آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e
 
 
سرآشپز مهسا

به دنیای آشپزی من خوش آمدید دوستان عزیز جهت ارتباط با سرآشپز در فیس بوک من رو با نام chefmahsa tavakoli جستجو بفرمایید و همینطور میتونید در گروه آشپزی من در فیس بوک عضو بشید و با هم به بحث و تبادل نظر بپردازیم برای عضویت در گروه لینک زیر رو در آدرس بارتون کپی پیست کنید https://www.facebook.com/groups/chefmahsa/ منتظر دیدارتون هستم
chef_mahsa@yahoo.com

 

لیست غذاهای سرآشپز

آش بلغور(۱)

آش دوغ(۱)

آشپزی برزیلی(۱)

آلبالو پلو(۱)

آلبالو پلو با مرغ(۱)

آموزشگاه بین المللی پخت و پز(۱)

آیس کافی-ice cofe(۱)

ادویه ترکی و عربی(۱)

ادویه گرام ماسالا(۱)

استریپس سیب زمینی(۱)

استیک کوسه(۱)

اسکالوپ ماهی(۱)

املت اسپانیایی(۱)

املت قارچ(۱)

انیگیری onigiri(۱)

با کمترین هزینه یک قالب دونات داشته باشیم(۱)

بادنجان شکم پر(۱)

باقلا قاطق(۱)

بامیه(۱)

برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنیم(۱)

بستنی زعفرانی(۱)

بستنی سنتی(۱)

بشقاب صبحانه(۱)

بورانی(۱)

بورانی اسفناج هندوستان(۱)

بورانی کنگر لبنانی(۱)

بورک سیگارت(۱)

بورک و خمیر فیلو(۱)

پاتچز اگ(۱)

پاناکوتا نارگیل با ژله انار(۱)

پای چوپان(۱)

پشملبا(۱)

پف کردن وسط کیک(۱)

پلوی معطر هندی(۱)

پنه با سس ساور کریم با قارچ(۱)

پنه با سس سفید و گوشت(۱)

پنه گراتینه مرغ(۱)

پنکیک فلافی(۱)

پودینگ کدو حلوایی(۱)

پیتزا قارچ و گوشت(۱)

پیده ترکی(۱)

پیراشکی ساده(۱)

تبوله(۱)

تپانیاکی(۱)

تخم مرغ صبحانه(۱)

ترشی مخلوط با سبزیجات خشک(۱)

ترشی کتنی(۱)

تزئین خیار به شکل گل رز(۱)

ته چین عدس(۱)

ته چین گوشت و بادنجان(۱)

ته چین کوکو(۱)

تهیه برنج دمی(۱)

جوجه کباب بدون استخوان(۱)

چای ماسالا(۱)

چتنی ازگیل ژاپنی(۱)

چرا نباید گوشت استیک را کوبید؟(۱)

چیپس سیب زمینی(۱)

چیکن استروگانف(۱)

چیکن برگر و آموزش نان برگر(۱)

حلوا(۱)

حلوا عسلی مازندران(۱)

خامه روی کیک(۱)

خدمات مجالس(۱)

خرید کیمچی(۱)

خمیری شدن کیک اسفنجی(۱)

خوراک بامیه(۱)

خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)(۱)

خوراک جوجه و فلفل هندی(۱)

خوراک زبان(۱)

خوراک قارچ صدفی(۱)

خوراک لابستر با سس رمولاد(۱)

خوراک لوبیا و هویچ(۱)

خوراک مرغ ایتالیایی(۱)

خوراک مرغ و هویچ هندی(۱)

خوراک کدو ویژه گیاه خوارن(۱)

خورش(۱)

خورش بامیه در قابلمه سنگی(۱)

خورش سیب(۱)

خورش غوره با مرغ(۱)

خورش هویج(۱)

دسا ماسالا(۱)

دسر ازگیل ژاپنی(۱)

دسر خرد شیشه میوه ای(۱)

دسر طالبی(۱)

دسر هندوانه(۱)

دلمه کدو(۱)

دمپختک با طعم چیلی(۱)

دونات(۱)

رقابت در آشپزی(۱)

زرشک پلو با مرغ به سبک اکبرجوجه(۱)

زیتون پرورده(۱)

سالاد(۱)

سالاد آلوئه ورا به همراه سس آلوئه ورا!(۱)

سالاد انار(۱)

سالاد اندونزی(۱)

سالاد بادنجان(۱)

سالاد ترب سفید(۱)

سالاد تورتیلا(۱)

سالاد رژیمی قارچ(۱)

سالاد روس(۱)

سالاد ریزوتو(۱)

سالاد سیب زمینی(٢)

سالاد مارچوبه و لوبیا(۱)

سالاد ماکارونی(۱)

سالاد نودل(۱)

سالاد والدورف یا سیب درختی(۱)

سالاد کلم قرمز(۱)

سایت سرآشپز مهسا(۱)

سس مایونز(۱)

سس هزار جزیره(۱)

سفت شدن گوشت کباب تابه ای(۱)

سمبوسه(۱)

سوپ دال عدس(۱)

سوپ سیب زمینی(۱)

سوپ شلغم(۱)

سوپ قارچ(۱)

سوپ کاهو(۱)

سوپ کرم مرغ(۱)

سوپ کرم نودل(۱)

شامی عدس(۱)

شپردز پای(۱)

شربت پالپ دار توت فرنگی(۱)

شربت میکس نعناع(۱)

شف یال(۱)

شله زرد(۱)

شوید لوبیا پلوی شیرازی(۱)

شکلات گلاسه(۱)

شیرین پلو(۱)

شیرینی اسنو بال(۱)

شیرینی دانمارکی(۱)

شیرینی شکری(۱)

شیرینی لطیفه(۱)

شیرینی میوه های مارسیپانی(۱)

شیرینی نخودچی(۱)

طرز پیچیدن سمبوسه(۱)

طریقه خمیر کردن سیر(۱)

غذای محلی استان مازندران-بشته واش(۱)

فالوده شیرازی(۱)

فاوا(۱)

فرزی کردن نخود فرنگی(۱)

فوندوی گوجه فرنگی(۱)

فیله سوخاری مرغ به همراه پنیر پارمزان(۱)

فیله مرغ کریسپی دو(۱)

فیله مرغ کریسپی یک(۱)

قیمه لا پلو(۱)

گوجه فرنگی شکم پر(۱)

لازانیای قارچ و کوشت(۱)

لقمه گوشت(۱)

لواشک ترش آلو قطره طلا و انار(۱)

لوبیا پلو(۱)

مارمالاد انبه و هلو(۱)

مارمالاد پوست پرتقال(۱)

ماهی اس s(۱)

ماهی سالمون(۱)

ماهی گوازیم شکم پر(۱)

ماهی کله قوچی(۱)

ماکارونی لقمه ای با پنیر(۱)

مجبوس با تن ماهی(۱)

مربای ازگیل ژاپنی(۱)

مربای توت فرنگی(۱)

مربای سیب(۱)

مرغ با چتنی انبه(۱)

مرغ ماخانی(۱)

مرغ کشمیری(۱)

مزه دار کردن ماهی(۱)

معجون سلامتی(۱)

موساکا(۱)

میتاراشی دنگو(۱)

میلک شیک توت فرنگی(۱)

میلکی کیک(۱)

میکس کوبیده و جوجه کباب(۱)

نان دارچینی(۱)

نان سیر(۱)

نان عربی پیتا(۱)

نان فتیر محلی(استان مازندران)(۱)

نمایشگاه لبنیات(۱)

نوشیدنی طالبی و انبه(۱)

نوشیدنی مخملی(۱)

نوشیدنی میوه یخی(۱)

نوشیدنی کایپرینا(۱)

نکته(۸)

نکنه(۱)

هات شکلات(هات چاکلت)(۱)

هلیم بادنجان(۱)

هویچ پلو(۱)

کاپوچینو(۱)

کار با تخته و چاقو(۱)

کاناپ(۱)

کباب بلدرچین(۱)

کباب بوقلمون(۱)

کباب تابه ای(۱)

کباب چوبی(۱)

کباب دیگی مازندران(۱)

کباب کوبیده بوقلمون در فر(۱)

کبه سیب زمینی(۱)

کبه عربی(۱)

کشک قلیه(۱)

کلم پلو(۱)

کوبه لبنانی(۱)

کوفته با سبزیجات خشک(۱)

کوکتل ژله(۱)

کوکتل میگو(۱)

کوکو(۱)

کوکو سبزی(۱)

کوکوی سیب زمینی خام(۱)

کوکوی مغزدار(۱)

کیش قارچ و کلم بروکلی(۱)

کیمچی(۱)

کیک ژامبون(۱)

کیک شیفون(۱)

یامتان-پای سیب زمینی(۱)

 
 
 

دوستان هنرمندم

یواش فود

یه مشت چرت و پرت

یک میز با چهار آشپز

یادداشت های روزانه یک دختر شاغل

ولف رویال

ولف رویال

وبلاگ نوشین

وبلاگ دانشجویان مدیریت هتلداری

هنردر خانه

هنرآشپزی

هنر و خلاقیت - مهارتهای زندگی

هنر طباخی

هنر طباخی

همراه با نیایش

هفته نامه همسر

هفته نامه

هدیه زیبای خداوند به ما

نوشته های یک مرد خوب

نگارگر و نقاشی ایرانی

میزشام

موش سر آشپز

موج اف موجی از عشق از زندگی

منصوره و رضا

من و من

من و عشقولی

من و عشقم

من و خونه زندگـــــــــــــــــیم

من و تو با قندون و نمكدون

معرفی جغرافیای شهری

مطبخ من

مطبخ فرا

مطبخ ژاله خانوم

مطبخ رویا

مدلهای دختران و خانمها::..

مجله سرآشپز

مجله اینترنتی رژ لب

متن هایی برای هیچ

ماه من بر من بتاب

مامان دو تا پسر

لیوانِ مشترک

لی لی آشپز

لوازم آشپزخانه

لذت پختن

لذت آشپزی

لبخندهای احمقانه ی یک زن

گیلان زیبا

گیاه درمانی

گوناگون

گندم زار

گلابتون و گلابی

گل منگلی..... ask us

گپم پی تونه

کیفیت تغذیه

کوروش کبیر

کلبه فلفل بانو و نمک خان!

کلبه عشق

کدبانو

کافی شاپ کلبه آبی

کافه ی دسر آیدا

کافه آیدا

کاش خوابم ببرد روی میز آشپزخانه

قالب های طراح سایت

قاشق طلایی

قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

قاتق

فروشگاه محصولات زناشویی

فروشگاه اینترنتی محور

غذای متفاوت

غذاهای ترکیه

غذاکده خانگی بهار

غذا

عطر برنج

عاشق بی معشوق

طعم غذا

صد و یک کتاب آشپزی

شیرینکده

شیدایی 조병

شش و بش

سفره خونه

سفرجویان

سفالينه -شکمینه

سعید رضا امید مامان و بابا

سرآشپز یدالله مشفقی

سرآشپز مروارید

سرآشپز جیمز مارتین

سرآشپز بابی فلی

سرآشپز امریل

سرآشپز

ستایش بانو

سایت مانا ماکارون

سایت لینک من

سایت جیمز آشپز

سایت تفریحی

سایت تخصصی بانوان - مامی سایت

سایت آشپزی ملک بانو

سایت آشپزی سرآشپز مهسا

سایت آشپزی خانم منا پوردریایی

سایت آشپز معروف آلمانی...تیم مالزر

سایت استاد عزیز سرآشپز حمیدرضا رنجبر ...آشپزخانه رنجبر

ساناز سانیا

سامانه اطلاعات رستورانهای استان تهران

ژولیت و گابریل

ژورنال سرا

زیتون سیاه

زیتون ایرانی2

زیتون ایرانی

زنی از شهر بنفشه

زنده باد غذای خوشمزه

زندگی همیشه زیباست در کنار آرامش

زر ماکارون

زر ماکارون

روی میز آشپزخانه

روستای سرسبز یالرود

روزانه های مهناز

روبان دوزی،تزئین شمع،مدل لباس

رایحه آشپزی

راه بسته

دنیای زیبای من

دنیای تازه های کامپیوتر

دنیای پاستیل و جو جو

دلم دریاست

دلتان گرم و روشن چون آفتاب تابستان

دل نوشته های سحر

دکتر آشپز

دستپخت گیسو

داستان های خوشمزه ی آسو

داستان عشق ما

خطش نزن-ثمره کمالیان

خانواده 3 نفره من

خانه دوست داشتنی من

خانجون

خاطرات دختر کوچولویی با آرزوهای بزرگ ...

خاطرات آشپزی من

خاطرات آشپزی

حمل و نقل

حمام داغ

چند قدم نزدیکتر به خدا

چشمه سار

چاشنی خوب

جولیای آشپز

جهان ماکارون

تنبل خونه شاه عباسی

تک ماکارون

تک آشپز آموزش آشپزی

تقدیم به سر آشپز کوچولوم

تستر کوچیکه

ترلان کافه

ترانه عسلی

پیشنهادهای آشپزباشی

پورتال تخصصی آموزشی سرآشپز

پسرک سرراهی

پریا

پرند وب

پردیس شب

پایگاه عکسهای جالب و دیدنی

پاتوق آریان

بهونه شیدائی

بزرگترین وبسایت آگهی های ساختمانی

بر سر خوان هنر

بر سر خوان هنر

بانوی دریا

بازی رایانه و لب تاب

ایده های زیبا

ايده های خا له اوشین

آواز قدیم

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش زبان انگلیسی

آموزش خدمات زیبایی ناخن-ناخن زیبا

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی

امپراطور عکس و اس ام اس

الهه شعر و موسیقی

الهه شعر و موسیقی

الطاف خداوندی

اقیانوس آرام

افزایش رتبه در الکسا

آشپزی و شیرینی پزی رزیتا

آشپزی و ...

آشپزی نو

آشپزی می کنم ! پس هستم!

آشپزی عمه خانوم

آشپزی سئویل

آشپزی سناتور

آشپزی زیبا

آشپزی رنگین کمان 60

آشپزی رنگین

آشپزی خانواده سبز

آشپزی ایرانی

آشپزی آسان

آشپزی - فوتو بلاگ

آشپزخونه ما

آشپزخونه گلی

آشپزخونه عربی

آشپزخونه سپیده

آشپزخونه خاله شیکمو

آشپزخانه ماری

آشپزخانه کوچک من

آشپزخانه خانم نوتلا

آشپزخانه الی گوگولی

آشپزبانو

آشپزباشي جنوب

آشپزآنلاین

آشپز نمونه

آشپز 20

آشپخسونه ی مامانم اینا

آش

آسمان آبی

اس ام اس کده

ازدواج

آرایشگری ، آشپزی ، خونه داری

اچ پاتق

اتاقچه کدهای زیبا

doki 021

chef2chef سایت ارتباط سرآشپزان دنیا

▪•● دکوراسیون.تزئینات.خانه داری●•▪

“عکس پارس پیک”

*ژورنال غذای لادن*

آشپزخانه داغ

 

در نظر سنجی وبلاگ شرکت کنید

RSS 2.0

 
 

Weblog Themes By Blog Skin

فالوده شیرازی

سلام و باز هم سلام

تو این روز گرم تابستونی اومدم به شما دوستان خوبم فالوده از دیار خوش شعر و ادب  شهر شیراز رو آموزش بدم

درست کردن اصل این فالوده به خاطر نشاسته ای که داره خیلی زحمت داره اما دیگه با وجود

رشته های برنج فالوده درست کردن خیلی راحت شده! یاد اون دوران بخیر که توی تابستونا

فالوده رو با نشاسته درست میکردند و با تراشه های یخ که یکی مسئول این کار بود و با اره

های دو طرفه قالب یخ رو برای فالوده برش میزدند و خرده خرده پودر میکردند!

اون زمانم یه حال و هوای دیگه ای داشت! 


ادامه مطلب

سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

شربت پالپ دار توت فرنگی

سلام دوستان عزیز

ازینکه شرمنده میکنید و نظر میزارید واقعا ممنونممنتظر

همونطور که در پست زیر قول داده بودم در این پست میخوام شربت توت فرنگی آموزش بدم

اما یکمی متفاوت

اگر مربای توت فرنگی تازه دارید سریع دست به کار بشید چون واقعا خوشمزست و عطش

آدمو تو این گرمای تابستون کم میکنه!!!!!!میتونم بگم که مزش شبیه بستنی توت فرنگی میشه

 

 



ادامه مطلب

دوشنبه ۳٠ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

مربای توت فرنگی

سلام دوستان آموزش امروز مربای فصل یعنی توت فرنگی هست

من عاشق این مربام و مادرم همیشه این مربا رو خیلی خوب درست میکرد و من تهیه این

مربارو از ایشون یاد گرفتم

من یک شربت تابستونی بسیار خوشمزه و خنک هم ازین مربا درست کردم که یکم با شربت

 های توت فرنگی که رایجه فرق داره در پست بعدی آموزش این شربت رو میزارم

پس با ما همراه باشید

امیدورام خوشتون بیاد

 

 


ادامه مطلب

دوشنبه ۳٠ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

کیمچی

سلام!!!!!!!!

آموزش امروز ترشی کره ای معروف به نام کیمچیه!!!!

حتما همه شما دوستان طرز تهیه این غذا رو دیدید و در موردش اطلاعات دارید و میدونید که تمام خانومهای کره ای  مخصوصا خانومهای میان سال این ترشی رو درست میکنند و در کره رسمه که حتما کنار غذا سرو بشه در حقیقت کیمچی بعد از تخمیر باکتری مفیدی به نام لاکتوباسیلی تولید میکنه که این باکتری در ماست وجود داره و باعث بهتر کار کردن دستگاه گوارش میشه

خلاصه اینکه کلی فایده داره و غذای سالمیه! و مثل ترشیای ما ایرانی که پر از سرکه انگور و اینجور چیزاست و کلی ضرر داره نیست


 

جهت شرکت در کلاسهای آشپزی سرآشپز کلیک کنید


ادامه مطلب

یکشنبه ٢٩ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

میلک شیک توت فرنگی

سلام به همه دوستای عزیز

آموزش امروز در مورد کافی شاپه حتما در منوی کافی شاپ اسم میلک شیک

رو دیدید یا شاید خیلی از شما دوستان امتحانش هم کرده باشید

میلک شیک به ترکیب بستنی و شیر با هر نوع میوه و یا حتی کافی میگن

درست کردنش خیلی آسون و راحته و شما میتونید برای مهمونیها و جشنهای

تابستونی ازش استفاده کنید

دوستای گلم نظرتون رو حتما بهم بگید یادتون نره

 

 

 

 


ادامه مطلب

شنبه ٢۸ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

سالاد اندونزی

سلام دوستان

آموزش امروز سالاد اندونزیه این سالاد انواع مختلفی داره همونطور که سالادهای ملیتهای

مختلف از تنوع زیادی برخوردار هستند

این نوع سالاد از نوع سالادهایی هست که تو ایران طرفدار زیاد داره و مرسوم شده و در تمام

رستورانها به نام سالاد اندونزی شناخته شده این سالاد از دسته سالادهای سفید هست که به

عنوان یک وعده غذایی کامل محسوب میشه


 


ادامه مطلب

سه‌شنبه ٢٤ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

دومین نمایشگاه فرآورده های لبنی وپروتئینی سالم

سلام دوستان

به اطلاع شما عزیزان و دوستاران غذا و آشپزی میرسونم دومین جشنواره و نمایشگاه

تخصصی فرآورده های لبنی و پروتئینی سالم کشور، اول تا چهارم تیرماه سال 1390 در

تهران برگزار خواهد شد

اگر میخواهید با بهترین و با کیفیت ترین محصولات لبنی و پروتئینی آشنا بشید و همچنین با

تنوع این محصولات آشنایی پیدا کنید حتما یه این نمایشگاه سر بزنید

مکان این نمایشگاه همونجاییه که همیشه نمایشگاه بین المللی پخت و پز برگزار میشد دوستانیکه  سال 88 برای نمایشگاه اومدند حتما یادشون هست!

آدرسش تو خیابان حجاب کنار کانون پرورش فکری کودک و نوجوان هست

منم حتما میرم قول میدم وقتی رفتم کلی گزارش تهیه کنم



شنبه ٢۱ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

کبه عربی

سلام به دوستان عزیز

درمورد غذای امروز باید بگم که واقعا خوشمزست!!!!!!!! قبل ازینکه توضیح

بدم اول پیشنهاد میدم که در اولین فرصت درستش کنید! طعم عشق میده!

کبه عربی شبیه به یه جور پیراشکی یا یه جور کتلت میمونه در حین درست

 کردن شمارو یاد غذاهای ژاپنی میندازه!

ظاهرش شبیه غذاهای آسونه اما یکم حوصله میخواد

در مورد طعمش هم باید بگم که رویه سوخاری داره و مغزش برنج و گوشت و

قارچه! عالیه! راستی من نمیدونم دقیقا برای کدوم کشور عربیه اگر کسی میدونه

حتما به من بگه


ادامه مطلب

پنجشنبه ۱٩ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

بستنی سنتی زعفرانی

سلام به دوستان گلم

این روزا که خیلی به فصل تابستون نزدیکه و هوا هم خیلی گرم شده یه بستنی

سرد و خوشمزه میچسبه و چه بستنیی بهتر از بستنی سنتی خودمون که هم سالمه

و هم مقوی

توصیه میکنم این بستنی رو درست کنید چون به همه سختیاش می ارزه

این بستنی رو میتونید با خامه یخ زده داخل ظرف سردو کنید یا لابلای نان میکادو

 قرار بدید که همون بستنی نونی دوران بچگیامون میشه

 

 


ادامه مطلب

سه‌شنبه ۱٠ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 

پاتچز اگ **تخم مرغ صبحانه**

سلام به تمامی دوستان عزیزم

اول از همه باید منو به خاطر غیبت طولانی ببخشید به دلیل مشکلاتی که برای اینترنتم پیش اومده بود متاسفانه یک مدتی تنونستم آپ کنم از همه دوستانی که این مدت برام کامنت گذاشتند هم خیلی ممنونم

آموزش امروز یک غذای ساده برای صبحانه یا عصرانه شماست

میدونم که بیشتر مردم برای تهیه تخم مرغ صبحانه یا باهاش نیمرو درست میکنند

یا به صورت آب پز و عسلی درست میکنند.این روش تخم مرغی که من

میخوام به شما آموزش بدم یه روشیه که کمتر کسی باهاش آشنایی داره و در تمام

 هتل های دنیا برای صبحانه سرو میشه ظاهر این تخم مرغ معمولیه اما وقتی

سرو میشه و شخص قاشق یا چاقو رو داخل تخم مرغ فرو میکنه تا میل کنه

حسابی غافلگیر میشه و با خودش فکر میکنه که چطور ممکنه تخم مرغی که

بدون پوسته آب پز شده به این سالمی در بیاد و زرده درست در شکم سفیده قرار

داشته باشه!!

مهموناتونو برای صبحانه حیرت زده کنید در ضمن حواستون باشه طریقه

طبختونو نبینند.

 

جهت شرکت در کلاسهای آشپزی سرآشپز کلیک کنید

 


ادامه مطلب

دوشنبه ٩ خرداد ۱۳٩٠ | نظر بدهید ()

 
قالب وبلاگ
</