حلوا عسلی مازندران

مواد لازم :

عسل : یک لیوان

روغن جامد : 2 قاشق غذاخوری

آرد گندم :‌2 قاشق غذاخوری

کره : 30 گرم

وانیل : یک سوم قاشق غذاخوری

خلال بادام :‌به میزان لازم

وسایل مورد نیاز :

قابلمه مسی یا کاسه اسطیل

ملاقه چوبی

این حلوا باید در قابلمه مسی یا اسطیل و با ملاقه چوبی تهیه شود

 

در ابتدا عسل را در کاسه اسطیل ریخته و روی شعله قرار میدیم شعله باید خیلی کم باشد

بعد روغن رو اضافه میکنیم

و هم میزنیم

توجه داشته باشید که باید مداوم هم بزنیم اگر کاسه خیلی داغ شد اونو از شعله بردارید و هم بزنید تا دما پایینتر بیاد و دوباره روی شعله بزراید

قبل ازینکه عسل رو روی شعله بزراید این خمیر رو که بهش برشتوک میگن رو تهیه کنید

کره نرم و آرد رو در یک کاسه بریزید و ورز بدید

اونقدر ورز بدید تا خمیر به حالت سفت در بیاد

 

و دوباره انقدر ورز بدید تا خمیر حالت شل بشه و خیلی نرم بشه

 

بعد از یک ربع  که عسل کمی گرفت و تغییر رنگ داد داخل عسل بریزید

 

 

 

سپس دوباره روی شعله قرار میدیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و چند دقیه دیگه هم میزنیم

 

اونقدر هم میزنیم تا مثل تصویر زیر بشه

 

بعد داخل یک بشقاب میریزیم و تست میکنیم صبر میکنیم تا سرد بشه برای سرع تر شدن اونو داحل یخچال قرار بدبد و بعد تست کنید باید مثل تصویر زیدرحالت شکلات کش بیاد ولی نباید زیاد شل باشه

 

بعد داخل بشقاب میریزیم

روش بادوم میریزیم و میزاریم تا سرد بشه وقتی سرد شد با کاتر روش رو برش میزنیم

/ 6 نظر / 361 بازدید
طاهره

سلام عزیزم عالیه دست شما دردنکنه دهنم آب افتاد آپم گلم

مریم ه

سلام مهسا جون به به از این حلوا اونم حلوایی که عسل هم داشته باشه ممنون

پریا

وای مرسی. من عاشق حلوام[قلب]

دانشجو

خیلی جالبه.خیلی خوشم اومد.ممنونم گلم[لبخند]

شیوا

خدا قوت سرآشپز من حلوا دوست دارم ولی این مدلیشو هنوز امتحان نکردم به نظرم که خیلی خوشمزه میاد ممنون[قلب]

negin

سلام مهسا جون. دستت درد نکنه گلم. عالی شده منتظر نظراتتم.