مرغ کشمیری

مواد لازم:

سینه مرغ یا میتونید از هم از سینه و هم از ران استفاده کنید: از هر کدام یک عدد

ماست خامه ای : نصف لیوان

رب گوجه فرنگی : یک قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی نگینی ریز شده: 2 عدد

بادام هندی : یک فنجان

هل سبز : 6 عدد

زنجبیل تازه یا پودر : یک قاشق سوپ خوری

فلفل چیلی : به اندازه دلخواه

سیر ساطوری شده: 3 حبه

پیاز : 3 عدد ژولین خرد شده

زعفران پودر نشده : یک سوم قاشق چای خوری

نمک

در ابتدا پیاز رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی تیره بشه بعد سیر و زنجبیل رو اضافه میکنیم مرغ رو مکعبی درشت خرد میکنیم و با هل کوبیده نمک و کمی فلفل ماساژ میدیم تا کاملا به خوردش بره بعد به پیاز اضافه میکنیم

20 دقیقه درب قابلمه رو میزاریم تا مرغ با پیاز تقریبا سرخ بشه

بعد در یک کاسه ماست رب و گوجه و چیلی و نمک رو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به مرغ اضافه میکنیم بعد از 5 دقیه زعفران رو هم میریزیم

روی قابلمه یک پوشش آلومینیومی میزاریم و چند سوراخ روش ایجاد میکنیم و درب قابلمه رو میبندیم تا با شعله کم بپزه یک ربع آخر پخت بادام هندی رو اضافه میکنیم و دوباره درب رو میبندیم تا جا بیافته وقتی رنگ مرغتون مثل تصویر مرغ من شد آمادست

میتونید اونو با گشنیز یا پرک بادام درختی تزئین کنید

 

/ 6 نظر / 273 بازدید
مریم ه

سلام مهسا جون عیدت مبارک خسته هم نباشی اینقدر دیر امدی که یادمان رفته بود ممنون از غذاهای جدید [لبخند]

مریم ه

سلام مهسا جون عیدت مبارک خسته هم نباشی اینقدر دیر امدی که یادمان رفته بود ممنون از غذاهای جدید [لبخند]

شقایق

سلام شف مهسای عزیز. وبت عالیه مدتیه که دارم می خونمش ولی اولین باره نظر می ذارم.سال خوبی رو داشته باشی عزیزم.

شیوا

سلام به سرآشپز هنرمند خودم وای سراشپز این غذا خیلی خوردنیه گرسنه شدم عکسشو دیدم[زبان] دستتون درد نکنه که چه کرده اید مثل همیشه محشره [ماچ]

پریا

سلاما من تازه با وبلاگتون آشنا شدم. خیلی وبلاگ مفیذی ذارین. مرسی و خسته نباشید[قلب]

یونا

سلام سر آشپز عزیز . این غذا رو درست کردم . عالی بود . فقط یک نکته متوجه نشدم گوجه های نگینی شده رو کجا و کی استفاده کنم