آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e
 
 
سرآشپز مهسا

به دنیای آشپزی من خوش آمدید دوستان عزیز جهت ارتباط با سرآشپز در فیس بوک من رو با نام chefmahsa tavakoli جستجو بفرمایید و همینطور میتونید در گروه آشپزی من در فیس بوک عضو بشید و با هم به بحث و تبادل نظر بپردازیم برای عضویت در گروه لینک زیر رو در آدرس بارتون کپی پیست کنید https://www.facebook.com/groups/chefmahsa/ منتظر دیدارتون هستم
chef_mahsa@yahoo.com

 

لیست غذاهای سرآشپز

آش بلغور(۱)

آش دوغ(۱)

آشپزی برزیلی(۱)

آلبالو پلو(۱)

آلبالو پلو با مرغ(۱)

آموزشگاه بین المللی پخت و پز(۱)

آیس کافی-ice cofe(۱)

ادویه ترکی و عربی(۱)

ادویه گرام ماسالا(۱)

استریپس سیب زمینی(۱)

استیک کوسه(۱)

اسکالوپ ماهی(۱)

املت اسپانیایی(۱)

املت قارچ(۱)

انیگیری onigiri(۱)

با کمترین هزینه یک قالب دونات داشته باشیم(۱)

بادنجان شکم پر(۱)

باقلا قاطق(۱)

بامیه(۱)

برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنیم(۱)

بستنی زعفرانی(۱)

بستنی سنتی(۱)

بشقاب صبحانه(۱)

بورانی(۱)

بورانی اسفناج هندوستان(۱)

بورانی کنگر لبنانی(۱)

بورک سیگارت(۱)

بورک و خمیر فیلو(۱)

پاتچز اگ(۱)

پاناکوتا نارگیل با ژله انار(۱)

پای چوپان(۱)

پشملبا(۱)

پف کردن وسط کیک(۱)

پلوی معطر هندی(۱)

پنه با سس ساور کریم با قارچ(۱)

پنه با سس سفید و گوشت(۱)

پنه گراتینه مرغ(۱)

پنکیک فلافی(۱)

پودینگ کدو حلوایی(۱)

پیتزا قارچ و گوشت(۱)

پیده ترکی(۱)

پیراشکی ساده(۱)

تبوله(۱)

تپانیاکی(۱)

تخم مرغ صبحانه(۱)

ترشی مخلوط با سبزیجات خشک(۱)

ترشی کتنی(۱)

تزئین خیار به شکل گل رز(۱)

ته چین عدس(۱)

ته چین گوشت و بادنجان(۱)

ته چین کوکو(۱)

تهیه برنج دمی(۱)

جوجه کباب بدون استخوان(۱)

چای ماسالا(۱)

چتنی ازگیل ژاپنی(۱)

چرا نباید گوشت استیک را کوبید؟(۱)

چیپس سیب زمینی(۱)

چیکن استروگانف(۱)

چیکن برگر و آموزش نان برگر(۱)

حلوا(۱)

حلوا عسلی مازندران(۱)

خامه روی کیک(۱)

خدمات مجالس(۱)

خرید کیمچی(۱)

خمیری شدن کیک اسفنجی(۱)

خوراک بامیه(۱)

خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)(۱)

خوراک جوجه و فلفل هندی(۱)

خوراک زبان(۱)

خوراک قارچ صدفی(۱)

خوراک لابستر با سس رمولاد(۱)

خوراک لوبیا و هویچ(۱)

خوراک مرغ ایتالیایی(۱)

خوراک مرغ و هویچ هندی(۱)

خوراک کدو ویژه گیاه خوارن(۱)

خورش(۱)

خورش بامیه در قابلمه سنگی(۱)

خورش سیب(۱)

خورش غوره با مرغ(۱)

خورش هویج(۱)

دسا ماسالا(۱)

دسر ازگیل ژاپنی(۱)

دسر خرد شیشه میوه ای(۱)

دسر طالبی(۱)

دسر هندوانه(۱)

دلمه کدو(۱)

دمپختک با طعم چیلی(۱)

دونات(۱)

رقابت در آشپزی(۱)

زرشک پلو با مرغ به سبک اکبرجوجه(۱)

زیتون پرورده(۱)

سالاد(۱)

سالاد آلوئه ورا به همراه سس آلوئه ورا!(۱)

سالاد انار(۱)

سالاد اندونزی(۱)

سالاد بادنجان(۱)

سالاد ترب سفید(۱)

سالاد تورتیلا(۱)

سالاد رژیمی قارچ(۱)

سالاد روس(۱)

سالاد ریزوتو(۱)

سالاد سیب زمینی(٢)

سالاد مارچوبه و لوبیا(۱)

سالاد ماکارونی(۱)

سالاد نودل(۱)

سالاد والدورف یا سیب درختی(۱)

سالاد کلم قرمز(۱)

سایت سرآشپز مهسا(۱)

سس مایونز(۱)

سس هزار جزیره(۱)

سفت شدن گوشت کباب تابه ای(۱)

سمبوسه(۱)

سوپ دال عدس(۱)

سوپ سیب زمینی(۱)

سوپ شلغم(۱)

سوپ قارچ(۱)

سوپ کاهو(۱)

سوپ کرم مرغ(۱)

سوپ کرم نودل(۱)

شامی عدس(۱)

شپردز پای(۱)

شربت پالپ دار توت فرنگی(۱)

شربت میکس نعناع(۱)

شف یال(۱)

شله زرد(۱)

شوید لوبیا پلوی شیرازی(۱)

شکلات گلاسه(۱)

شیرین پلو(۱)

شیرینی اسنو بال(۱)

شیرینی دانمارکی(۱)

شیرینی شکری(۱)

شیرینی لطیفه(۱)

شیرینی میوه های مارسیپانی(۱)

شیرینی نخودچی(۱)

طرز پیچیدن سمبوسه(۱)

طریقه خمیر کردن سیر(۱)

غذای محلی استان مازندران-بشته واش(۱)

فالوده شیرازی(۱)

فاوا(۱)

فرزی کردن نخود فرنگی(۱)

فوندوی گوجه فرنگی(۱)

فیله سوخاری مرغ به همراه پنیر پارمزان(۱)

فیله مرغ کریسپی دو(۱)

فیله مرغ کریسپی یک(۱)

قیمه لا پلو(۱)

گوجه فرنگی شکم پر(۱)

لازانیای قارچ و کوشت(۱)

لقمه گوشت(۱)

لواشک ترش آلو قطره طلا و انار(۱)

لوبیا پلو(۱)

مارمالاد انبه و هلو(۱)

مارمالاد پوست پرتقال(۱)

ماهی اس s(۱)

ماهی سالمون(۱)

ماهی گوازیم شکم پر(۱)

ماهی کله قوچی(۱)

ماکارونی لقمه ای با پنیر(۱)

مجبوس با تن ماهی(۱)

مربای ازگیل ژاپنی(۱)

مربای توت فرنگی(۱)

مربای سیب(۱)

مرغ با چتنی انبه(۱)

مرغ ماخانی(۱)

مرغ کشمیری(۱)

مزه دار کردن ماهی(۱)

معجون سلامتی(۱)

موساکا(۱)

میتاراشی دنگو(۱)

میلک شیک توت فرنگی(۱)

میلکی کیک(۱)

میکس کوبیده و جوجه کباب(۱)

نان دارچینی(۱)

نان سیر(۱)

نان عربی پیتا(۱)

نان فتیر محلی(استان مازندران)(۱)

نمایشگاه لبنیات(۱)

نوشیدنی طالبی و انبه(۱)

نوشیدنی مخملی(۱)

نوشیدنی میوه یخی(۱)

نوشیدنی کایپرینا(۱)

نکته(۸)

نکنه(۱)

هات شکلات(هات چاکلت)(۱)

هلیم بادنجان(۱)

هویچ پلو(۱)

کاپوچینو(۱)

کار با تخته و چاقو(۱)

کاناپ(۱)

کباب بلدرچین(۱)

کباب بوقلمون(۱)

کباب تابه ای(۱)

کباب چوبی(۱)

کباب دیگی مازندران(۱)

کباب کوبیده بوقلمون در فر(۱)

کبه سیب زمینی(۱)

کبه عربی(۱)

کشک قلیه(۱)

کلم پلو(۱)

کوبه لبنانی(۱)

کوفته با سبزیجات خشک(۱)

کوکتل ژله(۱)

کوکتل میگو(۱)

کوکو(۱)

کوکو سبزی(۱)

کوکوی سیب زمینی خام(۱)

کوکوی مغزدار(۱)

کیش قارچ و کلم بروکلی(۱)

کیمچی(۱)

کیک ژامبون(۱)

کیک شیفون(۱)

یامتان-پای سیب زمینی(۱)

 
 
 

دوستان هنرمندم

یواش فود

یه مشت چرت و پرت

یک میز با چهار آشپز

یادداشت های روزانه یک دختر شاغل

ولف رویال

ولف رویال

وبلاگ نوشین

وبلاگ دانشجویان مدیریت هتلداری

هنردر خانه

هنرآشپزی

هنر و خلاقیت - مهارتهای زندگی

هنر طباخی

هنر طباخی

همراه با نیایش

هفته نامه همسر

هفته نامه

هدیه زیبای خداوند به ما

نوشته های یک مرد خوب

نگارگر و نقاشی ایرانی

میزشام

موش سر آشپز

موج اف موجی از عشق از زندگی

منصوره و رضا

من و من

من و عشقولی

من و عشقم

من و خونه زندگـــــــــــــــــیم

من و تو با قندون و نمكدون

معرفی جغرافیای شهری

مطبخ من

مطبخ فرا

مطبخ ژاله خانوم

مطبخ رویا

مدلهای دختران و خانمها::..

مجله سرآشپز

مجله اینترنتی رژ لب

متن هایی برای هیچ

ماه من بر من بتاب

مامان دو تا پسر

لیوانِ مشترک

لی لی آشپز

لوازم آشپزخانه

لذت پختن

لذت آشپزی

لبخندهای احمقانه ی یک زن

گیلان زیبا

گیاه درمانی

گوناگون

گندم زار

گلابتون و گلابی

گل منگلی..... ask us

گپم پی تونه

کیفیت تغذیه

کوروش کبیر

کلبه فلفل بانو و نمک خان!

کلبه عشق

کدبانو

کافی شاپ کلبه آبی

کافه ی دسر آیدا

کافه آیدا

کاش خوابم ببرد روی میز آشپزخانه

قالب های طراح سایت

قاشق طلایی

قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

قاتق

فروشگاه محصولات زناشویی

فروشگاه اینترنتی محور

غذای متفاوت

غذاهای ترکیه

غذاکده خانگی بهار

غذا

عطر برنج

عاشق بی معشوق

طعم غذا

صد و یک کتاب آشپزی

شیرینکده

شیدایی 조병

شش و بش

سفره خونه

سفرجویان

سفالينه -شکمینه

سعید رضا امید مامان و بابا

سرآشپز یدالله مشفقی

سرآشپز مروارید

سرآشپز جیمز مارتین

سرآشپز بابی فلی

سرآشپز امریل

سرآشپز

ستایش بانو

سایت مانا ماکارون

سایت لینک من

سایت جیمز آشپز

سایت تفریحی

سایت تخصصی بانوان - مامی سایت

سایت آشپزی ملک بانو

سایت آشپزی سرآشپز مهسا

سایت آشپزی خانم منا پوردریایی

سایت آشپز معروف آلمانی...تیم مالزر

سایت استاد عزیز سرآشپز حمیدرضا رنجبر ...آشپزخانه رنجبر

ساناز سانیا

سامانه اطلاعات رستورانهای استان تهران

ژولیت و گابریل

ژورنال سرا

زیتون سیاه

زیتون ایرانی2

زیتون ایرانی

زنی از شهر بنفشه

زنده باد غذای خوشمزه

زندگی همیشه زیباست در کنار آرامش

زر ماکارون

زر ماکارون

روی میز آشپزخانه

روستای سرسبز یالرود

روزانه های مهناز

روبان دوزی،تزئین شمع،مدل لباس

رایحه آشپزی

راه بسته

دنیای زیبای من

دنیای تازه های کامپیوتر

دنیای پاستیل و جو جو

دلم دریاست

دلتان گرم و روشن چون آفتاب تابستان

دل نوشته های سحر

دکتر آشپز

دستپخت گیسو

داستان های خوشمزه ی آسو

داستان عشق ما

خطش نزن-ثمره کمالیان

خانواده 3 نفره من

خانه دوست داشتنی من

خانجون

خاطرات دختر کوچولویی با آرزوهای بزرگ ...

خاطرات آشپزی من

خاطرات آشپزی

حمل و نقل

حمام داغ

چند قدم نزدیکتر به خدا

چشمه سار

چاشنی خوب

جولیای آشپز

جهان ماکارون

تنبل خونه شاه عباسی

تک ماکارون

تک آشپز آموزش آشپزی

تقدیم به سر آشپز کوچولوم

تستر کوچیکه

ترلان کافه

ترانه عسلی

پیشنهادهای آشپزباشی

پورتال تخصصی آموزشی سرآشپز

پسرک سرراهی

پریا

پرند وب

پردیس شب

پایگاه عکسهای جالب و دیدنی

پاتوق آریان

بهونه شیدائی

بزرگترین وبسایت آگهی های ساختمانی

بر سر خوان هنر

بر سر خوان هنر

بانوی دریا

بازی رایانه و لب تاب

ایده های زیبا

ايده های خا له اوشین

آواز قدیم

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش زبان انگلیسی

آموزش خدمات زیبایی ناخن-ناخن زیبا

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی

امپراطور عکس و اس ام اس

الهه شعر و موسیقی

الهه شعر و موسیقی

الطاف خداوندی

اقیانوس آرام

افزایش رتبه در الکسا

آشپزی و شیرینی پزی رزیتا

آشپزی و ...

آشپزی نو

آشپزی می کنم ! پس هستم!

آشپزی عمه خانوم

آشپزی سئویل

آشپزی سناتور

آشپزی زیبا

آشپزی رنگین کمان 60

آشپزی رنگین

آشپزی خانواده سبز

آشپزی ایرانی

آشپزی آسان

آشپزی - فوتو بلاگ

آشپزخونه ما

آشپزخونه گلی

آشپزخونه عربی

آشپزخونه سپیده

آشپزخونه خاله شیکمو

آشپزخانه ماری

آشپزخانه کوچک من

آشپزخانه خانم نوتلا

آشپزخانه الی گوگولی

آشپزبانو

آشپزباشي جنوب

آشپزآنلاین

آشپز نمونه

آشپز 20

آشپخسونه ی مامانم اینا

آش

آسمان آبی

اس ام اس کده

ازدواج

آرایشگری ، آشپزی ، خونه داری

اچ پاتق

اتاقچه کدهای زیبا

doki 021

chef2chef سایت ارتباط سرآشپزان دنیا

▪•● دکوراسیون.تزئینات.خانه داری●•▪

“عکس پارس پیک”

*ژورنال غذای لادن*

آشپزخانه داغ

 

در نظر سنجی وبلاگ شرکت کنید

RSS 2.0

 
 

Weblog Themes By Blog Skin

خامه روی کیک!!!!

سلام!

باید بگم که این دفعه رو دیگه با شرمندگی کامل اومدم!!!

دوست عزیزم هدیه جون ازم یه درخواستی کرده بود که من دیر اونو دیدم و از

مهمونیشون گذشت!

من واقعا شرمندم هدیه جون!

اما حالا که دیر شده ! ولی من برای جبران این نکته ای رو که ازم خواستی رو

برات میگم!

              

برای تهیه خامه روی کیک باید مقداری خامه از لبنیاتی تهیه کنی این خامه هایی

که  سوپر مارکتا دارن به درد این کار نمی خورن!

مثلا برای ۴٠٠ گرم خامه ٢ تا سفیده تخم مرغ لازمه و ٢٠٠ گرم پودر شکر

طرز تهیه پودر شکر هم اینه که شکر رو میریزی تو آسیاب برقی و پودرش

میکنی.در ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزینی تا سفید بشه و کف کنه و

 از چنگال پائین نریزه بعدش خامه رو با پودر شکر میزنی خیلی باید بزنی تا یه

مقدار فرم بگیره بعد به مدت ۵ ساعت اون رو تو فریزر قرار میدی نکته

اینجاست که در بین این ۵ ساعت اون رو از فزیزر بیرون میاری و هم میزنی به

 فاصله یک ساعت به یک ساعت.آخرین بار مدت زیادتری رو به هم زدن

اختصاص میدی تا جای پره های همزن روی خامه بمونه بعد سفیده تخم مرغ رو

بهش اضافه میکنیم و با کاردک به ملایمت مخلوط میکنیم و روی کیک میکشیم و

 با کاردک اضافه ها رو میگیریم تا کاملا صاف شه

حالا از اونجایی که علم پیشرفت کرده!زبانیه پودرایی اومده به اسم

( پودر کرم قنادی )

با مارک هانی کو که اگه با یه لیوان شیر یا آب مخلوطش کنی و با دور بالای

همزن بزنی همون خامه فرم گرفته میشه.بیشتر سوپر مارکتها این پودر روندارن

 جعبش مثل پودر ژله میمونه اگه جایی پیدا نکردی تو فروشگاههای زنجیره ای

 حتما هست اگه اونجا هم نبود لوازم قنادی ها حتما دارن ! تازه با این پودر دسر

 کاکائویی هم میشه درست کرد!

پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

هویچ پلو

سلام!

امیدوارم به هویچ علاقه داشته باشید تا از هویچ پلو لذت ببرید

         

                                  

 

مواد لازم:

هویچ : یک کیلو خلالی خرد کرده   

پیاز : ٢ عدد

سینه مرغ پخته : ا عدد

برنج : به تعدادهر نفر ١ پیمانه 

زعفران دم کرده : ا لیوان

شکر : ٣ قاشق غذا خوری

دارچین : ١ قاشق غذا خوری

آب لیمو : ۴ قاشق غذا خوری

زرشک : یک فنجان

نمک و فلفل  زردچوبه : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

رب : ١ قاشق غذا خوری

اول از همه باید برنج رو خیس کنیم و بعد پیاز رو خرد کرده و تفت میدیم زردچوبه رو بهش

اضافه میکنیم بعد هویچ های خلالی شده رو میریزیم در ماهی تابه رو میزاریم تا هویچ کمی

مغز پخت بشه بعد شکر رو با نصف لیوان آب داغ حل میکنیم و داخل هویچ میریزیم و

دوباره درش رو میزاریم تا هویچ به روغن بیافته بعدش سینه مرغی رو که پختیم ریش

 ریش میکنیم و به هویچ اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد ازیک لیوان زعفرانی که داشتیم 

نصفش رو به موادمون اضافه میکنیم بعدش زرشک رو هم میریزیم یکمی که تفت خورد

یک قاشق ربی رو که داشتیم با نصف لیوان آب مخلوطش میکنیم و روی موادمون میریزیم

و پنج دقیقه میزاریم تا حرارت ببینه نمک و فلفل دارچین رو هم به همراه آب لیمو اضافه

میکنیم.

بعد برنج رو آبکش میکنیم و لابلای برنج میریزیم به این صورت که یک لایه برنج یک لایه

مواد باشه بعد روش رو آب و روغن میریزیم تادم بشه (نکته اینجاست که آب و روغنی که

روی برنج میریزید سعی کنید یک سوم روغن اب باشه درحدی که مجموع آب و روغن به

اندازه نصف لیوان بشه بعد وقتی میخواین برنج رو دم کنید ابتدا روی شعله زیاد زیاد بزارید

تا آب برنج زودتربسوزه تایه وقت شفته نشه مخصوصا برای پلو های این مدلی که لابلاش

 مواده)درانتها که دم کشید دوباره روش رو کمی روغن بریزید و زعفران باقی مونده رو

روی برنج بریزید!    نوش جان ! اگه به مشکل برخورد کردید حتما بپرسید. در اسرع وقت

به سوالاتتون پاسخ داده میشه!

شنبه ٢٦ اردیبهشت ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

سالاد سیب زمینی

سلام

این سالاد رو حتما درست کنید چون واقعا خوشمزه میشه مخصوصا واسه مهمونیا خیلی مناسبه!

راستی من از امروز به نظرات و سوالات شما در زیر نظراتی که دادید پاسخ میدم حتما دوباره به قسمت  نظرات مراجع کنید.

                       

                                        قلبخوشمزهقلب 

                        

مواد لازم:

سیب زمینی ریز یا استانبولی پخته : به اندازه دلخواه- من واسه این سالاد تقریبا ٨ تا سیب زمینی ریز استفاده کردم.

تخم مرغ : ٣ عدد پخته

فلفل دلمه ای : ١ عدد

خیار شور : ٢۵٠ گرم

پیازچه : ٨ عدد

تربچه : ۴ عدد

شوید خشک یا تازه : ٢ قاشق سوپ خوری

 روغن زیتون : به اندازه دلخواه

سس مایونز : اقاشق غذا خوری

ماست : ٣ قاشق غذا خوری

سرکه : ٣ قاشق غذا خوری

کاهو : برگ برگ شده جهت تزئین

نمک فلفل

ابتدا سیب زمینی پخته رو به قطعات بزرگ تقسیم میکنیم و درشت خرد میکنیم یا اگر سیب

زمینی استانبولی هست دیگه احتیاجی به خرد کردن نیست بعدش روغن زیتون رو بهش

 اضافه میکنیم و تربچه و پیازچه رو خرد میکنیم توجه کنید که تربچه ها رو برشهای دایره

 ای شکل بزنیدفلفل دلمه رو هم خرد میکنیم با خیار شور تخم مرغ ها رو هم برش حلقه ای

 میزنیم .شکل این سالاد باید درشت باشه یعنی همه چیز داخلش معلوم باشه و زیاد ریز

 نباشه.همه این مواد بجز پیازچه رو با هم مخلوط میکنیم بعدش میریم سراغ سس!

سس مایونز و ماست رو کاملا با هم مخلوط میکنیم تا یک دست بشه بعد سرکه رو به

همراه شوید و پیازچه اضافه میکنیم نمک و فلفل هم میریزیم و سس رو با سالاد مخلوط

کرده و توی ظرفی که میخواید سالادتون رو بریزید ابتدا برگهای کاهو رو بچینید و سپس

سالاد رو روش بریزید و با پیازچه و شوید خرد شده تزئین کنید

نوش جان

سه‌شنبه ٢٢ اردیبهشت ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

باقلا قاطق

سلام !!!قلب

این دفعه دیگه باقلا قاطق داریم که غذای محلی استان گیلان هستش

 

                  

 

مواد لازم:

پاچه باقلا(لوبیای کشاورزی خیس خورده و از قلاف درآورده) : ٢ لیوان

شوید : نصف فنجان

سیر : 5 حبه

تخم مرغ : به تعداد نفرات

زردچوبه : ١ قاشق مربا خوری

ابتدا سیر رو رنده میکنیم و با زرچوبه و روغن تفت میدیم بعدش لپه باقالی و

 شوید خشک رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم یکم یه تفت خورد یک لیوان آب

بهش اضافه میکنیم بعد در قابلمه رومیزاریم تا بپزه .یکمی که پخت و لعاب دار

شد یه لیوان دیگه آب بهش اضافه میکنیم و یکمی دیگه میزاریم تا لعاب بندازه

بعدش تخم مرغ رو داخلش میشکنیم و درش رو میزاریم تا تخم مرغا سفت بشن

بعد اینکه سفت شد غذا آماده میشه!

نوش جان!

 

 

 

جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

 

سلام دوستان!

واقعا ببخشید!آخ

من از خیر اون چایی هندیه که ادویه هاشو هنوز نداشتم

گذشتم!

به جاش واستون یه غذای محلی در نظر گرفتم!

فرداشب قراره بپزمش !

این یکی دیگه حتمیه! چون مواد اولیه اش رو امشب آماده کردم!

 

جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

 

سلام به دوستان خوبم !

واقعا منو ببخشید که دیر اومدم !نگران

واقعیتشو بخوایید میخوام واسه این دفعه یه چیزی آموزش بدم که دنبال ادویه هاشم !

واسه همین دیر شده البته یکمی مشغله روزانه هم باعثش میشهکلافه

 بازم نوشیدنیه! ولی هندی !خوشمزه

منتظر بمونید!

در ضمن قبلانا با معرفت تر بودیدا !!عصبانی اصلا این نظرات کم انگیزه منو واسه ادامه کار

 از بین برده !!!!!!!!قهر

سالهای پیش این جوری نبود همه نظرات دیگه از ١۵ تا کمتر نبود !گریه

خلاصه دوستانی که مارو فراموش کردید این رسمش نبود !!!!!!!!!افسوس

البته اینجا باید از دوستانی که بعد گذشت این همه مدت بازم بهم سر زدن و هنوزم

پیشم میان و بهم لطف دارن صمیمانه تشکر کنم !!!قلبماچ

خلاصه مارو فراموش نکنید !!!!!

منتظر دستور بعدی باشید  !مژه

 

شنبه ۱٢ اردیبهشت ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 

خوراک مرغ و هویچ هندی

سلام!

دوستان عزیز امروز با یه دستور غذای جدید اومدم !

این غذا واقعا ساده و راحت آماده میشه و واقعا لذیذه!

ادویه هایی که در اینجا نام بردم رو میتونید استفاده نکنید مهم روش طبخ این خوراک

مرغ هست که در طعم اون خیلی موثره !

                             

                            

 

 

مواد لازم :

مرغ : ا عدد

پیاز : ٣ عدد

گوجه فرنگی نگینی خرد شده : ٣ عدد

هویچ : ۴ عدد متوسط

ادویه گرام ماسالا : ١ قاشق غذا خوری  (طرز تهیه ادویه در ادامه مطلب ذکر شده)

زردچوبه : نصف قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده : ١ لیوان

نمک : به میزان لازم

آب لیمو : ٢ قاشق غذا خوری

ابتدا پیازخردشده را در روغن تفت داده و سپس زردچوبه و گوجه فرنگی

 را اضافه کرده سپس ادویه گرام ماسالا را اضافه میکنیم بهد از چند تا تفت مرغ

 رو در قابلمه میریزم و میزاریم یه کمی سرخ بشه ۵ دقیقه کافیه بعدش یک

لیوان زعفرونی رو که داشتیم بهش اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا بپزه

بعدنیم ساعت ٢ لیوان آب داغ بهش اضافه میکنیم و بعد هویچ رو که حلقه حلقه

خرد کردیم بهش اضافه میکنیم در ابتدای پخت نمک رو هم حتما اضافه کنید

در انتها آب لیمو رو روی مرغ بریزید و بگذارید تا روغن بندازه

 


ادامه مطلب

شنبه ٥ اردیبهشت ۱۳۸۸ | نظر بدهید ()

 
قالب وبلاگ
</