آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e
 
 
سرآشپز مهسا

به دنیای آشپزی من خوش آمدید دوستان عزیز جهت ارتباط با سرآشپز در فیس بوک من رو با نام chefmahsa tavakoli جستجو بفرمایید و همینطور میتونید در گروه آشپزی من در فیس بوک عضو بشید و با هم به بحث و تبادل نظر بپردازیم برای عضویت در گروه لینک زیر رو در آدرس بارتون کپی پیست کنید https://www.facebook.com/groups/chefmahsa/ منتظر دیدارتون هستم
chef_mahsa@yahoo.com

 

لیست غذاهای سرآشپز

آش بلغور(۱)

آش دوغ(۱)

آشپزی برزیلی(۱)

آلبالو پلو(۱)

آلبالو پلو با مرغ(۱)

آموزشگاه بین المللی پخت و پز(۱)

آیس کافی-ice cofe(۱)

ادویه ترکی و عربی(۱)

ادویه گرام ماسالا(۱)

استریپس سیب زمینی(۱)

استیک کوسه(۱)

اسکالوپ ماهی(۱)

املت اسپانیایی(۱)

املت قارچ(۱)

انیگیری onigiri(۱)

با کمترین هزینه یک قالب دونات داشته باشیم(۱)

بادنجان شکم پر(۱)

باقلا قاطق(۱)

بامیه(۱)

برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنیم(۱)

بستنی زعفرانی(۱)

بستنی سنتی(۱)

بشقاب صبحانه(۱)

بورانی(۱)

بورانی اسفناج هندوستان(۱)

بورانی کنگر لبنانی(۱)

بورک سیگارت(۱)

بورک و خمیر فیلو(۱)

پاتچز اگ(۱)

پاناکوتا نارگیل با ژله انار(۱)

پای چوپان(۱)

پشملبا(۱)

پف کردن وسط کیک(۱)

پلوی معطر هندی(۱)

پنه با سس ساور کریم با قارچ(۱)

پنه با سس سفید و گوشت(۱)

پنه گراتینه مرغ(۱)

پنکیک فلافی(۱)

پودینگ کدو حلوایی(۱)

پیتزا قارچ و گوشت(۱)

پیده ترکی(۱)

پیراشکی ساده(۱)

تبوله(۱)

تپانیاکی(۱)

تخم مرغ صبحانه(۱)

ترشی مخلوط با سبزیجات خشک(۱)

ترشی کتنی(۱)

تزئین خیار به شکل گل رز(۱)

ته چین عدس(۱)

ته چین گوشت و بادنجان(۱)

ته چین کوکو(۱)

تهیه برنج دمی(۱)

جوجه کباب بدون استخوان(۱)

چای ماسالا(۱)

چتنی ازگیل ژاپنی(۱)

چرا نباید گوشت استیک را کوبید؟(۱)

چیپس سیب زمینی(۱)

چیکن استروگانف(۱)

چیکن برگر و آموزش نان برگر(۱)

حلوا(۱)

حلوا عسلی مازندران(۱)

خامه روی کیک(۱)

خدمات مجالس(۱)

خرید کیمچی(۱)

خمیری شدن کیک اسفنجی(۱)

خوراک بامیه(۱)

خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)(۱)

خوراک جوجه و فلفل هندی(۱)

خوراک زبان(۱)

خوراک قارچ صدفی(۱)

خوراک لابستر با سس رمولاد(۱)

خوراک لوبیا و هویچ(۱)

خوراک مرغ ایتالیایی(۱)

خوراک مرغ و هویچ هندی(۱)

خوراک کدو ویژه گیاه خوارن(۱)

خورش(۱)

خورش بامیه در قابلمه سنگی(۱)

خورش سیب(۱)

خورش غوره با مرغ(۱)

خورش هویج(۱)

دسا ماسالا(۱)

دسر ازگیل ژاپنی(۱)

دسر خرد شیشه میوه ای(۱)

دسر طالبی(۱)

دسر هندوانه(۱)

دلمه کدو(۱)

دمپختک با طعم چیلی(۱)

دونات(۱)

رقابت در آشپزی(۱)

زرشک پلو با مرغ به سبک اکبرجوجه(۱)

زیتون پرورده(۱)

سالاد(۱)

سالاد آلوئه ورا به همراه سس آلوئه ورا!(۱)

سالاد انار(۱)

سالاد اندونزی(۱)

سالاد بادنجان(۱)

سالاد ترب سفید(۱)

سالاد تورتیلا(۱)

سالاد رژیمی قارچ(۱)

سالاد روس(۱)

سالاد ریزوتو(۱)

سالاد سیب زمینی(٢)

سالاد مارچوبه و لوبیا(۱)

سالاد ماکارونی(۱)

سالاد نودل(۱)

سالاد والدورف یا سیب درختی(۱)

سالاد کلم قرمز(۱)

سایت سرآشپز مهسا(۱)

سس مایونز(۱)

سس هزار جزیره(۱)

سفت شدن گوشت کباب تابه ای(۱)

سمبوسه(۱)

سوپ دال عدس(۱)

سوپ سیب زمینی(۱)

سوپ شلغم(۱)

سوپ قارچ(۱)

سوپ کاهو(۱)

سوپ کرم مرغ(۱)

سوپ کرم نودل(۱)

شامی عدس(۱)

شپردز پای(۱)

شربت پالپ دار توت فرنگی(۱)

شربت میکس نعناع(۱)

شف یال(۱)

شله زرد(۱)

شوید لوبیا پلوی شیرازی(۱)

شکلات گلاسه(۱)

شیرین پلو(۱)

شیرینی اسنو بال(۱)

شیرینی دانمارکی(۱)

شیرینی شکری(۱)

شیرینی لطیفه(۱)

شیرینی میوه های مارسیپانی(۱)

شیرینی نخودچی(۱)

طرز پیچیدن سمبوسه(۱)

طریقه خمیر کردن سیر(۱)

غذای محلی استان مازندران-بشته واش(۱)

فالوده شیرازی(۱)

فاوا(۱)

فرزی کردن نخود فرنگی(۱)

فوندوی گوجه فرنگی(۱)

فیله سوخاری مرغ به همراه پنیر پارمزان(۱)

فیله مرغ کریسپی دو(۱)

فیله مرغ کریسپی یک(۱)

قیمه لا پلو(۱)

گوجه فرنگی شکم پر(۱)

لازانیای قارچ و کوشت(۱)

لقمه گوشت(۱)

لواشک ترش آلو قطره طلا و انار(۱)

لوبیا پلو(۱)

مارمالاد انبه و هلو(۱)

مارمالاد پوست پرتقال(۱)

ماهی اس s(۱)

ماهی سالمون(۱)

ماهی گوازیم شکم پر(۱)

ماهی کله قوچی(۱)

ماکارونی لقمه ای با پنیر(۱)

مجبوس با تن ماهی(۱)

مربای ازگیل ژاپنی(۱)

مربای توت فرنگی(۱)

مربای سیب(۱)

مرغ با چتنی انبه(۱)

مرغ ماخانی(۱)

مرغ کشمیری(۱)

مزه دار کردن ماهی(۱)

معجون سلامتی(۱)

موساکا(۱)

میتاراشی دنگو(۱)

میلک شیک توت فرنگی(۱)

میلکی کیک(۱)

میکس کوبیده و جوجه کباب(۱)

نان دارچینی(۱)

نان سیر(۱)

نان عربی پیتا(۱)

نان فتیر محلی(استان مازندران)(۱)

نمایشگاه لبنیات(۱)

نوشیدنی طالبی و انبه(۱)

نوشیدنی مخملی(۱)

نوشیدنی میوه یخی(۱)

نوشیدنی کایپرینا(۱)

نکته(۸)

نکنه(۱)

هات شکلات(هات چاکلت)(۱)

هلیم بادنجان(۱)

هویچ پلو(۱)

کاپوچینو(۱)

کار با تخته و چاقو(۱)

کاناپ(۱)

کباب بلدرچین(۱)

کباب بوقلمون(۱)

کباب تابه ای(۱)

کباب چوبی(۱)

کباب دیگی مازندران(۱)

کباب کوبیده بوقلمون در فر(۱)

کبه سیب زمینی(۱)

کبه عربی(۱)

کشک قلیه(۱)

کلم پلو(۱)

کوبه لبنانی(۱)

کوفته با سبزیجات خشک(۱)

کوکتل ژله(۱)

کوکتل میگو(۱)

کوکو(۱)

کوکو سبزی(۱)

کوکوی سیب زمینی خام(۱)

کوکوی مغزدار(۱)

کیش قارچ و کلم بروکلی(۱)

کیمچی(۱)

کیک ژامبون(۱)

کیک شیفون(۱)

یامتان-پای سیب زمینی(۱)

 
 
 

دوستان هنرمندم

یواش فود

یه مشت چرت و پرت

یک میز با چهار آشپز

یادداشت های روزانه یک دختر شاغل

ولف رویال

ولف رویال

وبلاگ نوشین

وبلاگ دانشجویان مدیریت هتلداری

هنردر خانه

هنرآشپزی

هنر و خلاقیت - مهارتهای زندگی

هنر طباخی

هنر طباخی

همراه با نیایش

هفته نامه همسر

هفته نامه

هدیه زیبای خداوند به ما

نوشته های یک مرد خوب

نگارگر و نقاشی ایرانی

میزشام

موش سر آشپز

موج اف موجی از عشق از زندگی

منصوره و رضا

من و من

من و عشقولی

من و عشقم

من و خونه زندگـــــــــــــــــیم

من و تو با قندون و نمكدون

معرفی جغرافیای شهری

مطبخ من

مطبخ فرا

مطبخ ژاله خانوم

مطبخ رویا

مدلهای دختران و خانمها::..

مجله سرآشپز

مجله اینترنتی رژ لب

متن هایی برای هیچ

ماه من بر من بتاب

مامان دو تا پسر

لیوانِ مشترک

لی لی آشپز

لوازم آشپزخانه

لذت پختن

لذت آشپزی

لبخندهای احمقانه ی یک زن

گیلان زیبا

گیاه درمانی

گوناگون

گندم زار

گلابتون و گلابی

گل منگلی..... ask us

گپم پی تونه

کیفیت تغذیه

کوروش کبیر

کلبه فلفل بانو و نمک خان!

کلبه عشق

کدبانو

کافی شاپ کلبه آبی

کافه ی دسر آیدا

کافه آیدا

کاش خوابم ببرد روی میز آشپزخانه

قالب های طراح سایت

قاشق طلایی

قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

قاتق

فروشگاه محصولات زناشویی

فروشگاه اینترنتی محور

غذای متفاوت

غذاهای ترکیه

غذاکده خانگی بهار

غذا

عطر برنج

عاشق بی معشوق

طعم غذا

صد و یک کتاب آشپزی

شیرینکده

شیدایی 조병

شش و بش

سفره خونه

سفرجویان

سفالينه -شکمینه

سعید رضا امید مامان و بابا

سرآشپز یدالله مشفقی

سرآشپز مروارید

سرآشپز جیمز مارتین

سرآشپز بابی فلی

سرآشپز امریل

سرآشپز

ستایش بانو

سایت مانا ماکارون

سایت لینک من

سایت جیمز آشپز

سایت تفریحی

سایت تخصصی بانوان - مامی سایت

سایت آشپزی ملک بانو

سایت آشپزی سرآشپز مهسا

سایت آشپزی خانم منا پوردریایی

سایت آشپز معروف آلمانی...تیم مالزر

سایت استاد عزیز سرآشپز حمیدرضا رنجبر ...آشپزخانه رنجبر

ساناز سانیا

سامانه اطلاعات رستورانهای استان تهران

ژولیت و گابریل

ژورنال سرا

زیتون سیاه

زیتون ایرانی2

زیتون ایرانی

زنی از شهر بنفشه

زنده باد غذای خوشمزه

زندگی همیشه زیباست در کنار آرامش

زر ماکارون

زر ماکارون

روی میز آشپزخانه

روستای سرسبز یالرود

روزانه های مهناز

روبان دوزی،تزئین شمع،مدل لباس

رایحه آشپزی

راه بسته

دنیای زیبای من

دنیای تازه های کامپیوتر

دنیای پاستیل و جو جو

دلم دریاست

دلتان گرم و روشن چون آفتاب تابستان

دل نوشته های سحر

دکتر آشپز

دستپخت گیسو

داستان های خوشمزه ی آسو

داستان عشق ما

خطش نزن-ثمره کمالیان

خانواده 3 نفره من

خانه دوست داشتنی من

خانجون

خاطرات دختر کوچولویی با آرزوهای بزرگ ...

خاطرات آشپزی من

خاطرات آشپزی

حمل و نقل

حمام داغ

چند قدم نزدیکتر به خدا

چشمه سار

چاشنی خوب

جولیای آشپز

جهان ماکارون

تنبل خونه شاه عباسی

تک ماکارون

تک آشپز آموزش آشپزی

تقدیم به سر آشپز کوچولوم

تستر کوچیکه

ترلان کافه

ترانه عسلی

پیشنهادهای آشپزباشی

پورتال تخصصی آموزشی سرآشپز

پسرک سرراهی

پریا

پرند وب

پردیس شب

پایگاه عکسهای جالب و دیدنی

پاتوق آریان

بهونه شیدائی

بزرگترین وبسایت آگهی های ساختمانی

بر سر خوان هنر

بر سر خوان هنر

بانوی دریا

بازی رایانه و لب تاب

ایده های زیبا

ايده های خا له اوشین

آواز قدیم

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش زبان انگلیسی

آموزش خدمات زیبایی ناخن-ناخن زیبا

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی

امپراطور عکس و اس ام اس

الهه شعر و موسیقی

الهه شعر و موسیقی

الطاف خداوندی

اقیانوس آرام

افزایش رتبه در الکسا

آشپزی و شیرینی پزی رزیتا

آشپزی و ...

آشپزی نو

آشپزی می کنم ! پس هستم!

آشپزی عمه خانوم

آشپزی سئویل

آشپزی سناتور

آشپزی زیبا

آشپزی رنگین کمان 60

آشپزی رنگین

آشپزی خانواده سبز

آشپزی ایرانی

آشپزی آسان

آشپزی - فوتو بلاگ

آشپزخونه ما

آشپزخونه گلی

آشپزخونه عربی

آشپزخونه سپیده

آشپزخونه خاله شیکمو

آشپزخانه ماری

آشپزخانه کوچک من

آشپزخانه خانم نوتلا

آشپزخانه الی گوگولی

آشپزبانو

آشپزباشي جنوب

آشپزآنلاین

آشپز نمونه

آشپز 20

آشپخسونه ی مامانم اینا

آش

آسمان آبی

اس ام اس کده

ازدواج

آرایشگری ، آشپزی ، خونه داری

اچ پاتق

اتاقچه کدهای زیبا

doki 021

chef2chef سایت ارتباط سرآشپزان دنیا

▪•● دکوراسیون.تزئینات.خانه داری●•▪

“عکس پارس پیک”

*ژورنال غذای لادن*

آشپزخانه داغ

 

در نظر سنجی وبلاگ شرکت کنید

RSS 2.0

 
 

Weblog Themes By Blog Skin

بستنی پشملبا -peach melba

سلام دوستان عزیز!

امروز آموزش کافی شاپ داریم! حتما براتون پیش اموده که به کافی شاپ رفتید و در منو اسم پشملبا یا پچملبا رو دیدید و به خودتون گفتید یعنی چی میتونه باشه!!؟

من براتون این معما رو حل میکنم این اسم بجز یه بستنی ساده چیز دیگه ای نیست!

من ازین بستنی خیلی خاطره دارم و برای همین میخواستم حتما آموزشش رو برای شما عزیزان بزارم امیدوارم خوشتون بیاد

راستی تو سایت ایران شف دیدم که نوشته بودند این بستنی رو یه آشپز فرانسوی در لندن به افتخار یک خواننده استرالیایی به نام نلی ملبا درست کرده بودند و به همین دلیل اسمش شد پشملبا! ... یه نظر سنجی دارم براتون! به نظرتون چرا این آشپز این بستنی رو با هلو درست کرده و حتی شکل این بستنی رو به این نحو طراحی کرده که هلو به صورت درسته یا نیمه درست در وسط بستنی قرار بگیره؟! و اسمشو به افتخار نلی بزاره پشملبا؟! یه جورایی آشپز از صنایع ادبی در آشپزی استفاده کرده نظر شما چیه دوستان؟!مژه

یه خبر جدید! عکس -ن ل ی ملبا -رو در ادامه مطلب ببینید!

 


ادامه مطلب

دوشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

خورش هویج

سلام به دوستان عزیزم

قبل از اینکه آموزش امروز رو شروع کنم باید بگم که چند نفر از دوستان عزیز در مورد طرز تهیه یامتان مشکلاتی داشتند و از من سوال کرده بودند جواب سوال رو زیر کامنتشون براشون گذاشتم میتونند ببینند!

و اما غذای امروز!!!!!!!

باز هم یه غذای دیگه با هویج! این بار غذای محلی آذر بایجان شرقی شهر تبریز رو داریم! از تبریزیهای عزیز معذرت میخوام اگه این رسپی کم و کسری داره بهر حال چون من تبریزی نیستم و فقط این دستور رو اجرا کردم! امیدورام خوشتون بیاد منکه خیلی خوشم اومد! من این خورش رو با گوشت چرخ شده درست کردم در صورتیکه اصلش با گوشت تکه شده درست میشه ولی من فکر میکنم کاملا صلیقه ایه! هر جور که راحتید آشپزی کنید!

طعم این غذا ملس هست و به وسیله آب لیمو میتونید ترشیش رو بیشتر کنید


ادامه مطلب

یکشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

یامتان.. پای سیب زمینی

سلام به همه دوستان عزیزم!

امرزو میخوام شمارو به سفر ترکیه ببرم با یه غذای خوشمزه ترکی!

آماده سازیش خیلی راحته و میتونید مواد بین سیب زمینی رو به انتخاب عوض کنید من از گوشت استفاده کردم و شما میتونید از سوسیس و کالباس و قارچ هم استفاده کنید! اما بهتره همیشه از غذای سالم استفاده کنیم!

شکل این غذا به این صورته که روش کاملا برشته میشه و داخلش نرمی سیب زمینی با گوشت ترکیب میشه و فوق العاده میشه! توقع نداشته باشید که مثل کوکوی سیب زمینی بشه چون خیلی متفاوته!

دوستان عزیز نظرتون رو درباره این غذا حتما بهم بگید! در قسمت زیر عکس روی گزینه نظر بدهید کلیک کنیدقلب

 

راستی ! حتما در نظر سنجی وبلاگ  که در گوشه سمت چپ قرار دارد شرکت کنید! ممنون میشم!

 


ادامه مطلب

چهارشنبه ٢٢ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

طبخ صحیح ماهی و میگو

سلام دوستان

در این پست با سوالی که از طرف خانوم رویا مطرح شده در خدمتتون هستم!

یه سوال داشتم اونم اینه که من همیشه وقتی ماهی و میگو رو که از قبل تو مواد (آب پیاز، زعفران، روغن زیتون ، آب لیمو، نمک) می خوابونم؛ سرخ می کنم هرکاری می کنم باز هم ماهی و میگو خشک می شه. می خواستم ازتون سوال کنم که به نظر شما ایراد کار کجاست که ماهی موقع سرخ کردن خشک می شه و آبدار نیست؟
باز هم از لطفتون ممنون

لطفا برای دیدن پاسخ روی ادامه مطلب کلیک کنید

 


ادامه مطلب

دوشنبه ٢٠ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

لقمه گوشت

سلام دوستان

غذای امروز ما لقمه گوشته!

این غذا که شبیه به پیراشکیه البته شکل فانتزیشه برای مهمونیا خیلی مناسبه!

الان که تابستونه و مهمونیا خیلی زیادتر شده و اگر نمیدونید برای شام یا ناهار چی درست کنید من پیشنهاد میکنم این غذا رو در کنار غذای اصلی بزارید وبه عنوان پیش غذا سرو کنید!

خیلی عالیه! و طعمش همیشه موندگار میمونه!


ادامه مطلب

یکشنبه ۱٩ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

کیک شیفون

سلام به همه عزیزان!!!!!!!امروز یه کیک درست کردم !!!عینک

نمیتونم اسمش این پست رو بزارم آموزش چون خودم از الهام جون یاد گرفتمو اولین باره که این کیک رو درست میکنم! حتما دیگه همتون الهام جون هنرمند وبلاگ غذای متفاوت رو میشناسید! شیرینی و کیکاش خیلی معروفه! منم این چند روزی سر کیک پختنم با سوالام خیلی اذیتش کردم! ولی خوب چون یه نکته ای رو نمیدونستم و دسترسی سریع به ایشون نداشتم مجبور شدم علاوه بر رسپی ایشون طرز تهیه این کیک رو در سایت ی-و-ت-ی-و-ب هم ببینم! که من در اینجا هم لینک وبلاگ الهام جون رو میزارم هم لینک این فیلم رو ! البته این آموزش تصویری کمی متفاوت با کیکهای شیفونی که من در موردش تحقیق کردم بود! حتما ببینید!

لینک وبلاگ الهام جون --- کیک شیفون

لینک آموزش تصویری کیک شیفون...chiffon cake

دوستان طرز تهیه رو هم در ادامه مطلب نوشتم! نظر یادتون نره!قلب

 


ادامه مطلب

شنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

لوبیا پلوی متفاوت

سلام دوستان من!

آموزش امروز در مورد لوبیا پلو هست تو تهران تا اسم لوبیا پلو میاد سریع تصویر لوبیا پلو های خودمون میاد جلو چشمون که با لوبیا سبز تهیه میشه!

اما این غذا با اون لوبیاها درست نمیِشه و با لوبیا چشم بلبلی درست میشه!

طعم واقعا بی نظیری داره!

چند سال پیش من این لوبیا پلو رو در یکی از مجلات آشپزی دیده بودم که نوشته بود لوبیا پلوی شیرازی! اما از یکی از دوستان شیرازیم که پرسیدم گفتند ما یه همچین لوبیا پلویی نداریم! اگر دوستان شیرازی ما این پست رو خوندند ممنون میشم که بهم بگند این غذا شیرازیه یا نه البته یه وقت با شوید لوبیا پلواشتباه گرفته نشه! بهرحال چه شیرازی باشه چه نباشه مهم اینه که خیلی خوشمزست!

خبر جدید!!!!! اصالت این غذا معلوم شد!!!!!!

به گفته خانوم مینا از بازدیدکنندگان این وبلاگ اصلیت این غذا خراسانیه و برای مشهد هست!!!!!!! من واقعا از ایشون ممنونم که برامون کامنت گذاشتند و ما رو از شک دراوردند!!!!!!!!!!

 

 


ادامه مطلب

چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

شیرینی لطیفه

سلام دوستان

امروز برای اولین بار شیرینی لطیفه درست کردم وقعیتش اونقدرها هم که فکر میکردم

سخت نبود! از نتیجه کار خیلی راضی بودم چون واقعا لطیف و خوشمزه شده بود!

به شما هم پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید

با راهنمایی های دوست و استاد خوبم  الهام جون این رسپی اصلاح شد


ادامه مطلب

شنبه ۱۱ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

مرغ کریسپی دو

سلام دوستان

آموزش امروز فیله های مرغ کریپسیه

فیله کریسپی یک با خمیر مخصوص و کرن فلکس بود اما این نوع فیله از خمیر بنیه آماده و برد کرامب استفاده شده

مزش که خیلی عالی میشه حتما امتحان کنید از مرغ سوخاری های بیرون هم خوشمزه تر میشه

جهت شرکت در کلاس های آشپزی سرآشپز کلیک کنید


ادامه مطلب

پنجشنبه ٩ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

سوال شماره پنج : جوجه کباب مکزیکی

سلام به دوستان خوبم

منیرا خانوم عزیز از من در مورد جوجه کباب مکزیکی پرسیده بودن ...منیرا خاونم اگه جوجه کبابش کمی شیرین و تند  بوده از این روش استفاده کنید

روی ادامه مطلب کلیک کنید

 


ادامه مطلب

پنجشنبه ٩ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

سوال شماره چهار : برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنیم؟!

دوست عزیزی به نام خانوم ویدا از من پرسیده بودند که برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنند؟!


 لطفا روی ادامه مطلب کلیک کنید


ادامه مطلب

چهارشنبه ۸ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

سوال شماره سه : خمیری شدن روی کیک اسفنجی

سلام به دوستان عزیزم

سوالاتی در مورد قنادی مطرح شده بود گه من قبل ازینکه توضیح بدم باید بگم که من فقط یه آشپزم و به طور وسیع وارد حرفه قنادی نشدم پس از همه دوستانیکه در این امر حرفه ای هستند و من دارم در این مورد نظر میدم واقعا معذرت میخوام

و اما در مورد کیک اسفنجی! چون کیک اسفنچی رو بارها درست کردم میتونم در این مورد راهنماییتون کنم

دوستان عزیزی به نام های خانوم مرجان و گلی جون عزیز از من سوال پرسیده بودند که چرا بعدازپخت کیک رویه کیک حال خمیری پیدا میکنه؟!

 


ادامه مطلب

چهارشنبه ۸ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

خورش بامیه در قابلمه سنگی

سلام به طرفداران غذاهای چرب و چیلی!!!!!!!

آموزش امروز خورش بامیه در قابلمه سنگی هست به این عکس یکم نگاه کنید باور کنید من زیاد روغن نریختم! الان دلیل این همه چربیو بهتون میگم!

نمیدونم کار با قابلمه سنگی رو بلدید یا نه اما باید بگم که اگه یه قابلمه سنگی دارید یا یه روزی خواستید بخرید هیچ وقت اونو بدون انجام دادن مقدمات اولیه روی شعله نزارید چون خدایی نکرده میشکنه!

برای اینکه بتونید در این قابلمه های خوشگل و بی ضرر غذا درست کنید باید داخل و بیرون قابلمه رو با دنبه یا روغن جامد کاملا چرب کنید و بزارید یک روز بمونه تا چربی به خورد سنگ بره بعد میتونید بشوریدش و ازش استفاده کنید راستی تو غذاتونم کم روغن بریزید چون خود قابلمه چربی داره!

دوستانیکه سوال پرسیده بودند در دو پست زیر به سوالاتشون پاسخ داده شد

با تشکر

 


ادامه مطلب

سه‌شنبه ٧ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

سوال شماره دو : پف کردن وسط کیک

دوست عزیزی به نام خانوم سارا از من در مورد کیک سوال کرده بودند که چرا وقتی کیک میپزند وسط کیک بیشتر از اطراف پف میکنه؟!

 


ادامه مطلب

سه‌شنبه ٧ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

سوال شماره یک : نودل برنجی و کباب تابه ای

سلام دوستان عزیز

دوست عزیزی به اسم خانوم آزاده از من پرسیده بودند که برای تهیه فالوده آیا میشه از نودلی که رنگ کرم داره استفاده کرد؟ سوال دوم ایشون این بود که چرا وقتی کباب تابه ای درست میکنند خشک و سفت میشه؟ 

دوستان گرامی برای مطرح کردن سوالات آشپزی خود در قسمت نظر بدهید نام و سوال خود

 را مطرح کنید پاسخ سوالات شما در پست اختصاصی مربوط به سوال شما داده میشود



ادامه مطلب

سه‌شنبه ٧ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

دسر خرده شیشه میوه ای

سلام به دوستان عزیزم

این روزا دسر خورده شیشه خیلی باب شده این دسر به خاطر قطعات ریز ژله رنگی به این اسم

شهرت پیدا کرده من این دسر رو با قطعات ریز انبه مخلوط کردم که توی طعمش هم خیلی تاثیر گذاشت

امیدوارم خوشتون بیاد

 



ادامه مطلب

یکشنبه ٥ تیر ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 
قالب وبلاگ
</