نان دارچینی

مواد لازم  برای دو عدد نان گیس بافت گرد

 

کره مارگارین نرم شده : یک چهارم پیمانه

شکر : سه قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق چای خوری

تخم مرغ : دو عدد

آرد نول: سه و سه چهارم پیمانه

شیر نیم چرب ولرم : سه چهارم پیمانه

مایه خمیر : دو و یک دوم قاشق چای خوری

مواد میانی نان :

کره مارگارین: سه قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای : یک دوم پیمانه

شکر معمولی سفید : سه قاشق غذاخوری

دارچین : دو قاشق غذاخوری

پودر وانیل : یک قاشق چای خوری

شیر : دو قاشق غذاخوری

 

ابتدا دو قاشق شکر و مایه خمیر رو داخل شیر ولرم میریزیم و ده دقیقه در دمای معمولی اتاق میزاریم بعد که پف کرد در یک کاسه تخم مرغ ها رو با ویسک میزنیم بعد کره نرم شده رو اضافه میکنیم و میزنیم بعد مخلوط شیر و مایه خمیر و شکر رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم

بعد از اینکار مواد خشکمون رو مخلوط میکنیم که شامل : آرد و نمک و یک قاشق شکری که باقی مونده هست و چند بار الک میکنیم و بعد به مخلوط مایه مون اضافه میکنیم و بعد کاملا ورز میدیم آرد رو کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبه زیادم نباید سفت باشه همین مقداری آردی که نوشتم کافیه...فقط خیلی خوب باید ورز بدید

 

بعد داخل یه کاسه ای که زیرش آرد ریختید بزارید و روش یه پارچه نمدار بکشید و در یک جای گرم به مدت یک ساعت بزارید تا استراحت کنه تا بعد به این شکل دربیاد

 

 

نکته :

در حین اینکه خمیر استراحت میکنه شما مواد میانی رو آماده کنید کره نرم شده و شکر ها و وانیل و شیر و دارچین رو با هم مخلوط کنید ....

بعد خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و روی میز کار رو آرد بپاشید و با وردنه صاف کنید و قطرش رو به نیم سانت برسونید

 

 

بعد ازینکه خمیر رو کمی باز کردید اضافات و ناصافی های دورش رو با چاقو یا کاتر مخصوص ببرید تا خمیر راحتتر وردنه بخوره و به شکل یک مستطیل در بیارید
بعد که خمیر رو یکدست وردنه زدید مواد میانی رو با فرچه مخصوص روی خمیر بمالید تا همه جای خمیر یکدست پخش بشه زیاد نزنید که روش بمونه فقط به صورت فرچه ای بکشید رو خمیر ...به اندازه دو قاشق غذاخوری سرخالی ازین مواد رو نگه دارید ....بعد خمیر رو با ملایمت و ظرافت از طرف طولی لوله کنید و بعد با یک چاقوی خیلی تیز یا کاتر پیتزا خمیر رو از وسط برش بدید
بعد خمیر رو به آرومی جدا کنید و از طرف رو که راه راه دارچین معلومه به صورت طناب یکی درمیون به هم بندازیدشون تا به این شکل دربیاد
بعد دو سر طناب رو به هم بیارید و به هم بچسبونید و گردش کنید و در یک سینی یا یک قالب که کفش رو چرب کردید یا کاغذ روغنی گذاشتین قرار بدید 
بعد که داخل سینی گذاشتید با فرچه مواد میانی که گفته بودم نگه دارید رو روی خمیر بمالید همونطوری که در تصویر بالا میبینید فقط زیاد نزنید تا زیبایی کارتون از بین بره و بسوزه
بعد داخل فر یا سولاردوم با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار بدید بعد ازینکه از فر خارج کردید روی این نون رو هم میتونید مثل من پودر قند بپاشید یا قبل ازینکه داخل فر بزارید سیاه دانه بپاشید
/ 8 نظر / 250 بازدید
ال طه

خیلی زیباست آفرین

سميرا

خيلي عالي شف جان. دست گلت درد نكنه

امنه

سلام خانم هنرمند خیییییییییییییییلی عالیه و بی حد مبتکرانه من خیلی خوشم اومد اگه خواستار تبادل لینک هستی به من سر بزن ممنون

تارا

سلام خانم توکلی ازتون به خاطر این دستور عالی تشکر می کنم، فوق العاده نون خوبی از کار در اومد، به قشنگی همین عکسی که گذاشتید، مزه اش هم عالـــی [گل][گل]

مينا

سلام.... منم اين نون رو درست كردم... خيلي خوشمزه و خوشكل شد.... از لطفتون و دستور خوبتون ممنونم... فقط يه سوالي دارم.... وقتي كه داشتم نون دومي رو مي پيچيدم مواد داخلي نون اوليم يكمي ريخته شده بود كف سيني... و بعد از پخت هم يكمي از مواد بازم ريخته بود.... مقدار مواد داخلي رو زياد گرفتم؟

مينا

مررررررررسي عزيزم از راهنماييت.... تا چند روز آينده بازم درستش مي كنم و خبرشو بهتون مي دم....شاد باشيد و شيرين كام

مری

سلام مهساجون واقعا ممنونم خیلی دنبال دستور این نون بودم [ماچ][ماچ]

مری

سلام مهسا جونم اومدم ازت تشکر کنم .دوروز پیش افطاری داشتم واسه مهمونام این نونای محشرتو درست کردم.واقعا ممنونم عالی بود.هم درست کردنش لذت بخش بود هم ظاهر زیباش هم طعم فوق العادش .همه خوششون اومد.مرسی انشاالله خدای مهربون توی این ماه حاجت دلتو بده .هزاربار تشکر[ماچ]