آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e
 
 
سرآشپز مهسا

به دنیای آشپزی من خوش آمدید دوستان عزیز جهت ارتباط با سرآشپز در فیس بوک من رو با نام chefmahsa tavakoli جستجو بفرمایید و همینطور میتونید در گروه آشپزی من در فیس بوک عضو بشید و با هم به بحث و تبادل نظر بپردازیم برای عضویت در گروه لینک زیر رو در آدرس بارتون کپی پیست کنید https://www.facebook.com/groups/chefmahsa/ منتظر دیدارتون هستم
chef_mahsa@yahoo.com

 

لیست غذاهای سرآشپز

آش بلغور(۱)

آش دوغ(۱)

آشپزی برزیلی(۱)

آلبالو پلو(۱)

آلبالو پلو با مرغ(۱)

آموزشگاه بین المللی پخت و پز(۱)

آیس کافی-ice cofe(۱)

ادویه ترکی و عربی(۱)

ادویه گرام ماسالا(۱)

استریپس سیب زمینی(۱)

استیک کوسه(۱)

اسکالوپ ماهی(۱)

املت اسپانیایی(۱)

املت قارچ(۱)

انیگیری onigiri(۱)

با کمترین هزینه یک قالب دونات داشته باشیم(۱)

بادنجان شکم پر(۱)

باقلا قاطق(۱)

بامیه(۱)

برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنیم(۱)

بستنی زعفرانی(۱)

بستنی سنتی(۱)

بشقاب صبحانه(۱)

بورانی(۱)

بورانی اسفناج هندوستان(۱)

بورانی کنگر لبنانی(۱)

بورک سیگارت(۱)

بورک و خمیر فیلو(۱)

پاتچز اگ(۱)

پاناکوتا نارگیل با ژله انار(۱)

پای چوپان(۱)

پشملبا(۱)

پف کردن وسط کیک(۱)

پلوی معطر هندی(۱)

پنه با سس ساور کریم با قارچ(۱)

پنه با سس سفید و گوشت(۱)

پنه گراتینه مرغ(۱)

پنکیک فلافی(۱)

پودینگ کدو حلوایی(۱)

پیتزا قارچ و گوشت(۱)

پیده ترکی(۱)

پیراشکی ساده(۱)

تبوله(۱)

تپانیاکی(۱)

تخم مرغ صبحانه(۱)

ترشی مخلوط با سبزیجات خشک(۱)

ترشی کتنی(۱)

تزئین خیار به شکل گل رز(۱)

ته چین عدس(۱)

ته چین گوشت و بادنجان(۱)

ته چین کوکو(۱)

تهیه برنج دمی(۱)

جوجه کباب بدون استخوان(۱)

چای ماسالا(۱)

چتنی ازگیل ژاپنی(۱)

چرا نباید گوشت استیک را کوبید؟(۱)

چیپس سیب زمینی(۱)

چیکن استروگانف(۱)

چیکن برگر و آموزش نان برگر(۱)

حلوا(۱)

حلوا عسلی مازندران(۱)

خامه روی کیک(۱)

خدمات مجالس(۱)

خرید کیمچی(۱)

خمیری شدن کیک اسفنجی(۱)

خوراک بامیه(۱)

خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)(۱)

خوراک جوجه و فلفل هندی(۱)

خوراک زبان(۱)

خوراک قارچ صدفی(۱)

خوراک لابستر با سس رمولاد(۱)

خوراک لوبیا و هویچ(۱)

خوراک مرغ ایتالیایی(۱)

خوراک مرغ و هویچ هندی(۱)

خوراک کدو ویژه گیاه خوارن(۱)

خورش(۱)

خورش بامیه در قابلمه سنگی(۱)

خورش سیب(۱)

خورش غوره با مرغ(۱)

خورش هویج(۱)

دسا ماسالا(۱)

دسر ازگیل ژاپنی(۱)

دسر خرد شیشه میوه ای(۱)

دسر طالبی(۱)

دسر هندوانه(۱)

دلمه کدو(۱)

دمپختک با طعم چیلی(۱)

دونات(۱)

رقابت در آشپزی(۱)

زرشک پلو با مرغ به سبک اکبرجوجه(۱)

زیتون پرورده(۱)

سالاد(۱)

سالاد آلوئه ورا به همراه سس آلوئه ورا!(۱)

سالاد انار(۱)

سالاد اندونزی(۱)

سالاد بادنجان(۱)

سالاد ترب سفید(۱)

سالاد تورتیلا(۱)

سالاد رژیمی قارچ(۱)

سالاد روس(۱)

سالاد ریزوتو(۱)

سالاد سیب زمینی(٢)

سالاد مارچوبه و لوبیا(۱)

سالاد ماکارونی(۱)

سالاد نودل(۱)

سالاد والدورف یا سیب درختی(۱)

سالاد کلم قرمز(۱)

سایت سرآشپز مهسا(۱)

سس مایونز(۱)

سس هزار جزیره(۱)

سفت شدن گوشت کباب تابه ای(۱)

سمبوسه(۱)

سوپ دال عدس(۱)

سوپ سیب زمینی(۱)

سوپ شلغم(۱)

سوپ قارچ(۱)

سوپ کاهو(۱)

سوپ کرم مرغ(۱)

سوپ کرم نودل(۱)

شامی عدس(۱)

شپردز پای(۱)

شربت پالپ دار توت فرنگی(۱)

شربت میکس نعناع(۱)

شف یال(۱)

شله زرد(۱)

شوید لوبیا پلوی شیرازی(۱)

شکلات گلاسه(۱)

شیرین پلو(۱)

شیرینی اسنو بال(۱)

شیرینی دانمارکی(۱)

شیرینی شکری(۱)

شیرینی لطیفه(۱)

شیرینی میوه های مارسیپانی(۱)

شیرینی نخودچی(۱)

طرز پیچیدن سمبوسه(۱)

طریقه خمیر کردن سیر(۱)

غذای محلی استان مازندران-بشته واش(۱)

فالوده شیرازی(۱)

فاوا(۱)

فرزی کردن نخود فرنگی(۱)

فوندوی گوجه فرنگی(۱)

فیله سوخاری مرغ به همراه پنیر پارمزان(۱)

فیله مرغ کریسپی دو(۱)

فیله مرغ کریسپی یک(۱)

قیمه لا پلو(۱)

گوجه فرنگی شکم پر(۱)

لازانیای قارچ و کوشت(۱)

لقمه گوشت(۱)

لواشک ترش آلو قطره طلا و انار(۱)

لوبیا پلو(۱)

مارمالاد انبه و هلو(۱)

مارمالاد پوست پرتقال(۱)

ماهی اس s(۱)

ماهی سالمون(۱)

ماهی گوازیم شکم پر(۱)

ماهی کله قوچی(۱)

ماکارونی لقمه ای با پنیر(۱)

مجبوس با تن ماهی(۱)

مربای ازگیل ژاپنی(۱)

مربای توت فرنگی(۱)

مربای سیب(۱)

مرغ با چتنی انبه(۱)

مرغ ماخانی(۱)

مرغ کشمیری(۱)

مزه دار کردن ماهی(۱)

معجون سلامتی(۱)

موساکا(۱)

میتاراشی دنگو(۱)

میلک شیک توت فرنگی(۱)

میلکی کیک(۱)

میکس کوبیده و جوجه کباب(۱)

نان دارچینی(۱)

نان سیر(۱)

نان عربی پیتا(۱)

نان فتیر محلی(استان مازندران)(۱)

نمایشگاه لبنیات(۱)

نوشیدنی طالبی و انبه(۱)

نوشیدنی مخملی(۱)

نوشیدنی میوه یخی(۱)

نوشیدنی کایپرینا(۱)

نکته(۸)

نکنه(۱)

هات شکلات(هات چاکلت)(۱)

هلیم بادنجان(۱)

هویچ پلو(۱)

کاپوچینو(۱)

کار با تخته و چاقو(۱)

کاناپ(۱)

کباب بلدرچین(۱)

کباب بوقلمون(۱)

کباب تابه ای(۱)

کباب چوبی(۱)

کباب دیگی مازندران(۱)

کباب کوبیده بوقلمون در فر(۱)

کبه سیب زمینی(۱)

کبه عربی(۱)

کشک قلیه(۱)

کلم پلو(۱)

کوبه لبنانی(۱)

کوفته با سبزیجات خشک(۱)

کوکتل ژله(۱)

کوکتل میگو(۱)

کوکو(۱)

کوکو سبزی(۱)

کوکوی سیب زمینی خام(۱)

کوکوی مغزدار(۱)

کیش قارچ و کلم بروکلی(۱)

کیمچی(۱)

کیک ژامبون(۱)

کیک شیفون(۱)

یامتان-پای سیب زمینی(۱)

 
 
 

دوستان هنرمندم

یواش فود

یه مشت چرت و پرت

یک میز با چهار آشپز

یادداشت های روزانه یک دختر شاغل

ولف رویال

ولف رویال

وبلاگ نوشین

وبلاگ دانشجویان مدیریت هتلداری

هنردر خانه

هنرآشپزی

هنر و خلاقیت - مهارتهای زندگی

هنر طباخی

هنر طباخی

همراه با نیایش

هفته نامه همسر

هفته نامه

هدیه زیبای خداوند به ما

نوشته های یک مرد خوب

نگارگر و نقاشی ایرانی

میزشام

موش سر آشپز

موج اف موجی از عشق از زندگی

منصوره و رضا

من و من

من و عشقولی

من و عشقم

من و خونه زندگـــــــــــــــــیم

من و تو با قندون و نمكدون

معرفی جغرافیای شهری

مطبخ من

مطبخ فرا

مطبخ ژاله خانوم

مطبخ رویا

مدلهای دختران و خانمها::..

مجله سرآشپز

مجله اینترنتی رژ لب

متن هایی برای هیچ

ماه من بر من بتاب

مامان دو تا پسر

لیوانِ مشترک

لی لی آشپز

لوازم آشپزخانه

لذت پختن

لذت آشپزی

لبخندهای احمقانه ی یک زن

گیلان زیبا

گیاه درمانی

گوناگون

گندم زار

گلابتون و گلابی

گل منگلی..... ask us

گپم پی تونه

کیفیت تغذیه

کوروش کبیر

کلبه فلفل بانو و نمک خان!

کلبه عشق

کدبانو

کافی شاپ کلبه آبی

کافه ی دسر آیدا

کافه آیدا

کاش خوابم ببرد روی میز آشپزخانه

قالب های طراح سایت

قاشق طلایی

قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

قاتق

فروشگاه محصولات زناشویی

فروشگاه اینترنتی محور

غذای متفاوت

غذاهای ترکیه

غذاکده خانگی بهار

غذا

عطر برنج

عاشق بی معشوق

طعم غذا

صد و یک کتاب آشپزی

شیرینکده

شیدایی 조병

شش و بش

سفره خونه

سفرجویان

سفالينه -شکمینه

سعید رضا امید مامان و بابا

سرآشپز یدالله مشفقی

سرآشپز مروارید

سرآشپز جیمز مارتین

سرآشپز بابی فلی

سرآشپز امریل

سرآشپز

ستایش بانو

سایت مانا ماکارون

سایت لینک من

سایت جیمز آشپز

سایت تفریحی

سایت تخصصی بانوان - مامی سایت

سایت آشپزی ملک بانو

سایت آشپزی سرآشپز مهسا

سایت آشپزی خانم منا پوردریایی

سایت آشپز معروف آلمانی...تیم مالزر

سایت استاد عزیز سرآشپز حمیدرضا رنجبر ...آشپزخانه رنجبر

ساناز سانیا

سامانه اطلاعات رستورانهای استان تهران

ژولیت و گابریل

ژورنال سرا

زیتون سیاه

زیتون ایرانی2

زیتون ایرانی

زنی از شهر بنفشه

زنده باد غذای خوشمزه

زندگی همیشه زیباست در کنار آرامش

زر ماکارون

زر ماکارون

روی میز آشپزخانه

روستای سرسبز یالرود

روزانه های مهناز

روبان دوزی،تزئین شمع،مدل لباس

رایحه آشپزی

راه بسته

دنیای زیبای من

دنیای تازه های کامپیوتر

دنیای پاستیل و جو جو

دلم دریاست

دلتان گرم و روشن چون آفتاب تابستان

دل نوشته های سحر

دکتر آشپز

دستپخت گیسو

داستان های خوشمزه ی آسو

داستان عشق ما

خطش نزن-ثمره کمالیان

خانواده 3 نفره من

خانه دوست داشتنی من

خانجون

خاطرات دختر کوچولویی با آرزوهای بزرگ ...

خاطرات آشپزی من

خاطرات آشپزی

حمل و نقل

حمام داغ

چند قدم نزدیکتر به خدا

چشمه سار

چاشنی خوب

جولیای آشپز

جهان ماکارون

تنبل خونه شاه عباسی

تک ماکارون

تک آشپز آموزش آشپزی

تقدیم به سر آشپز کوچولوم

تستر کوچیکه

ترلان کافه

ترانه عسلی

پیشنهادهای آشپزباشی

پورتال تخصصی آموزشی سرآشپز

پسرک سرراهی

پریا

پرند وب

پردیس شب

پایگاه عکسهای جالب و دیدنی

پاتوق آریان

بهونه شیدائی

بزرگترین وبسایت آگهی های ساختمانی

بر سر خوان هنر

بر سر خوان هنر

بانوی دریا

بازی رایانه و لب تاب

ایده های زیبا

ايده های خا له اوشین

آواز قدیم

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش زبان انگلیسی

آموزش خدمات زیبایی ناخن-ناخن زیبا

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی

امپراطور عکس و اس ام اس

الهه شعر و موسیقی

الهه شعر و موسیقی

الطاف خداوندی

اقیانوس آرام

افزایش رتبه در الکسا

آشپزی و شیرینی پزی رزیتا

آشپزی و ...

آشپزی نو

آشپزی می کنم ! پس هستم!

آشپزی عمه خانوم

آشپزی سئویل

آشپزی سناتور

آشپزی زیبا

آشپزی رنگین کمان 60

آشپزی رنگین

آشپزی خانواده سبز

آشپزی ایرانی

آشپزی آسان

آشپزی - فوتو بلاگ

آشپزخونه ما

آشپزخونه گلی

آشپزخونه عربی

آشپزخونه سپیده

آشپزخونه خاله شیکمو

آشپزخانه ماری

آشپزخانه کوچک من

آشپزخانه خانم نوتلا

آشپزخانه الی گوگولی

آشپزبانو

آشپزباشي جنوب

آشپزآنلاین

آشپز نمونه

آشپز 20

آشپخسونه ی مامانم اینا

آش

آسمان آبی

اس ام اس کده

ازدواج

آرایشگری ، آشپزی ، خونه داری

اچ پاتق

اتاقچه کدهای زیبا

doki 021

chef2chef سایت ارتباط سرآشپزان دنیا

▪•● دکوراسیون.تزئینات.خانه داری●•▪

“عکس پارس پیک”

*ژورنال غذای لادن*

آشپزخانه داغ

 

در نظر سنجی وبلاگ شرکت کنید

RSS 2.0

 
 

Weblog Themes By Blog Skin

نمایشگاه بین المللی پخت و پز 2

سلام به دوستان عزیزم

اول از همه باید از همه دوستانی که دعوت بنده رو قبول کردند و تشریف اوردند

 نمایشگاه تشکر کنم مخصوصا سولماز جان و آفاق جون عزیز (وبلاگ یواش

 فود) که منو خیلی خوشحال کردند!

امروز روز دوم نمایشگاه بود  خیلی شلوغتر از دیروز شده بود! مردم استقبال

 گرمی ازین نمایشگاه کرند!

ما تو غرفه آموزشگاه یک مقدار آموزش داشتیم! آموزش تا کردن دستمال برای

 تشریفات میز.

اول توسط خود ما توضیح داده میشد و بعد هر کسی دوست داشت میتونست

 امتحان کنه و ما راهنماییشون میکردیم! این کار برای خیلیا جالب و نو بود!

توصیه میکنم همه دوستانی که امروز وقت نکردند بیان حتما فردا جمعه تشریف

 بیارند ! راستی فردا ما تو غرفه مسابقه آشپزی داریم فکر کنم تا برگزار بشه

١١ یا ١٢ ظهر بشه

کسانی که دوست دارند شرکت کنند میتونن یک نوع غذا به سلیقه خودشون طبخ

 کنند و به غرفه بدند بعد توسط داوران تست میشه و برنده مسابقه میتونه یک

 دوره کامل آشپزی رو به طور مجانی در آموزشگاه بگذرونه مبلغ این دوره

 چهارصد هزار تومانه که یک مدرک بین المللی آشپزی هم داده میشه. که اگه

 کسی برنده بشه این دوره مجانی براش برگذار میشه. خانومای هنرمند دست

 بکار بشید!

آدرس نمایشگاه : خیابان ولیعصر - خیابان حجاب - بالاتر از فدراسیون شطرنج-

مرکز آفرینش های هنری-نمایشگاه پخت و پز

غرفه ما : سالن b غرفه 40-فکر کنم مشخصات غرفه ها رو ننوشتن اگه معلوم

 نبود نمایشگاه 2 طبقه هست که ما طبقه زیری هستیم. راهروی دوم از در

 ورودی-آموزشگاه هوریزان-منم که مهسا هستم در خدمت شما عزیزان!

فردا اختتامیست! از 10 صبح تا 10 شب نمایشگاه دایر هستش 

 

 

 

 

پنجشنبه ۳٠ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

نمایشگاه بین المللی پخت و پز

سلام به دوستای خوبم

بله همونطور که میدونید از تاریخ ٢٩ مهر تا ١ آبان نمایشگاهی برگزار شده به نام

 نمایشگاه پخت و پز!

در این نمایشگاه تمامی شرکت هایی که محصولات غذایی دارند به علاوه

 شرکتهای لوازم برقی و نشریات آشپزی و آموزشگاههای آشپزی حضور دارند

در این نمایشگاه برنامه های متنوع ای  اجرا میشه امروز اولین روز نمایشگاه

 بود  خیلی استقبال گرمی شده بود! خوشبختانه مردم خیلی براشون جالب و مهم

 بود ! شرکت های غذایی غذا سرو میکردند و ما هم که در غرفه یک آموزشگاه

 فعالیت داشتیم کاناپ سرو کردیم! این نمایشگاه تا جمعه ساعت ١٠ دایر هستش

در غرفه ما آموزش غذا هم صورت میگیره. اگه دوست داشتید حتما تشریف

 بیارید! و دوستانی که ازین طریق تشریف میارند حتما خودشون رو معرفی کنند!

در خدمتشون هستم! مکان ما سالن b 40 آموزشگاه هوریزان

اینم که عکس منه تو غرفه  خودمونم

خوشحال میشم علاقه مندان به این وبسایت و آشپزی رو ببینم!

فردا که 5 شنبه هست نمایشگاه مسابقه آشپزی داره علاقه مندان میتونند جهت

 شرکت تو مسابقه تشریف بیارند .البته شرایطش رو نمیدونم چیه. در ضمن همه

 لوازم و ظروفی که تو نمایشگاه هستش و لوازمای برقی همه روش تو نمایشگاه

 تخفیف خورده فکر میکنم موقعیت خوبی واسه خرید باشه

منتظر دیدارتون هستیم من و دوستان سرآشپزم!خجالت

برای دوستانیم که خارج از کشور هستند و میدونم که حتما دلشون میخواد که به این نمایشگاه بیان ولی نمیتونن هم تو این چند روز قول میدم عکس هایی از نمایشگاه تهیه کنم و براشون بزارم

 

چهارشنبه ٢٩ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

بورانی اسفناج هندوستان

همونطور که میدونید اسفناج یکی از سبزیجاتیه که  خیلی برای بدن لازمه که سرشار از

 آهنه ولی من خیلیا رو دیدم که از مزه اسفناج خوششون نمیاد و دوست ندارن که ازش استفاده

 کنن . مخصوصا بچه ها! اگه اینجوری نبود کارتون ملوان زبل رو نمیساختن!نیشخندولی در

 صورتیکه  اسفناج رو با یک سری از مواد غذایی دیگه مخلوط کنیم ممکنه طعمش خیلی

 عوض بشه و خیلی خوشمزه و خوش خوراک بشه.

حتما خیلی از شما عزیزان بورانی اسفناج رو تست کردید  و خودتون هم خوب بلد باشید که

 درستش کنید اما خوب شاید افرادی  هم باشند که زیاد آشنایی با بورانی نداشته باشند

این بورانی هندی از بورانی ساده اسفناج میاد که یک مقدار ادویه بهش اضافه شده هرکسی

دوست نداشت میتونه از ادویه ای که گفته شده استفاده نکنه

در مورد بورانی هم باید بگم که ما انواع اقسام بورانی داریم در اصل بورانی به غذای ساده

 ای گفته میشه که یک پایه اون همیشه ماست به اضافه یک یا چند نوع تره بار یا سبزی خام

 یا پخته یا خشک شده به همه بورانی ها بر حسب سلیقه میتونید 5 تا 6 حبه سیر هم اضافه

 کنید

تاریخچه بورانی :

کتاب از سیر تا پیاز میگه تاریخچه بورانی به ایران برمیگرده و آشپزان قدیمی بورانی رو به کشورهای دیگه معرفی کردند که یکی از این آشپزا برای دوره ناصرالدین شاه بوده و در اون زمان بورانی یه جور غذا بوده که با گوشت قیمه شده همراه بود که معروفترین بورانی ما ایرانیا ماست و خیار بوده کم کم به کشورهای هندوستان و اروپا برده شده که بعضی از اونها نام این غذا رو عوض کرده و بعضی از کشورها مثل اسپانیا نام خودش رو به اسپانیا که البورانیا خونده میشه گذاشتند همچنین به کشورهای آمریکایی و آفریقایی هم برده شده که اونها هم به همین نام ایرانیش این غذا رو میشناسند.در کشورهای اروپایی بورانی رو جزو سالادها حساب کردند که ماست داخلش یک جور سس محسوب میشه ولی خوب سالادیه که سبزیجات داخل سس شناور هستند(کتاب مستطاب از سیر تا پیاز نجف دریا بندی )

 


ادامه مطلب

یکشنبه ٢٦ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

سالاد کلم قرمز

شاید خیلی از شما عزیزان از خوردن کلم قرمز د.ری کنید دبیشتر سالاد کلم سفید رو

 ترجیح بدید به خاطر سفتی بافت کلم قرمز خوب حق با شماست!

اما باید بگم که اگه کلم رو به اصطلاح به عمل بیارید نه تنها سفتیش رو از دست میده

 بلکه خیلی خوش رنگ و خوشگل و خوشمزه هم میشه!

درست کردن سالاد کلم قرمز به ٢ روشه که یک روش سرد و یک روش گرم هستش

که من در اینجا روش سرد رو خدمت شما عرض میکنم

ازین کلم عمل آوری شده میتونید در روی سالاد فصل یا برای تزئین هم استفاده کنید

در موردآموزش کار با چاقو هم باید بگم که فردا تصمیم دارم شروع به عکسبرداری کنم تا

 انشاالله براتون اموزش کاملش رو بزارم مرسی از همه کسانیکه درخواست کرده بودند به

روی چشمامقلب


ادامه مطلب

پنجشنبه ٢۳ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

onigiri انیگیری

سلام به دوستان عزیز

این غذایی که میبینید یه غذای ژاپنیه!

واقعیتش زیاد با ذائقه ما ایرانیا جور درنمیاد ولی اگه بدون جلبک دریایی استفاده کنید میشه

 خورد!

یه دوست عزیزی همیشه به این وبلاگ میومد به نام هدیه جون که کوفته های ژاپنی رو ازم

 میخواست!

میدونم کمی دیر شدو دوستمونم ناراحت شد نمیدونم هنوز به وبلاگ من میاد یا نه اما امیدورام

 بیاد تا غذای مورد علاقه اش روببینه.رنگش هم به خاطر این تیره شده چون توش سس سویا

 داره.به هر حال این غذا برای کسانی که مثل من دنبال چیزای نو میگردن خوبه ولی پیشنهاد

 میکنم بدون جلبک دریاییسبز میل کنید!

راستی درخواست تخته کاری هم به 7 نفر رسیده امیدوراکه به 15 نفر برسه


ادامه مطلب

یکشنبه ۱٩ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

سس هزار جزیره

سلام

شاید برای شما هم گاهی وقتا پیش اومده باشه و یه سالادی رو درست کرده باشید که دیگه

دلتون نخواد که ازین سس های معمولی که همه جا باب شده استفاده کنید یعنی همون سرکه و

 سس مایونز و نمک و فلفل!! بیایین کمی تنوع در درست کردن غذاهامون داشته باشیم

 مخصوصا برای مهمونامون! اگه امشب مهمون دارید و میخواید یه نوع سالاد سبز درست

 کنید من بهتون پیشنهاد میکنم که ازین سس استفاده کنید البته این سس تو بازار موجوده ولی

 خوب به پای خونگیش نمیرسه! اگه تو مهمونیاتون  سالاداتون در کنار غذا همیشه میمونه و

 کسی اشتیاقی برای خوردن سالاد نشون نمیده بهتره که با یک چیز نو اونو اشتیاق برانگیز

 کنید! 

در ضمن دوستای غزیز برای آموزش تخته کاری تا الان درخواست ها همش ۴ نفر بوده اگه

 به ١۵ تا رسید حتما آموزش میدم چون این کار برام خیلی زمان میبره منظورم عکسبرداری

 و تنظیماتشه.امیدوارم درخواست ها به حد نساب برسه.اگه امکانش باشه شاید با فیلم این کار

 رو کردم چون با عکس یادگیریش مشکله.


ادامه مطلب

جمعه ۱٧ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

سوپ کرم مرغ

سلام به شما عزیزان

امروز با یه سوپ واقعا خوشمزه اومدم!

دیگه تو دنیای امروز کسی از سوپ جو یا سوپ های سنگین دیگه ای مثل این استفاده

 نمیکنه مخصوصا برای پیش غذا! نمیخوام خدایی نکرده به سوپ جو بر بوخوره زبان اما

 خیلی حجیمه و سنگین! و بعد از خوردنش دیگه نمیشه غذای دیگه ای رو خورد و دلتون

 درد میگیره! پس بهتره که دیگه قدیما رو فراموش کنید و سوپ کرم رو امتحان کنید چون

 خیلی بهتره!از خود راضی

خانومای خوب با سلیقه ایرانی به همسرتون رحم کنید و  سوپ جو براشون درست

 نکنید! یه بار اینو درست کنید ببینید همسرتون بعد از شام چقدر مهربون و خوب میشه و

بعدش دستتاونم میبوسه و ازتون تشکر میکنه! باور کنید !نیشخند

در ضمن: دوستا گلم اگه کسی دوس داره که روش های مختلف کار با تخته و چاقو یعنی

 تخته کاری حرفه ای رو یاد بگیره توقسمت نظرات بهم بگید تا آموزشش رو تو پست بعدی

 براتون بزارم.البته اگه در خواستها زیاد باشه!


 


ادامه مطلب

چهارشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

سالاد آلوئه ورا به همراه سس آلوئه ورا!

سلام به دوستان عزیزم

سالاد آلوئه ورا به همراه سسش که این سس رو میتونید با هر نوع سالاد سبز دیگه ای

 سرو کنید! در واقع باید بگم که این سس طعم خاصی نداره و شاید خیلیا ازین طعم

 خوششون نیاد! ولی باید به شما دوستای گلم بگم که آلوئه ورا پر از خاصیته که به

 شما توصیه میکنم تو برنامه غذایی خودتون اونو جا بدید!

شما میتونید با مراجه به  وبسایت دوست عزیزمون زهره جون که اون پایین هم لینکشون

 کردم و آدرس وبسایتشون هم  به نام غذا ثبت شده در مورد فواید آلوئه ورا مطالعه کنید! چون

 واقعا کامله! دراینجا از زهره جون تشکر میکنم که این اطلاعات خوب رو در اختیار ما

 قرار میده!

من تو این سالاد از کمپوت آلوئه ورا استفاده کردم ! و کمی طعم شیرین به خودش گرفت! ولی

 خوب بد نشد چون من خودم از طعم شیرین تو غذا بدم نمیاد!

امیدورام شما هم خوشتون بیاد ! یا اگرم خوشتون نیومد بهتره که با این حال از این ماده غذایی

 استفاده کنید! چون به عقیده من همه چیز طعم غذا نیست گاهی وقتا هم خاصیته که مهمه!

 

           

 

 

 


ادامه مطلب

سه‌شنبه ۱٤ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

ادویه ترکی و عربی

کتاب از سیر تا پیاز -نجف دریابندی-(آزنجا که در آسیای صغیر و کشورهای عربی قرن ها

 جزو امپراطوری وسیع عثمانی بوده اند دو مکتب آشپزی عربی و ترکی با هم نزدیک اند و

 ادویه ای که به کار میبرند کمابیش یکی است گرچه این ادویه هم برحسب منطقه و سلیقه

اشخاص ممکن است تفاوت کند)

بله همونطور که مطلب بالا رو خوندید ادویه ترکی و عربی تقریبا یکی هست و برای غذاهای

 عربی و ترکی که گاهی اوقات امکان داره دلتون بخواد درست کنید مناسبه ! همینطور برای

 غذاهای ایرانی که عطر و طعم توش خیلی مهمه میتونید ازین ادویه داخلش استفاده کنید

 

 


ادامه مطلب

شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

سالاد نودل

سلام به دوستان عزیز

در مورد این سالاد باید بگم که من دستورشو از یه سایت خارجی به اسم recipe

 salad ترجمه کردم اولش فکر میکرم زیاد خوشمزه نشه اخه رشته چینی با

 ذائقه ما ایرانیا زیاد جور درنمیاد اما وقتی درست کردم دیدم نه خیلی خوشمزه

 شده!مثل سالاد ماکارونیه اما رشته نرمتر و نازکتره بنابراین سالاد نودل سبک و

 خوشمزه تر از ماکارونی میشه. خجالت


ادامه مطلب

جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 
قالب وبلاگ
</