مربای دیگه : یک ق غ

خلال بادام : کمی

برای تهیه کمپوت ابتدا هلوی درست رو داخل آب جوش بندازید و بزارید 5 دقیقه بجوشه و

 بعد از آب خارج کنید و پوست و هسته رو در بیارید و به آب شکر اضافه کنید تا بجوشه و

بعد هلو رو به شربت اضافه کنید تا نیم ساعت با شعله ملایم بپزه و بعد کمی وانیل

اضافه کنید و بزارید خنک بشه

بعد ازینکه خنک شد 4 اسکوپ بستنی رو داخل ظرف ریخته مربای بالنگ میریزیم و هلو

رو روی بستنی قرار میدیم و روش شربت هلو میریزیم و خلال بادوم روش میدیم

نوش جونقلب

و اما عکس ملبا: نظرتون رو در مورد عکس حتما بهم بگید

 

/ 20 نظر / 86 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ناردونه

به به عجب خوشمزه به نظر میاد دستت طلا[گل]

خانجون

خوش به حال اين خانم. البته همچي هلووووووويي هم نيستا. خدا شانس بده خواهر[شیطان][عصبانی][نیشخند]

گپم پی تونه

بستنی نعمت رو شنیدید ..یه شعبه تو بوشهر داره ...کاش بستنی شما رو میدید [چشمک]

لیلا

چه اسم عجيب و غريبي[تعجب] شايد طرف تو اون زمان هلويي بوده براي خودش [نیشخند] من عاشق هلواممممممممممم

ندا

این نلی ملبا خانوم هم با اینکه خیلی جذاب نیست ولی فکر کنم آهنرباست که اینطور شف و به خودش جذب کرده بستنی ساده و جالبی بود مرسی از اینکه مارو با این اصطلاح آشنا کردی[ماچ]

تارا

peach يعني هلو. . . Melba هم كه اسم اون خانومه بوده ديگه [لبخند]

اکرم

اين شف فرانسوي اگه هلوهاي دهه 10 و20 مارو مثه خانم گوگوش و ... ميديد چي ميگفت؟ كلا فرانسويها ادماي نازيبايي هستن بر عكس ايرانيها[اوه] پس نبايد جاي تعجب باشه تازه دستور بستني فرانسويها هم بپاي اصغر مشتي خودمون نميرسه البته زحمت شما جاي خود[قلب]

مامان اندیا

سلام عزیز میشه هنگام اشپزی گام به گام عکس بگیری و بزاری تو ایت مثل مطبخ رویا جون اینجوری بهتر یاد میگیریم ممنون از سایت خوبت

آزاده

کار خیلی جالبیه که تاریخچه غذا رو هم میگذارید ممنون

فاطمه سادات

سلام این مطلی در مورد این بستنی اینقدرام دری نیس چون این ی بستنی ایتالیایی هستش و هلو به ایتالیایی تقریبا اینجوری تلفظ میشه