شیرینی اسنو بال

مواد لازم :

پرک بادام : یک دوم پیمانه

روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است)

آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند : یک پیمانه

وانیل : یک قاشق چای خوری

پودر قند برای رویه شیرینی

در ابتدا فر رو گرم میکنیم و پرک بادام رو در سینی ریخته و با حرار 170 درجه سانتی گراد به مدت 6 دقیقه در فر میزاریم

بعد میزاریم تا خنک بشه و بعد با دستگاه اونو پودر میکنیم

در یک ظرف ابتدا روغن رو میریزیم و یا با دست یا با همزن میزنیم تا نرم بشه و یکنواخت

بعد پودر قند و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم یا با دست مخلوط میکنیم بعد پودر بادام و نمک و آرد رو اضافه میکنیم فقط آرد رو در چند مرحله اضافه کنید ...و خوب ورز بدید تا آرد به خورد روغن بره و خمیر منسجم بشه

حرارت فر رو روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک کاغذ روغنی در سینی بندازید و از خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید و توپی شکل بدید فقط توجه داشته باشید که روش شکافی نمونه بعد در فر بزارید تا به مدت 15 دقیقه بپزه

بعد از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه وقی خنک شد اونو در پودر قند بغلطونید

/ 1 نظر / 5059 بازدید
مهرداد

خیلیییییییی خوشمزس . من خوردم خوشم اومد. ممنون ازینکه خونه مامان اینا پختیش!! من سهمم رو هم خوردم هم بردم!آخریش هم امروز صبح خوردم خوشمزه بود!البته به شرطی که تازه باشه و خشک نشه.[چشمک]