پنه گراتینه مرغ

به این شکل از پاستا پنه میگن -penne

 

 

مواد لازم :

پنه : : 2 لیوان

آب جوش

روغن و نمک : یک قاشق غذاخوری

پیاز : دو عدد

سیر : یک حبه

فلفل دلمه : 1 عدد

سینه مرغ چرخ کرده : یک نیمه

گوجه فرنگی پوره شده : 4 عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

نخود فرنگی : یک فنجان

استاک مرغ : 1عدد

جعفری ساطوری : یک لیوان

پنیر موتزارلا : به میزان لازم

پنیر پارمسان: نصف مقدار موتزارلا

نمک و فلفل و آویشن : به میزان لازم

روغن زیتون : به میزان لازم

خامه : یک فنجان

سس سفید : 2 لیوان

مواد لازم برای سس سفید :

شیر : 2 لیوان

آرد نول : 4 قاشق غذاخوری

کره : 50 گرم

نمک و فلفل سفید : به میزان لازم

خامه: در صورت تمایل یک ق س

طرز تهیه سس سفید :

در ابتدا کره رو در ظرفی آب کرده و آرد رو تفت میدیم و شیر رو کم کم اضافه میکنیم  نمک و فلف رو هم میریزیم و با همزن سیمی هم میزنیم تا گلوله نشه بعد که سفت شد از روی حرارت برمیداریم خامه رو اضافه میکنیم

سیر رو ساطوری میکنیم و یکی از پیازارو نگینی ریز خرد میکنیم

در تابه روغن زیتون ریخته پیاز رو سرخ میکنیم در انتها سیر رو میریزیم و بعد گوشت مرغ رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا گوشت خودشو بگیره بعد فلفل دلمه رو میریزیم و پوره گوجه رو اضافه میکنیم و استاک رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و داخل مرغ میریزیم نخود فرنگی پخته رو هم اضافه میکنیم درش رو میزاریم تا 20 دقیقه با شعله زیاد بپزه

بعد درش رو برمیداریم تا کمی آب گوجه از بین بر ه رب و سس رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و آویشن رو هم میریزیم و جعفری رو هم اضافه میکنیم یک قاشق از خامه رو هم میریزیم و بعد 5 دقیقه از روی حرارت برمیداریم

پاستا رو با آب و کمی روغن و نمک به مدت 10 دقیقه میپزیم آبکشی میکنیم

در ظرف پیرکس ابتدا کمی چرب میکنیم کمی پاستا ریخته و کمی از مواد روش میریزیم کمی پنیر موتزارلا ریخته و کمی هم سس سفید میریزیم و دوباره پاستا میریزیم همین روند رو ادامه میدیم تا پاستا و موادمون تموم بشه در انتها یک لایه پاستا روی موادمو میریزیم و یک لایه سس سفید و پنیر موتزارلا بعد خامه و بعد پنیر پارمسان میریزیم و روش رو کمی فلفل سیاه و آویشن میپاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار میدیم در انتها میتونید یکی از پیازهارو ژولن خرد کنید و روش برای تزئین بزارید

نوش جان

/ 10 نظر / 84 بازدید
مبینا

سلام دستتون درد نکنه به نظر که خوشمزه میاد میشه پنیر پارمیزان نریزم ؟اخه شهرستان خیلی سخت پیدا میشه و البته گرون!یه سوال در مورد فلفل چیلی دارم که اصلا چی هست همون فلفلای قرمز تند که یه فصل خاصی در میان بعدشم دیگه بازار نیستش الان هم فکر میکنم بازار هستش؟یا اینکه نوع خاصیه اگه همونیه که میگم میشه بعد خشک کردن اسیاب کنم , واسه مواقعی که بازار نیست استفاده کنممرسی ممنون مسشم جوابمو بدین

شیوا

سلاااااام سر آشپز وای سراشپز شما خیلی هنرمندید من عاشق این جور غذاها هستم من مطمءنم که خیلی خوشمزه شده با دیدن این غذای خوشمزه گرسنه شدم ممنون خییییییییییلی دوستون دارم(بوس)[ماچ][ماچ][لبخند][چشمک][قلب]

موج اف

باید خوشمزه باشه درست کنیم ببینیم چی می شه

شادی

به به. قیافش هم دلبره چه برسه به مزه اش. خیلی عالی بود. ممنون عزیزم. فعلا از غذاهای تو تو لیستم چند تا دارم اینم اضافه شد.[ماچ]

منیر

مطمئنم که خیلی خوشمزه باشه. ترکیب این مواد با همدیگه رو دوست دارم. ممنون مهسا خانم [لبخند]

مادر دوقلوهای ناهمسن

سلام ما معمولا یا سس سفید می ریزیم یا قرمز این ترکیبیه طعمش رو خراب نمی کنه؟

سکوت جاودان

سلام و دستتون درد نکنه با این همه غذای عالی راستش غذاهایی که یاد میدید عالیه فقط ما چطوری نوشته ها رو برداریم سر کار که نمیشه یاداشت برداشت کپی هم که نمیتونیم اجازه نداریم اونوقت چطور طرزتهیه اشونو داشته باشی ؟

شادی

عزیزم یه عالمه غذا هست که دوست دارم از رو دستت درست کنم و امیدوارمن وقت کنم. قیمه لاپلو، یامتان، لوبیاپلومتفاوت، جوجه حیدرآبادی.... و همین پنه گراتینه مرغ غذاهای تو لیست هستن. حالا دیگه کنجکاویت برطرف شد خواهر دعا کن من وقت و حوصله داشته باشم یکی یکی این غذاها رو امتحان کنم. مرسی از دستورای باحالی که می ذاری[ماچ]

پرستو

عالی بود مهسا جونم [گل] راستی یک سوال یه بار گفتی فکر میکنی هم رشته باشیم ! من آب و هوا شناسی میخونم تو چی میخونی خانومی؟[قلب]

گپم پی تونه

باید خیلی خوشمزه اونم با ژنیرژارمیزان که من عاشقشم[قلب] مرسی مهسا جون خواهش میکنم غذاهایی که با اسفناج پخته میشه بفرمایید ... عکسها محشره