آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e
 
 
سرآشپز مهسا

به دنیای آشپزی من خوش آمدید دوستان عزیز جهت ارتباط با سرآشپز در فیس بوک من رو با نام chefmahsa tavakoli جستجو بفرمایید و همینطور میتونید در گروه آشپزی من در فیس بوک عضو بشید و با هم به بحث و تبادل نظر بپردازیم برای عضویت در گروه لینک زیر رو در آدرس بارتون کپی پیست کنید https://www.facebook.com/groups/chefmahsa/ منتظر دیدارتون هستم
chef_mahsa@yahoo.com

 

لیست غذاهای سرآشپز

آش بلغور(۱)

آش دوغ(۱)

آشپزی برزیلی(۱)

آلبالو پلو(۱)

آلبالو پلو با مرغ(۱)

آموزشگاه بین المللی پخت و پز(۱)

آیس کافی-ice cofe(۱)

ادویه ترکی و عربی(۱)

ادویه گرام ماسالا(۱)

استریپس سیب زمینی(۱)

استیک کوسه(۱)

اسکالوپ ماهی(۱)

املت اسپانیایی(۱)

املت قارچ(۱)

انیگیری onigiri(۱)

با کمترین هزینه یک قالب دونات داشته باشیم(۱)

بادنجان شکم پر(۱)

باقلا قاطق(۱)

بامیه(۱)

برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنیم(۱)

بستنی زعفرانی(۱)

بستنی سنتی(۱)

بشقاب صبحانه(۱)

بورانی(۱)

بورانی اسفناج هندوستان(۱)

بورانی کنگر لبنانی(۱)

بورک سیگارت(۱)

بورک و خمیر فیلو(۱)

پاتچز اگ(۱)

پاناکوتا نارگیل با ژله انار(۱)

پای چوپان(۱)

پشملبا(۱)

پف کردن وسط کیک(۱)

پلوی معطر هندی(۱)

پنه با سس ساور کریم با قارچ(۱)

پنه با سس سفید و گوشت(۱)

پنه گراتینه مرغ(۱)

پنکیک فلافی(۱)

پودینگ کدو حلوایی(۱)

پیتزا قارچ و گوشت(۱)

پیده ترکی(۱)

پیراشکی ساده(۱)

تبوله(۱)

تپانیاکی(۱)

تخم مرغ صبحانه(۱)

ترشی مخلوط با سبزیجات خشک(۱)

ترشی کتنی(۱)

تزئین خیار به شکل گل رز(۱)

ته چین عدس(۱)

ته چین گوشت و بادنجان(۱)

ته چین کوکو(۱)

تهیه برنج دمی(۱)

جوجه کباب بدون استخوان(۱)

چای ماسالا(۱)

چتنی ازگیل ژاپنی(۱)

چرا نباید گوشت استیک را کوبید؟(۱)

چیپس سیب زمینی(۱)

چیکن استروگانف(۱)

چیکن برگر و آموزش نان برگر(۱)

حلوا(۱)

حلوا عسلی مازندران(۱)

خامه روی کیک(۱)

خدمات مجالس(۱)

خرید کیمچی(۱)

خمیری شدن کیک اسفنجی(۱)

خوراک بامیه(۱)

خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)(۱)

خوراک جوجه و فلفل هندی(۱)

خوراک زبان(۱)

خوراک قارچ صدفی(۱)

خوراک لابستر با سس رمولاد(۱)

خوراک لوبیا و هویچ(۱)

خوراک مرغ ایتالیایی(۱)

خوراک مرغ و هویچ هندی(۱)

خوراک کدو ویژه گیاه خوارن(۱)

خورش(۱)

خورش بامیه در قابلمه سنگی(۱)

خورش سیب(۱)

خورش غوره با مرغ(۱)

خورش هویج(۱)

دسا ماسالا(۱)

دسر ازگیل ژاپنی(۱)

دسر خرد شیشه میوه ای(۱)

دسر طالبی(۱)

دسر هندوانه(۱)

دلمه کدو(۱)

دمپختک با طعم چیلی(۱)

دونات(۱)

رقابت در آشپزی(۱)

زرشک پلو با مرغ به سبک اکبرجوجه(۱)

زیتون پرورده(۱)

سالاد(۱)

سالاد آلوئه ورا به همراه سس آلوئه ورا!(۱)

سالاد انار(۱)

سالاد اندونزی(۱)

سالاد بادنجان(۱)

سالاد ترب سفید(۱)

سالاد تورتیلا(۱)

سالاد رژیمی قارچ(۱)

سالاد روس(۱)

سالاد ریزوتو(۱)

سالاد سیب زمینی(٢)

سالاد مارچوبه و لوبیا(۱)

سالاد ماکارونی(۱)

سالاد نودل(۱)

سالاد والدورف یا سیب درختی(۱)

سالاد کلم قرمز(۱)

سایت سرآشپز مهسا(۱)

سس مایونز(۱)

سس هزار جزیره(۱)

سفت شدن گوشت کباب تابه ای(۱)

سمبوسه(۱)

سوپ دال عدس(۱)

سوپ سیب زمینی(۱)

سوپ شلغم(۱)

سوپ قارچ(۱)

سوپ کاهو(۱)

سوپ کرم مرغ(۱)

سوپ کرم نودل(۱)

شامی عدس(۱)

شپردز پای(۱)

شربت پالپ دار توت فرنگی(۱)

شربت میکس نعناع(۱)

شف یال(۱)

شله زرد(۱)

شوید لوبیا پلوی شیرازی(۱)

شکلات گلاسه(۱)

شیرین پلو(۱)

شیرینی اسنو بال(۱)

شیرینی دانمارکی(۱)

شیرینی شکری(۱)

شیرینی لطیفه(۱)

شیرینی میوه های مارسیپانی(۱)

شیرینی نخودچی(۱)

طرز پیچیدن سمبوسه(۱)

طریقه خمیر کردن سیر(۱)

غذای محلی استان مازندران-بشته واش(۱)

فالوده شیرازی(۱)

فاوا(۱)

فرزی کردن نخود فرنگی(۱)

فوندوی گوجه فرنگی(۱)

فیله سوخاری مرغ به همراه پنیر پارمزان(۱)

فیله مرغ کریسپی دو(۱)

فیله مرغ کریسپی یک(۱)

قیمه لا پلو(۱)

گوجه فرنگی شکم پر(۱)

لازانیای قارچ و کوشت(۱)

لقمه گوشت(۱)

لواشک ترش آلو قطره طلا و انار(۱)

لوبیا پلو(۱)

مارمالاد انبه و هلو(۱)

مارمالاد پوست پرتقال(۱)

ماهی اس s(۱)

ماهی سالمون(۱)

ماهی گوازیم شکم پر(۱)

ماهی کله قوچی(۱)

ماکارونی لقمه ای با پنیر(۱)

مجبوس با تن ماهی(۱)

مربای ازگیل ژاپنی(۱)

مربای توت فرنگی(۱)

مربای سیب(۱)

مرغ با چتنی انبه(۱)

مرغ ماخانی(۱)

مرغ کشمیری(۱)

مزه دار کردن ماهی(۱)

معجون سلامتی(۱)

موساکا(۱)

میتاراشی دنگو(۱)

میلک شیک توت فرنگی(۱)

میلکی کیک(۱)

میکس کوبیده و جوجه کباب(۱)

نان دارچینی(۱)

نان سیر(۱)

نان عربی پیتا(۱)

نان فتیر محلی(استان مازندران)(۱)

نمایشگاه لبنیات(۱)

نوشیدنی طالبی و انبه(۱)

نوشیدنی مخملی(۱)

نوشیدنی میوه یخی(۱)

نوشیدنی کایپرینا(۱)

نکته(۸)

نکنه(۱)

هات شکلات(هات چاکلت)(۱)

هلیم بادنجان(۱)

هویچ پلو(۱)

کاپوچینو(۱)

کار با تخته و چاقو(۱)

کاناپ(۱)

کباب بلدرچین(۱)

کباب بوقلمون(۱)

کباب تابه ای(۱)

کباب چوبی(۱)

کباب دیگی مازندران(۱)

کباب کوبیده بوقلمون در فر(۱)

کبه سیب زمینی(۱)

کبه عربی(۱)

کشک قلیه(۱)

کلم پلو(۱)

کوبه لبنانی(۱)

کوفته با سبزیجات خشک(۱)

کوکتل ژله(۱)

کوکتل میگو(۱)

کوکو(۱)

کوکو سبزی(۱)

کوکوی سیب زمینی خام(۱)

کوکوی مغزدار(۱)

کیش قارچ و کلم بروکلی(۱)

کیمچی(۱)

کیک ژامبون(۱)

کیک شیفون(۱)

یامتان-پای سیب زمینی(۱)

 
 
 

دوستان هنرمندم

یواش فود

یه مشت چرت و پرت

یک میز با چهار آشپز

یادداشت های روزانه یک دختر شاغل

ولف رویال

ولف رویال

وبلاگ نوشین

وبلاگ دانشجویان مدیریت هتلداری

هنردر خانه

هنرآشپزی

هنر و خلاقیت - مهارتهای زندگی

هنر طباخی

هنر طباخی

همراه با نیایش

هفته نامه همسر

هفته نامه

هدیه زیبای خداوند به ما

نوشته های یک مرد خوب

نگارگر و نقاشی ایرانی

میزشام

موش سر آشپز

موج اف موجی از عشق از زندگی

منصوره و رضا

من و من

من و عشقولی

من و عشقم

من و خونه زندگـــــــــــــــــیم

من و تو با قندون و نمكدون

معرفی جغرافیای شهری

مطبخ من

مطبخ فرا

مطبخ ژاله خانوم

مطبخ رویا

مدلهای دختران و خانمها::..

مجله سرآشپز

مجله اینترنتی رژ لب

متن هایی برای هیچ

ماه من بر من بتاب

مامان دو تا پسر

لیوانِ مشترک

لی لی آشپز

لوازم آشپزخانه

لذت پختن

لذت آشپزی

لبخندهای احمقانه ی یک زن

گیلان زیبا

گیاه درمانی

گوناگون

گندم زار

گلابتون و گلابی

گل منگلی..... ask us

گپم پی تونه

کیفیت تغذیه

کوروش کبیر

کلبه فلفل بانو و نمک خان!

کلبه عشق

کدبانو

کافی شاپ کلبه آبی

کافه ی دسر آیدا

کافه آیدا

کاش خوابم ببرد روی میز آشپزخانه

قالب های طراح سایت

قاشق طلایی

قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

قاتق

فروشگاه محصولات زناشویی

فروشگاه اینترنتی محور

غذای متفاوت

غذاهای ترکیه

غذاکده خانگی بهار

غذا

عطر برنج

عاشق بی معشوق

طعم غذا

صد و یک کتاب آشپزی

شیرینکده

شیدایی 조병

شش و بش

سفره خونه

سفرجویان

سفالينه -شکمینه

سعید رضا امید مامان و بابا

سرآشپز یدالله مشفقی

سرآشپز مروارید

سرآشپز جیمز مارتین

سرآشپز بابی فلی

سرآشپز امریل

سرآشپز

ستایش بانو

سایت مانا ماکارون

سایت لینک من

سایت جیمز آشپز

سایت تفریحی

سایت تخصصی بانوان - مامی سایت

سایت آشپزی ملک بانو

سایت آشپزی سرآشپز مهسا

سایت آشپزی خانم منا پوردریایی

سایت آشپز معروف آلمانی...تیم مالزر

سایت استاد عزیز سرآشپز حمیدرضا رنجبر ...آشپزخانه رنجبر

ساناز سانیا

سامانه اطلاعات رستورانهای استان تهران

ژولیت و گابریل

ژورنال سرا

زیتون سیاه

زیتون ایرانی2

زیتون ایرانی

زنی از شهر بنفشه

زنده باد غذای خوشمزه

زندگی همیشه زیباست در کنار آرامش

زر ماکارون

زر ماکارون

روی میز آشپزخانه

روستای سرسبز یالرود

روزانه های مهناز

روبان دوزی،تزئین شمع،مدل لباس

رایحه آشپزی

راه بسته

دنیای زیبای من

دنیای تازه های کامپیوتر

دنیای پاستیل و جو جو

دلم دریاست

دلتان گرم و روشن چون آفتاب تابستان

دل نوشته های سحر

دکتر آشپز

دستپخت گیسو

داستان های خوشمزه ی آسو

داستان عشق ما

خطش نزن-ثمره کمالیان

خانواده 3 نفره من

خانه دوست داشتنی من

خانجون

خاطرات دختر کوچولویی با آرزوهای بزرگ ...

خاطرات آشپزی من

خاطرات آشپزی

حمل و نقل

حمام داغ

چند قدم نزدیکتر به خدا

چشمه سار

چاشنی خوب

جولیای آشپز

جهان ماکارون

تنبل خونه شاه عباسی

تک ماکارون

تک آشپز آموزش آشپزی

تقدیم به سر آشپز کوچولوم

تستر کوچیکه

ترلان کافه

ترانه عسلی

پیشنهادهای آشپزباشی

پورتال تخصصی آموزشی سرآشپز

پسرک سرراهی

پریا

پرند وب

پردیس شب

پایگاه عکسهای جالب و دیدنی

پاتوق آریان

بهونه شیدائی

بزرگترین وبسایت آگهی های ساختمانی

بر سر خوان هنر

بر سر خوان هنر

بانوی دریا

بازی رایانه و لب تاب

ایده های زیبا

ايده های خا له اوشین

آواز قدیم

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش زبان انگلیسی

آموزش خدمات زیبایی ناخن-ناخن زیبا

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی

امپراطور عکس و اس ام اس

الهه شعر و موسیقی

الهه شعر و موسیقی

الطاف خداوندی

اقیانوس آرام

افزایش رتبه در الکسا

آشپزی و شیرینی پزی رزیتا

آشپزی و ...

آشپزی نو

آشپزی می کنم ! پس هستم!

آشپزی عمه خانوم

آشپزی سئویل

آشپزی سناتور

آشپزی زیبا

آشپزی رنگین کمان 60

آشپزی رنگین

آشپزی خانواده سبز

آشپزی ایرانی

آشپزی آسان

آشپزی - فوتو بلاگ

آشپزخونه ما

آشپزخونه گلی

آشپزخونه عربی

آشپزخونه سپیده

آشپزخونه خاله شیکمو

آشپزخانه ماری

آشپزخانه کوچک من

آشپزخانه خانم نوتلا

آشپزخانه الی گوگولی

آشپزبانو

آشپزباشي جنوب

آشپزآنلاین

آشپز نمونه

آشپز 20

آشپخسونه ی مامانم اینا

آش

آسمان آبی

اس ام اس کده

ازدواج

آرایشگری ، آشپزی ، خونه داری

اچ پاتق

اتاقچه کدهای زیبا

doki 021

chef2chef سایت ارتباط سرآشپزان دنیا

▪•● دکوراسیون.تزئینات.خانه داری●•▪

“عکس پارس پیک”

*ژورنال غذای لادن*

آشپزخانه داغ

 

در نظر سنجی وبلاگ شرکت کنید

RSS 2.0

 
 

Weblog Themes By Blog Skin

لازانیای قارچ و گوشت

سلام دوستان عزیز

جاتون خالی دیشب تصمیم گرفتم که یک لازانیای ۵ طبقه خوشمزه درست کنم!

انقدر مواد داخلش زیاد بود که وقتی ظرف رو بلند کردم بزارم تو فر از سنگینیش خودم

تعجب کردم!

امیدورام برای مهمونیاتون ازین لازانیای ۵ طبقه درست کنید!

فقط ببخشید اگه عکسش خوب نشده مهمونای ما خیلی گرسنشون شده بود فرصت

نشد عکس خوبی ازش تهیه کنم! آخه احساس میکنم یک مقدار عکسش بد شد!

اما مطمئن باشید مزش خیلی خوب شده بود!

جاتون خالی!

 

www.zeitoonesiah.persianblog.ir



ادامه مطلب

سه‌شنبه ٢٩ تیر ۱۳۸٩ | نظر بدهید ()

 

فریز کردن نخود فرنگی

سلام دوستان عزیز

این پست برای پاسخ به سوالات دوست عزیزمون سهیلا جان و همه دوستان عزیزی که در

مورد فریز کردن نخود فرنگی و یا سبزیجات دیگه سوال دارند نوشته شده

سهیلا جان عزیز پرسیده بودند که من در سالادها و غذاهایی که از نخود فرنگی استفاده

کردم آیا به صورت خام بوده یا کنسرو و چگونه میشه  نخود فرنگی رو فریز کرد؟

من دراینجا باید بگم که من در سالادها و غذاها از نخود فرنگی کنسرو استفاده میکنم که

توسط خودم تهیه میشه و فریز میشه

کنسر کردن نخود فرنگی برای فریز از کنسرو کردن معمولی فرق داره

بدین صورت که ما باید در خرید نخود دقت کامل داشته باشیم و نخود فرنگی که انتخاب

میکنیم غلاف اون باید سبز تیره و دانه ها سبز چمنی باشه و تازه باشه

بعد ازینکه نخود فرنگی رو دونه دونه از غلاف خارج کردیم به همون مقداری که نخود

فرنگی داریم داخل قابلمه آب میریزیم و اونو به جوش میاریم بعد ازینکه آب به جوش اومد

نخود فرنگی رو داخلش ریخته و به مدت 5-3 دقیقه میجوشانیم بعدازین نخود فرنگی رو

داخل آبکش ریخته و روی اون آب سرد میریزیم تا پخت اون متوقف بشه بعد ازین کار

میزاریم تا کاملا خنک بشه و اونو به اندازه هر وعده داخل کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر

با دمای -18 درجه نگهداری میکنیم

مدت نگهداری با این روش 8 تا 12 ماه هست ولی در مقاله ای خونده بودم که به دلیل

باز و بسته شدن در فریزر و از دست دادن دما معمولا 3 ماه بیشتر کیفیت خودش رو

نمیتونه حفظ کنه

برای استفاده یخ زده نخود فرنگی میتونید اونو برای چند دقیقه داخل آب جوش ریخته و

بعد استفاده کنید

 

دوشنبه ٢۸ تیر ۱۳۸٩ | نظر بدهید ()

 

نان عربی پیتا

سلام دوستای عزیز

نان پیتا نونی هست که بیشتر برای ساندویچ عربی مثل شاورما و چیزای دیگه که بیشتر

توش گوشت داره استفاده میشه

این  نون فوق العاده راحت و بی دردسر حاضر میشه و طعم بسیار لذیذی داره طوری که اگه

 به نون داغش یک گاز بزنید و چشماتونو ببندید حس میکنید که تو یه روستا تو شمالید یا با

عشایر چادر نشین جلوی تنورشون نشستید و دارید این نونی که تازه از تنور دراومده و بوی

عطرش همه جارو پر کرده رو میخورید! وای که خیلی لذت بخشه

من بهتون پیشنهاد میکنم ازین به بعد نون رو از مغازه نخرید خودتون درست کنید!

منکه لذت درست کردنشو با هیچ چیز عوض نمیکنم!

در مورد طعمش هم باید بگم که یکمی شیرینه اما نه زیاد مثل نون تافتون میمونه اما نمکش

مثل نونای ما زیاد نیست طعم متعادلی داره در ضمن نازکی و کلفتی نون هم به خودتون

بستگی داره اگه نازک کنید نونتون حالت خشک خاش خاشی میشه اما اگه یکمی کلفت

دربیارید نرم و پف پفی میشه

میتونم پیشنهاد کنم وقتی از بیرون کباب ترکی میگیرید از نون باگت در بیارید و روی این نونا

بریزید و نوش جان کنید با پنیر هم خوشمزه میشه 

من داخل این نون از سیاه دانه و زیره استفاده کردم خیلی عالی شد

دوستانی که لطف میکنند از مطالب این وبلاگ برای سایتها خودشون استفاده میکنند و به جاهای دیگه هم انتشار میدن لطف کنند ذکر منبع کنند! واقعا این کار درست نیست!عصبانی


 آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه WWW.ZEITOONESIAH.PERSIANBLOG.IR


ادامه مطلب

شنبه ٢٦ تیر ۱۳۸٩ | نظر بدهید ()

 

خوراک کدو (ویژه گیاهخواران)

سلام به دوستان عزیزی که طرفدار گیاه خواری هستند!

امروز بایک دستور گیاهی خوشمزه اومدم خدمتتون

به دوستانی هم که گیاه خوار نیستند توصیه میکنم که در بین برنامه غذایی خودشون حتما این

غذا رو قرار بدن

این غذا در داخل فر تهیه میشه و در قابلمه گود چدنی و با همان قابلمه سر میز غذا برده میشه

تقریبا این غذا حالت روستایی داره

حتما امتحانش کنید! تو خونه ما که با اینکه گیاه خوار نیستند همه خوششون اومده بود!


 


ادامه مطلب

جمعه ٢٥ تیر ۱۳۸٩ | نظر بدهید ()

 

فیله مرغ کریسپی

سلام دوستای گلم

آموزش امروز فیله کریپسی هست که میدونم خیلیا طرفدارشن!

به دلیل اینکه از این غذای خوشمزه خاطرات بسیار خوبی دارم تصمیم گرفتم که

 به شما عزیزان طرز تهیه اش رو بگم و از همه مهمتر نکات ریزش رو که توی

هیچ دستور غذایی نمیگن رو من دراینجا خدمتتون عرض میکنم!

امیدورام مفید واقع بشه


ادامه مطلب

چهارشنبه ٢۳ تیر ۱۳۸٩ | نظر بدهید ()

 

زیتون پرورده -------- چه نوع زیتونی را خریداری کنیم؟!

سلام دوستان عزیز

بیشتر ما ایرانیها عادت داریم که در کنار غذاهامون از اردورها یا ترشی ها و

سالادهای مختلف استفاده کنیم.

زیتون یکی از میوه هایی هست که در تمام دنیا ازش ترشی ها و اردورهای

متنوعی تهیه میکنند.

انواع زیتون که در ایران کشت میشه شامل  زیتون گوله،زیتون سیاه،زیتون شامی

خرما زیتون، خارا زیتون، مارا زیتون،زرد زیتون و آوا زیتون هست که از نظر

تجاری به چهار درجه خیلی درشت، درشت ،متوسط و ریز تقسیم میشه که اندازه

های درشت  اون برای کنسرو سازی و اندازه ریز برای روغن گیری استفاده

میشه

زیتون سیاه یا سبز؟!

دو نوع زیتون سیاه وجود داره :

1-natural balck olive: این نوع زیتون طبیعی هست که نوع مرغوبیه و سطح

کشتش پائینه و بسیار گران

2-oxidized black olives: این نوع زیتون معمولا زیاد فروش میره و رنگ

شدست که توسط هموطنان عزیزو دلسوز ما که وارد کنندگان زیتون مرغوب به

ایران هستند با تلاش و پیگیری واردات این نوع زیتون توسط وزارت بهداشت 

 ممنوع شده است چون بعضی از تولید کنندگان حد اسیدش رو بالا میبرند

 تا رنگش سیاه سیاه بشه

آقای وطن دوست که یکی از بزرگترین تولید کنندگان فراورده های زیتون هستند

توصیه میکنند که از زیتون یونان استفاده کنیم و از زیتون سیاه استفاده نکنیم

من در اینجا از اطلاعات خوب و مفید آقای حمید وطن دوست تشکر میکنم

وازینکه هنوز چنین هموطنان دلسوزی هستند که به فکر سلامتی مردمان

 سرزمین خودشون هستند خیلی خوشحالیم

 

در ادامه مطالب به طرز تهیه زیتون پروده میپردازیم>>>>>>>>>>>>>>>>

 


ادامه مطلب

سه‌شنبه ٢٢ تیر ۱۳۸٩ | نظر بدهید ()

 

آشپزی در کشور برزیل

سلام دوستان عزیز

من امروز قصد دارم که شما عزیزان رو با آشپزی و غذاهای ملی کشور برزیل

 آشنا کنم.

امیدوارم که خوشتون بیاد.

البته دوستانی که در خارج از ایران زندگی میکنند بهتر میتونند این غذاها رو آماده

 کنند و میل کنند

برزیل بزرگترین و پرجمعیترین کشور امریکای جنوبیه که مردم اون به زبان

 پرتغال حرف میرنن. برزیل دارای زمین های کشاورزی بزرگ و جنگل های

استوایی هست.این کشور بزرگترین صادر کننده قهوه دنیاست.

مردم این کشور عاشق خوردن هستند و وقت خودشون رو بیشتر به این شکل

 میگذرونند در حقیقت مردم برزیل سعی میکنند از زندگی به بهترین نحو لذت

ببرند .

من درینجا چند نوع غذای ملی کشوربرزیل رو به شما دوستان معرفی میکنم و

 طرز تهیه نوشیدنی معروف به نام کایپرینا رو آموزش میدم

  پااودوکیشو                                                 

Pão de queijo

پااودوکیشو یک نوع نان پنیری کوچک هست که از آرد ریشه گیاهی که شبیه به

چغندر قند هستش استفاده میشه و این نان معمولا در عصرانه با قهوه میل میشه

گوارانا          Guaraná

یک نوع نوشیدنی بدون الکل برزیلی که از میوه ای به نام کوارانا تهیه میشه و

این نوشیدنی انرژی زا هست به دلیل کافئین طبیعی که درین میوه وجود داره 

چوراسکو                 

Churrasco

نوعی کباب که با گوشت بالای ران گاو یا خوک درست میشه که به اون پیکانا

گفته میشه و به کاملا با سنگ نمک آغشته میشه و به سیخ باربیکیو کشیده میشه

 و کاملا برشته میشه و مثل کباب

 ترکی خودمون لایه لایه ازش بریده میشه و سرو میشه و دوباره روی منقل کباب

 میشه.

فی جوادا                                       

  feijoada

معروفترین خوراک گوشت و لوبیای برزیلی هست که بیشتر در ریو دوژانیرو

 طبخ میشه این خراک از لوبیای سیاه و گوشت نمک سود شده و گوشت پیکانا و

 سوسیس شوریزوس تهیه میشه بعد ازینکه تخیه شد اون رو با برنج سفید و

بروکلی چینی که با روغن و سیر تفت داده شده که شیبیه اسفناج ما ایرانیا هستش

 و چند حلقه پرتقال سرو میشه و روش فاروفا ریخته میشه

فاروفا

از بیکن و سوسیس و پیاز و سیر و فلفل تازه و کاساوا که آرد همون ریشه گیاهی

 هست که در بالا شاره کردم تهیه میشه و روی خوراک فی جوادا ریخته میشه

شینزین   xinxin

خوراک مرغی هست که با میگوی خشک و شیر نارگیل و روغن خرما تهیه میشه

موککا                  

خوراک میگو با سبزیجات هست که کمی تند هست و در آخر روی اون یک

 قاشق روغن خرما ریخته میشه  و در کنار نوشیدنی کایپرینا سرو میشه

کیک کاساوا

این کیک از آرد کاساوا که از ریشه گیاهی کاساوا بدست میاد تهیه میشه

دسر کوئینیم                                                 

 quinim

دسر بسیار شیرین که از تخم مرغ و نارگیل تهیه میشه

 وهمچنین برزیل داری میوهای متنوع بسیار از جمله نارگیل پاپایا انبه و آناناس

موز ماراکوجا مامااو و  غذاهای متنوع دیگه ای هست که به اختصار اسم اونها رو ذکر میکنم

Quibe e esfiha-Comida mineira-Camarão ao Catupiry-Mousse demaracujá -Linguiça-Esfiha-Peixe frito-Pastel

در ادامه مطلب طرز تهیه نوشیدنی برزیلی به نام کایپرینا رو مشاهده کنید


 


ادامه مطلب

یکشنبه ٦ تیر ۱۳۸٩ | نظر بدهید ()

 
قالب وبلاگ
</