سوال شماره چهار : برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنیم؟!

دوست عزیزم در مورد سرکه ترشی باید بگم که انتخاب سرکه بستگی به محتویات داخل ترشی داره تفاوت سرکه قرمز با سرکه سفید در رنگ دادن اون به سبزیجات و بوی سرکه هست و کاملا سلیقه ایه! مثلا برای ترشیهای ژاپنی و کره ای از سرکه سفید استفاده میشه که انواع مختلفی داره اگر در ترشی از سبزیجات رنگ روشن استفاده میکنید بهتره از سرکه سفید استفاده کنید تا رنگ ترشی تیره نشه اگر هم که برای مصرف ترشی های ایرانی میخواید بهتره از همون سرکه قرمز استفاده کنید چون بیشتر ترشی های ایرانی از سبزیجات رنگی هست و به اونا جلا میده و خوشرنگ و لعابش میکنه

از سرکه سفید برای تهیه خیار شور یا شور میتونید استفاده کنید و همینطور برای تهیه سالادهایی که با سرکه پرورده میشن مثل سالاد کلم که تو آرشیو وبلاگ هست

بو و طعم سرکه قرمز برنده تر از سرکه سفید هست

/ 4 نظر / 5535 بازدید
saba

ممنون مهسا جون پست خوبی بود اما همیشه سفید باشه بهتر نیست ؟

خانجون

سلام مهساجون. خوبي؟ با نظر شما در مورد سركه موافقم. در ضمن من هم به دليل لذت بردن از آردي كه روي نان درباري بود آردش رو پاك نكرده بودم. امروز هم نان دارم سربزن.[ماچ]

ویدا

مهسا خانم خیلی ممنونم که جواب من رو سریع و کامل دادید. دوستتون دارم.[قلب]

مسعود

سلام مهسا خانم وبلاگ خوشگلی داری خوشحال میشم به وبلاگ من (مدل های لباس بانوان) هم سر بزنی منتظرم موفق باشی[گل]