بستنی سنتی زعفرانی

مواد لازم :

شیر پرچرب: 4 لیوان یا یک لیتر

شکر : یک و نیم لیوان

ثعلب : یک دوم قاشق مربا خوری

تخم مرغ : 3 عدد

وانیل : یک سوم قاشق چای خوری

گلاب : یک لیوان

زعفران دم کرده : به میزان لازم

خامه : به میزان لازم

در ابتدا در یک ظرف شکر و ثعلب و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا سفت بشه

بعد گلاب و شیر رو به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم و وانیل رو هم میریزیم و در یک 

قابلمه روی شعله ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد وقتی غلیظ شد و

 به جوش اومد از روی شعله برمیداریم و میزاریم تا خنک شه کمی که خنک شد زعفران

 دم کرده رو اضافه میکنیم توجه کنید آبی که در داخل پودر زعفران ریخته میشه نباید زیاد

 باشه به مقدار ته فنجان آب کافیه -هم میزنیم و میزاریم تا خنک بشه و بعد داخل فریزر

 قرار میدیم

خامه رو داخل یک سینی ریخته و روش رو صاف میکنیم تا نازک بشه و داخل فریزر قرار

میدیم

بعد از گذشت 4 ساعت بستنی رو از فریزر خارج میکنیم و با همزن یا گوشت کوب برقی

 میزنیم تا یخ بستنی باز بشه و بستنی کشدار بشه بعد ازین کار برای 3 بار

دیگه بستنی رو به فاصله 2 ساعت به 2 ساعت از فریز خارج کنید و هم بزنید تا بافت

 بستنی نرم بشه

اگر یخچال منزلتون به سیستم محفظه سرد مجهز هست میتونید بعد از یه بار هم زدن

 بستنی رو داخل این محفظه با دمای منفی پنج درجه قرار بدید

 

توجه داشته باشید در این تصویر بعد از هم زدن بستنی کملا بافت اون نرم و کشدار شده

اگر برای بار اول که خواستید هم بزنید بستنی خیلی سفت شده بود و یخ زده بود به

مدت نیم ساعت اون رو در دمای محیط قرار بدید و بعد هم بزنید

در آخر که بستنی آماده شد خامه یخ زده رو از فریزر خارج میکنیم و خرد میکنیم و روی

بستنی یا اگر خواستید داخلش میریزیم

نوش جان

مطالب مرتبط :

برای دیدن طرز تهیه روی عکس کلیک کنید

 

 

/ 13 نظر / 20 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ریحانه

سلام مهسا جان عالیه نمره ات 20[دست][دست]

آشپز20

ممنون خانمی دستتون درد نکنه در مورد آقای گلریز هم کاملا حق با شماست [چشمک]

saba

به به چه بستنی خوشگلی [لبخند]

مرجان

سلام مهسا جون . تازه با وب زیباتون اشنا شدم . از دستورات فوقالعادتون حتما استفاده خواهم کرد .

saba

سلام مهسا جون شما لینک شدید [گل]

سعیده

سلام.خوبید. ممنونم از حضورتون. وبلاگ خیلی قشنگی دارین. خوشحال میشم که لینک وبلاگ بنده رو در وبلاگتون قرار بدید. البته من نویسنده اصلی وبلاگ 2lopi نیستم. اما با اجازتون شما رو در لینک وبلاگم قرار میدم.[قلب]

elham غذای متفاوت

مم به به ! نه به این بستنی طالبی خوشگلت و نه به اون سالاد قر و قاطی آنگولایی![نیشخند][شیطان][خنده]

بانو

سلام وای تو محشری عالیه مرسی من لینکت کردم بهم سر بزن بووووووووووووس

فرناز

بسیار ممنون از دستورات خوشمزه و دقیقتون. خیلی لطف می کنید تجاریتون رو در اختیار ما می گذارید. همیشه پاینده باشید.[لبخند]

نگين

مرســـــــــــــــــــــــــي