آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e
 
 
سرآشپز مهسا

به دنیای آشپزی من خوش آمدید دوستان عزیز جهت ارتباط با سرآشپز در فیس بوک من رو با نام chefmahsa tavakoli جستجو بفرمایید و همینطور میتونید در گروه آشپزی من در فیس بوک عضو بشید و با هم به بحث و تبادل نظر بپردازیم برای عضویت در گروه لینک زیر رو در آدرس بارتون کپی پیست کنید https://www.facebook.com/groups/chefmahsa/ منتظر دیدارتون هستم
chef_mahsa@yahoo.com

 

لیست غذاهای سرآشپز

آش بلغور(۱)

آش دوغ(۱)

آشپزی برزیلی(۱)

آلبالو پلو(۱)

آلبالو پلو با مرغ(۱)

آموزشگاه بین المللی پخت و پز(۱)

آیس کافی-ice cofe(۱)

ادویه ترکی و عربی(۱)

ادویه گرام ماسالا(۱)

استریپس سیب زمینی(۱)

استیک کوسه(۱)

اسکالوپ ماهی(۱)

املت اسپانیایی(۱)

املت قارچ(۱)

انیگیری onigiri(۱)

با کمترین هزینه یک قالب دونات داشته باشیم(۱)

بادنجان شکم پر(۱)

باقلا قاطق(۱)

بامیه(۱)

برای ترشی از چه سرکه ای استفاده کنیم(۱)

بستنی زعفرانی(۱)

بستنی سنتی(۱)

بشقاب صبحانه(۱)

بورانی(۱)

بورانی اسفناج هندوستان(۱)

بورانی کنگر لبنانی(۱)

بورک سیگارت(۱)

بورک و خمیر فیلو(۱)

پاتچز اگ(۱)

پاناکوتا نارگیل با ژله انار(۱)

پای چوپان(۱)

پشملبا(۱)

پف کردن وسط کیک(۱)

پلوی معطر هندی(۱)

پنه با سس ساور کریم با قارچ(۱)

پنه با سس سفید و گوشت(۱)

پنه گراتینه مرغ(۱)

پنکیک فلافی(۱)

پودینگ کدو حلوایی(۱)

پیتزا قارچ و گوشت(۱)

پیده ترکی(۱)

پیراشکی ساده(۱)

تبوله(۱)

تپانیاکی(۱)

تخم مرغ صبحانه(۱)

ترشی مخلوط با سبزیجات خشک(۱)

ترشی کتنی(۱)

تزئین خیار به شکل گل رز(۱)

ته چین عدس(۱)

ته چین گوشت و بادنجان(۱)

ته چین کوکو(۱)

تهیه برنج دمی(۱)

جوجه کباب بدون استخوان(۱)

چای ماسالا(۱)

چتنی ازگیل ژاپنی(۱)

چرا نباید گوشت استیک را کوبید؟(۱)

چیپس سیب زمینی(۱)

چیکن استروگانف(۱)

چیکن برگر و آموزش نان برگر(۱)

حلوا(۱)

حلوا عسلی مازندران(۱)

خامه روی کیک(۱)

خدمات مجالس(۱)

خرید کیمچی(۱)

خمیری شدن کیک اسفنجی(۱)

خوراک بامیه(۱)

خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)(۱)

خوراک جوجه و فلفل هندی(۱)

خوراک زبان(۱)

خوراک قارچ صدفی(۱)

خوراک لابستر با سس رمولاد(۱)

خوراک لوبیا و هویچ(۱)

خوراک مرغ ایتالیایی(۱)

خوراک مرغ و هویچ هندی(۱)

خوراک کدو ویژه گیاه خوارن(۱)

خورش(۱)

خورش بامیه در قابلمه سنگی(۱)

خورش سیب(۱)

خورش غوره با مرغ(۱)

خورش هویج(۱)

دسا ماسالا(۱)

دسر ازگیل ژاپنی(۱)

دسر خرد شیشه میوه ای(۱)

دسر طالبی(۱)

دسر هندوانه(۱)

دلمه کدو(۱)

دمپختک با طعم چیلی(۱)

دونات(۱)

رقابت در آشپزی(۱)

زرشک پلو با مرغ به سبک اکبرجوجه(۱)

زیتون پرورده(۱)

سالاد(۱)

سالاد آلوئه ورا به همراه سس آلوئه ورا!(۱)

سالاد انار(۱)

سالاد اندونزی(۱)

سالاد بادنجان(۱)

سالاد ترب سفید(۱)

سالاد تورتیلا(۱)

سالاد رژیمی قارچ(۱)

سالاد روس(۱)

سالاد ریزوتو(۱)

سالاد سیب زمینی(٢)

سالاد مارچوبه و لوبیا(۱)

سالاد ماکارونی(۱)

سالاد نودل(۱)

سالاد والدورف یا سیب درختی(۱)

سالاد کلم قرمز(۱)

سایت سرآشپز مهسا(۱)

سس مایونز(۱)

سس هزار جزیره(۱)

سفت شدن گوشت کباب تابه ای(۱)

سمبوسه(۱)

سوپ دال عدس(۱)

سوپ سیب زمینی(۱)

سوپ شلغم(۱)

سوپ قارچ(۱)

سوپ کاهو(۱)

سوپ کرم مرغ(۱)

سوپ کرم نودل(۱)

شامی عدس(۱)

شپردز پای(۱)

شربت پالپ دار توت فرنگی(۱)

شربت میکس نعناع(۱)

شف یال(۱)

شله زرد(۱)

شوید لوبیا پلوی شیرازی(۱)

شکلات گلاسه(۱)

شیرین پلو(۱)

شیرینی اسنو بال(۱)

شیرینی دانمارکی(۱)

شیرینی شکری(۱)

شیرینی لطیفه(۱)

شیرینی میوه های مارسیپانی(۱)

شیرینی نخودچی(۱)

طرز پیچیدن سمبوسه(۱)

طریقه خمیر کردن سیر(۱)

غذای محلی استان مازندران-بشته واش(۱)

فالوده شیرازی(۱)

فاوا(۱)

فرزی کردن نخود فرنگی(۱)

فوندوی گوجه فرنگی(۱)

فیله سوخاری مرغ به همراه پنیر پارمزان(۱)

فیله مرغ کریسپی دو(۱)

فیله مرغ کریسپی یک(۱)

قیمه لا پلو(۱)

گوجه فرنگی شکم پر(۱)

لازانیای قارچ و کوشت(۱)

لقمه گوشت(۱)

لواشک ترش آلو قطره طلا و انار(۱)

لوبیا پلو(۱)

مارمالاد انبه و هلو(۱)

مارمالاد پوست پرتقال(۱)

ماهی اس s(۱)

ماهی سالمون(۱)

ماهی گوازیم شکم پر(۱)

ماهی کله قوچی(۱)

ماکارونی لقمه ای با پنیر(۱)

مجبوس با تن ماهی(۱)

مربای ازگیل ژاپنی(۱)

مربای توت فرنگی(۱)

مربای سیب(۱)

مرغ با چتنی انبه(۱)

مرغ ماخانی(۱)

مرغ کشمیری(۱)

مزه دار کردن ماهی(۱)

معجون سلامتی(۱)

موساکا(۱)

میتاراشی دنگو(۱)

میلک شیک توت فرنگی(۱)

میلکی کیک(۱)

میکس کوبیده و جوجه کباب(۱)

نان دارچینی(۱)

نان سیر(۱)

نان عربی پیتا(۱)

نان فتیر محلی(استان مازندران)(۱)

نمایشگاه لبنیات(۱)

نوشیدنی طالبی و انبه(۱)

نوشیدنی مخملی(۱)

نوشیدنی میوه یخی(۱)

نوشیدنی کایپرینا(۱)

نکته(۸)

نکنه(۱)

هات شکلات(هات چاکلت)(۱)

هلیم بادنجان(۱)

هویچ پلو(۱)

کاپوچینو(۱)

کار با تخته و چاقو(۱)

کاناپ(۱)

کباب بلدرچین(۱)

کباب بوقلمون(۱)

کباب تابه ای(۱)

کباب چوبی(۱)

کباب دیگی مازندران(۱)

کباب کوبیده بوقلمون در فر(۱)

کبه سیب زمینی(۱)

کبه عربی(۱)

کشک قلیه(۱)

کلم پلو(۱)

کوبه لبنانی(۱)

کوفته با سبزیجات خشک(۱)

کوکتل ژله(۱)

کوکتل میگو(۱)

کوکو(۱)

کوکو سبزی(۱)

کوکوی سیب زمینی خام(۱)

کوکوی مغزدار(۱)

کیش قارچ و کلم بروکلی(۱)

کیمچی(۱)

کیک ژامبون(۱)

کیک شیفون(۱)

یامتان-پای سیب زمینی(۱)

 
 
 

دوستان هنرمندم

یواش فود

یه مشت چرت و پرت

یک میز با چهار آشپز

یادداشت های روزانه یک دختر شاغل

ولف رویال

ولف رویال

وبلاگ نوشین

وبلاگ دانشجویان مدیریت هتلداری

هنردر خانه

هنرآشپزی

هنر و خلاقیت - مهارتهای زندگی

هنر طباخی

هنر طباخی

همراه با نیایش

هفته نامه همسر

هفته نامه

هدیه زیبای خداوند به ما

نوشته های یک مرد خوب

نگارگر و نقاشی ایرانی

میزشام

موش سر آشپز

موج اف موجی از عشق از زندگی

منصوره و رضا

من و من

من و عشقولی

من و عشقم

من و خونه زندگـــــــــــــــــیم

من و تو با قندون و نمكدون

معرفی جغرافیای شهری

مطبخ من

مطبخ فرا

مطبخ ژاله خانوم

مطبخ رویا

مدلهای دختران و خانمها::..

مجله سرآشپز

مجله اینترنتی رژ لب

متن هایی برای هیچ

ماه من بر من بتاب

مامان دو تا پسر

لیوانِ مشترک

لی لی آشپز

لوازم آشپزخانه

لذت پختن

لذت آشپزی

لبخندهای احمقانه ی یک زن

گیلان زیبا

گیاه درمانی

گوناگون

گندم زار

گلابتون و گلابی

گل منگلی..... ask us

گپم پی تونه

کیفیت تغذیه

کوروش کبیر

کلبه فلفل بانو و نمک خان!

کلبه عشق

کدبانو

کافی شاپ کلبه آبی

کافه ی دسر آیدا

کافه آیدا

کاش خوابم ببرد روی میز آشپزخانه

قالب های طراح سایت

قاشق طلایی

قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

قاتق

فروشگاه محصولات زناشویی

فروشگاه اینترنتی محور

غذای متفاوت

غذاهای ترکیه

غذاکده خانگی بهار

غذا

عطر برنج

عاشق بی معشوق

طعم غذا

صد و یک کتاب آشپزی

شیرینکده

شیدایی 조병

شش و بش

سفره خونه

سفرجویان

سفالينه -شکمینه

سعید رضا امید مامان و بابا

سرآشپز یدالله مشفقی

سرآشپز مروارید

سرآشپز جیمز مارتین

سرآشپز بابی فلی

سرآشپز امریل

سرآشپز

ستایش بانو

سایت مانا ماکارون

سایت لینک من

سایت جیمز آشپز

سایت تفریحی

سایت تخصصی بانوان - مامی سایت

سایت آشپزی ملک بانو

سایت آشپزی سرآشپز مهسا

سایت آشپزی خانم منا پوردریایی

سایت آشپز معروف آلمانی...تیم مالزر

سایت استاد عزیز سرآشپز حمیدرضا رنجبر ...آشپزخانه رنجبر

ساناز سانیا

سامانه اطلاعات رستورانهای استان تهران

ژولیت و گابریل

ژورنال سرا

زیتون سیاه

زیتون ایرانی2

زیتون ایرانی

زنی از شهر بنفشه

زنده باد غذای خوشمزه

زندگی همیشه زیباست در کنار آرامش

زر ماکارون

زر ماکارون

روی میز آشپزخانه

روستای سرسبز یالرود

روزانه های مهناز

روبان دوزی،تزئین شمع،مدل لباس

رایحه آشپزی

راه بسته

دنیای زیبای من

دنیای تازه های کامپیوتر

دنیای پاستیل و جو جو

دلم دریاست

دلتان گرم و روشن چون آفتاب تابستان

دل نوشته های سحر

دکتر آشپز

دستپخت گیسو

داستان های خوشمزه ی آسو

داستان عشق ما

خطش نزن-ثمره کمالیان

خانواده 3 نفره من

خانه دوست داشتنی من

خانجون

خاطرات دختر کوچولویی با آرزوهای بزرگ ...

خاطرات آشپزی من

خاطرات آشپزی

حمل و نقل

حمام داغ

چند قدم نزدیکتر به خدا

چشمه سار

چاشنی خوب

جولیای آشپز

جهان ماکارون

تنبل خونه شاه عباسی

تک ماکارون

تک آشپز آموزش آشپزی

تقدیم به سر آشپز کوچولوم

تستر کوچیکه

ترلان کافه

ترانه عسلی

پیشنهادهای آشپزباشی

پورتال تخصصی آموزشی سرآشپز

پسرک سرراهی

پریا

پرند وب

پردیس شب

پایگاه عکسهای جالب و دیدنی

پاتوق آریان

بهونه شیدائی

بزرگترین وبسایت آگهی های ساختمانی

بر سر خوان هنر

بر سر خوان هنر

بانوی دریا

بازی رایانه و لب تاب

ایده های زیبا

ايده های خا له اوشین

آواز قدیم

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش زبان انگلیسی

آموزش خدمات زیبایی ناخن-ناخن زیبا

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی . هتلداري و پذيرائي تشريفات

آموزش آشپزی

امپراطور عکس و اس ام اس

الهه شعر و موسیقی

الهه شعر و موسیقی

الطاف خداوندی

اقیانوس آرام

افزایش رتبه در الکسا

آشپزی و شیرینی پزی رزیتا

آشپزی و ...

آشپزی نو

آشپزی می کنم ! پس هستم!

آشپزی عمه خانوم

آشپزی سئویل

آشپزی سناتور

آشپزی زیبا

آشپزی رنگین کمان 60

آشپزی رنگین

آشپزی خانواده سبز

آشپزی ایرانی

آشپزی آسان

آشپزی - فوتو بلاگ

آشپزخونه ما

آشپزخونه گلی

آشپزخونه عربی

آشپزخونه سپیده

آشپزخونه خاله شیکمو

آشپزخانه ماری

آشپزخانه کوچک من

آشپزخانه خانم نوتلا

آشپزخانه الی گوگولی

آشپزبانو

آشپزباشي جنوب

آشپزآنلاین

آشپز نمونه

آشپز 20

آشپخسونه ی مامانم اینا

آش

آسمان آبی

اس ام اس کده

ازدواج

آرایشگری ، آشپزی ، خونه داری

اچ پاتق

اتاقچه کدهای زیبا

doki 021

chef2chef سایت ارتباط سرآشپزان دنیا

▪•● دکوراسیون.تزئینات.خانه داری●•▪

“عکس پارس پیک”

*ژورنال غذای لادن*

آشپزخانه داغ

 

در نظر سنجی وبلاگ شرکت کنید

RSS 2.0

 
 

Weblog Themes By Blog Skin

چند جور غذای فوری

بورانی گوجه فرنگی

بادمجان :  ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم

ماست چکیده  : ۱لیوان

نمک و فلفل : به مقدار لازم

بادمجان را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید گوجه فرنگی را رنده کرده و با فلفل و نمک روی بادنجان اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه بجوشد تا آب گوجه از بین برود.سپس آن را در ظرفی مناسب کشیده و روی آن ماست بریزید

سالاد تن ماهی

کنسرو تن ماهی : ۱ قوطی

لوبیا سبز پخته : ۱ لیوان

تخم مرغ سفت : ۴ عدد

سیب زمینی  پخته شده خلال شده : ۱لیوان

سس مایونز :۲/۱ لیوان

آبلیمو یا سرکه : ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

روغن زیتون یا روغن مایع دیگر:۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

سس مایونز را با  آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کرده سیب زمینی را در ظرفی ریخته رویش روغن زیتون را اضافه کرده و سپس تخم مرغ را رنده کرده و به همراه لوبیا سبز و تن ماهی درون سیب زمینی ریخته و کاملا مخلوط می کنیم سپس سس را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.می توانید روی آن را با تخم مرغ پخته و گوجه فرنگی تزیین کنید

خورش فوری(قیمه فوری)

گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری

پودر لیمو عمانی : ۲ قاشق چای خوری

لپه از قبل پخته شده : نصف لیوان

نمک وفلفل : مقداری

سیب زمینی خلال سرخ شده یا چیس خلال : به میزان دلخواه

پیاز را ریز خرد کرده و در روغن به همراه زردچوبه سرخ کنید سپس گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید وقتی کاملا سرخ شدنمک و فلفل و رب را به آن اضافه کنید کمی تفت دهید و بعد به میزان ۵/۱ لیوان آب به آن اضافه کنید و پودر لیمو عمانی را در خورش بریزید .به مدت نیم ساعت آن را روی شعله قرار دهید یک ربع مانده به پایان پخت لپه را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا جا بیافتد سپس آن را کشیده و رویش سیب زمینی میریزیم

نوش جان!!!!!!

شنبه ٢٩ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

کباب دیگی مازندران

 

 

 

 

 

کباب دیگی مازندران

 گوشت ران گوسفند : ۱ کیلو

پیاز : ۱عدد

سیر :۶ حبه

گوجه فرنگی: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

رب نارنج : ۱ قاشق غذاخوری

آلو بخارا : ۵ عدد

آلوچه برغانی : ۸ عدد

آلو قرمز یا گوجه سبز محلی : ۸ عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

ابتدا گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده سپس وسط هر تکه را 

یک شکاف کوچک  ایجاد کرده  وهر یک حبه سیر را داخل این

شکافها می کنیم .در قابلمه روغن ریخته و پیاز را به قطعات ریز 

تبدیل کرده و کمی تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه کرده و کمی

روی آن طلایی شود سرخ می کنیم سپس گوجه فرنگی خرد شده را

اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد داخل  گوشت سیر باقی مانده

 و آب میریزیم ( میزان آب باید به حدی باشد که ته روی گوشت را

 بگیرد) در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد بعد از گذشت نیم ساعت 

آلو بخارا آلو برغانی  و گوجه سبز را اضافه می کنیم و به مدت 

چند ساعت در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد بعد از پخت رب گوجه

فرنگی  را سرخ کرده به همراه رب نارنج ونمک و فلفل به خورش 

اضافه می کنیم سپس شعله را کم کرده و می گذاریم تا روغن

 بیاندازد .غذا حاضر است!

نوش جان!

 

 

پنجشنبه ٢٧ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

بورانی کنگر لبنانی-کوبه لبنانی

بورانی کنگر لبنانی

کنگر : ۱ کیلو گرم

ماست ۵۰۰  گرم   ( بهتر است از ماست چکیده استفاده شود)

روغن: ۱ فنجان

فلفل : ۱ قاشق چایخوری

نمک:  به مقدار کافی

کنگرها را پاک کرده و تیغهای ان را بگیرید  و در رو غن سرخ کنید سپس ۲ فنجان آب ریخته در ظرف را بسته بگذارید کاملا نرم شود.سپس میگذاریم تا کنگرها خنک شود و بعد ماست٬نمک٬فلفل را اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا ماست نبرد سپس در ظرف کشیده وسرو نمایید

 

کوبه لبنانی

گوشت ران بدون چربی: ۴۰۰ گرم

بلغور: ۵/۱ فنجان

پیاز متوسط: ۱ عدد

نمک و فلفل : به قدری

ماست : ۱لیوان

بلغور را  ۶ ساعت در آب خیس کرده  . گوشت را تمیز کرده و با پیاز و بلغور چرخ کنید سپس با دست آن را مالش داده تا چسبندگی پیدا کند نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.ظرفی را آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید از مخلوط تهیه شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق  درست کنید و در آب جوش بیاندازید تا کاملا پخته شود پس از پخت آن را از آب خارج کرده و در ظرفی چیده و رویش ماست بدهید.می توانید در ماست از نعنا خشک وسیر نیز استفاده کنید.

نوش جان!

چهارشنبه ۱٩ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

غذاهای در خواستی

میرزا قاسمی

 
بادمجان ۱۰۰۰گرم
گوجه فرنگی ۱۰۰۰گرم
سیر ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
روغن ۴ قاشق سوپخوری
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری

ابتدا بادمجان را در فر یا روی گاز کبابی می کنیم سپس سیر را پوست کنده و آن را با

نمک می کوبیم.گوجه فرنگی را ریز خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم

سپس بادمجان را که ساتوری کرده ایم به گوجه فرنگی اضافه کرده سپس زرد

چوبه  فلفل و نمک را نیز میریزم آنقدر صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی کاملا از بین

برود سپس روی آن روغن حیوانی ریخته و به مدت یک ربع سرخ میکنیم

  سپس سیر را در تابه ای جدا سرخ کرده تخم مرغها را هم زده و به سیر اضافه

می کنیم آنقدر هم می زنیم تا سفت شود سپس تخم مرغ را به مخلوط بادمجان

اضافه می کنیم و هم میزنیم وپس از گذشت ۳ دقیقه آن را از روی شعلهبر می داریم 

میرزا قاسمی را در ظرفی ریخته و با برنج کته یا نان  میل می کنید!

دوشنبه ۱٧ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

غذای محلی استان مازندران-بشته واش

بشته واش

توضیح : سلام باید بگم که این غذایی رو که می خوام به شما آموزش بدم غذای

 محلی استان  مازندران هستش که تقریبا از خانواده آش ها حساب میشه اما تنها

قرقی که با آش داره اینه که این غذا رو با پلو هم می شه خورد وباید بگم که این غذا

سرشار از آهن و فیبره که برای افرادی که به کم خونی ویبوست و یا هموروئید مبتلا

هستند بسیار مفیده.امیدوارم که این غذا رو بپزید و بخورید و لذتش رو ببرید

مواد لازم:

اسفناج : ۵/۱ کیلو

پیاز : ۲ عدد بزرگ

سیر : ۳ حبه

عدس : ۳ پیمانه

زیره سبز : ۲ قاشق غذا خوری

زردچوبه: ۲ قاشق مربا خوری

نمک وفلفل : به میزان لازم

ابتدا عدس را شسته و با مقداری آب آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد سپس

اسفناج را کاملا شسته و آن را به اندازه متوسط خرد می کنیم

پیاز و سیر را ریز خرد کرده٬در قابلمه روغن می ریزیم و پیاز و سیر را در آن ریخته و

تفت می دهیم  تا رنگ آن طلایی شود سپس زردچوبه را به آن اضافه میکنیم وقتی

زردچوبه کمی تفت داده شد اسفناج را در قابلمه می ریزیم تا به مقدار خیلی کمی

 سرخ شود سپس وقتی عدس پخته شد آن را به همراه آبی که دارد به مخلوط

اسفناج اضافه می کنیم نمک وفلفل و یک قاشق از زیره سبز را با آن مخلوط کرده اگر

 آب عدس کم بود کمی آب به آن اضافه میکنیم 

درب ظرف را میگذاریم و تا به مدتی که اسفناج ها پخته شود وعدس لعاب خود را پس

 بدهد آن را روی شعله قرار می دهیم  تقریبا به مدت ۲ ساعت این غذا باید روی

 شعله متوسط پخته شود تا آب آن کمی کشیده شود و لعاب بیاندازد.

بعد از پخت آن را کشیده و رویش یک قاشق زیره سبز میپاشیم.

این غذا باید با زیره فراوان و آب نارنج میل شود

نوش جان!

شنبه ۱٥ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

فوندوی گوجه فرنگی

فوندوی گوجه فرنگی

کره 100 گرم
موسیر 3 عدد
گوجه فرنگی  500 گرم
سیر 1 لپه
فلفل قدری
نمک قدری


کره و موسیر را یک تفت ( تاب ) میدهیم . سیر را میکوبیم و بآن اضافه میکنیم ، پوست

 گوجه فرنگی را میگیریم و آنرا خرد مینمائیم و در مایه کره و موسیر میریزیم و حرارت

 را ملایم میکنیم و کمی نمک و فلفل بآن میپاشیم و مرتب بهم میزنیم تا آب گوجه

 فرنگی کشیده شود و بصورت سس غلیظی درآید. این فوندو را میتوانیم با نان تست

کوچک صرف کنیم .

پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

ژامبون مرغ یا گوشت : ۲ ورقه

فلفل دلمای  : ۴/۱ فلفل

نخود فرنگی پخته یا کنسرو : ۱ قلشق غذا خوری

سیب زمینی پخته :۱ قاشق غذا خوری

روغن :۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ: ۱ عدد

نمک وفلفل : قدری

آویشن:۱ قاشق چای خوری

ژامبون و فلفل دلمه ای  را خرد کرده وسپس با نخود فرنگی مخلوط می کنیم

 سیب زمینی را خرد کرده به مدت ۵ دقیقه در تابه تفت می دهی و بعد مخلوط فلفل را

اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه دیگر سرخ می کنیم.

تخم مرغ ۲٬قاشق چای خوری آب و کمی نمک وفلفل و آویشن را مخلوط کرده و

سطح مواد داخل تابه را صاف کرده و مخلوط تخم مرغ را به روی تمام مواد می ریزیم

مخلوط را بدون هم زدن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی شعله کم قرار داده تا سفت شود و

رنگش طلایی شود  سپس آن را مثل پیتزا برش زده و در بشقاب می کشیم وبا

پره های گوجه فرنگی تزیین می کنیم

نوش جان!

پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

خوراک مرغ ایتالیایی

 

 

 
مواد لازم :
گوشت مرغ     2000 گرم
پیاز                 4 عدد
روغن زیتون        5 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی  1 فنجان  
قارچ                  1 فنجان
فلفل هندی        1 عدد
آرد سفید           0.5 فنجان
سیر                  1 عدد
فلفل و نمک      قدری

مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید

سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را 

سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از

طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ 

ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید 

بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و   به مدت ۱۵ دقیقه

آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود.

سپس آن را گرماگرم نوش جان کنید

 

دوشنبه ۱٠ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

خوراک زبان

زبان گوساله تمیز شده :۱ عدد

پیاز درشت: ۱ عدد

سیر : ۲ حبه

کره پاستوریزه :۵۰ گرم

کرفس :چند ساقه خرد شده

آرد : ۲ قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی ۱: قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

زبان را پس از آن که تمیز شستید، با مقداری آب، پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه و چند ساقه کرفس بپزید. زبان باید به طور کامل پخته شود. آن گاه زبان را از آب خارج کنید تا خنک شود. سپس پوست روی آن را جدا کرده و با چاقوی تیز به صورت ورقه ای ببرید. پس از آن که زبان را برش دادید، در ظرف مناسبی قرار دهید و اطراف آن را با سبزیجات پخته مانند هویج و کرفس تزیین کرده و از سس آماده (که طرز تهیه آن در زیر آمده است) روی آن بریزید. بدون سس هم می توانید این غذا را سرو کنید.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی :

50 گرم کره ی پاستوریزه را در ظرف مناسبی روی حرارت آب کنید و 2 قاشق سوپخوری آرد را به آن اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و آب (بهتر است از آبی که زبان در آن پخته شده، استفاده شود) را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود. می توانید به این سس 250 گرم قارچ رنده شده که سرخ شده اضافه کنید. سس را روی زبان بریزید.  

           

یکشنبه ٩ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

نکاتی که برای درست کردن مرغ لازم است بدانیم

۱-همیشه پوست مرغ را از گوشت جدا کنید به غیر از طیور محلی

۲-هیچ گاه مرغ های شرکتی و پرورشی  را برای پخت در ابتدا سرخ نکنید در صورتیکه در

طبخ طیور محلی ابتدا به سرخ کردن می پردازیم تا گوشت بهتر پخته شود.بهتر است مرغ را ابتدا

 با آب و ۱عدد پیاز و هویچ بپزیم.

۳-همیشه در ابتدای پخت نمک را اضافه کنید تا باعث بهتر پخته شدن مرغ شود

۴-برای مرغ آبپز همیشه به آن زعفران اضافه کنید

۵-برای پخت مرغ در سس وقتی مرغ را سرخ میکنید هیچ گاه آن را در آب مرغ قرار ندهید چون

 باعث بیات شدن و خشکی آن می شود .بعد از اینکه مرغ را سرخ کردید در انتها ۲ عدد گوجه

 فرنگی را رنده کرده  ودر ماهیتابه سرخ کنید سپس ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی را با

 آن سرخ کنید وبه آن فلفل و ادویه بزنید و آن را در داخل آب مرغ بریزید و وقتی چند جوش زد مرغ

 را در داخل سس قرار دهید تا نرم شود و طعم بهتری پیدا کند

۶- در کنار آب مرغ می توانید از آلو ٬ هویچ٬ کرفس استفاده کنید

۷- برای بهتر شدن مزه سس در آخر می توانیم به آن یک قاشق مربا خوری رب نارنج اضافه کنیم.

۸- هیچ گاه مرغ را زیاد سرخ نکنید چون خشک می شود برای کمتر سرخ کدن باید قبل از سرخ

کردن روی مرغ را کمی پودر زعفران پاشیده تا رنگی شود و این کار باعث می شود هنگام سرخ

کردن رنگ مرغ طلایی شود و احتیاجی به برشته شدن زیاد نداشته باشد

امیدوارم تونسته باشم تجربیاتم رو به نحو احسنت در اختیارتون گذاشته باشم

یکشنبه ٩ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

خوراک جوجه و فلفل هندی

گوشت سینه مرغ بدون پوست ۱۲۰۰ گرم
فلفل سبز ۱۰۰۰ عدد
نشاسته ۳ قاشق مربا خوری
زنجبیل ۱قاشق مربا خوری
شکر ۲ قاشق مربا خوری
سیر ۱ قاشق مربا خوری
آب ۲.۵ فنجان
فلفل سیاه قدری
نمک 1 قاشق مربا خوری


سینه مرغ نپخته را مدت 25 دقیقه در آب بجوشانید و سپس آنرا از آب برداشته ، پوستش را جدا کرده قطعه قطعه اش نمائید .
فلفل هندی را شسته آن را بقطعات ریز بریده مدت 4 دقیقه در آب بجوشانید وسپس آن را در آب
سرد آبکشی کرده فلفل ها را پس از خشک کردن در کماجدانیکه با روغن بادام زمینی باندازه کافی چرب شده ، بریزید و مدت دو دقیقه بپزید ، سپس جوجه و نمک و شکر و زنجبیل و سیر و فلفل سیاه و آب را بر آن افزوده سر پوش ظرف را گذاشته مدت شش دقیقه بجوشد . آنگاه نشاسته آرد ذرت را بر آن افزوده هم زده مدت دو دقیقه بپزید .

یکشنبه ٩ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

نوشیدنی میوه یخی

مواد لازم:

هندوانهء میکس شده: نصف لیوان

توت فرنگی میکس شده: نصف لیوان

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

یخ میکس شده : به اندازه دلخواه

ما در تهیه این نوشیدنی نیاز به ۲ لیوان اسطیل بلند داریم .در ابتدا هندوانه و توت فرتگی را در 

میکسر ریخته و سپس در داخل یکی از لیوان های اسطیل میریزیم البته باید توجه داشته باشید

 که آبمیوه تا نصف لیوان بیشتر پر نشود و سپس شکرا اضافه کرده ورویش تا لبه لیوان یخ

 میریزیم و دهانه لیوان دیگر را در لیوان اب میوه فرو می کنیم تا کاملا به هم جفت وکیپ شود و

بعد  لیوانها را در یک دست گرفته و به صورت تکان دادن آنها را مخلوط مکنیم سپس لیوانها را از

 هم جدا کرده و آبمیوه را در لیوان مورد نظر خالی می کنیم و آن را با توت فرنگی تزئین میکنیم

نوش جان!

شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 

راز قورمه سبزی

راستی تا حالا به این فکر کردید که راز پختن یه قورمه سبزی خوشبو و خوشمزه چی میتونه باشه؟!

 

یادتون باشه موقع خرید سبزی قورمه مقداری سبزی ترخون رو به  اون اضافه کنید

در پایان پخت خورش زعفران پودر شده را فراموش نکنید!!!

و همیشه نیم ساعت قبل از پایان پخت روغن را به خورش اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا

 آب اضافی از بین برود و خورش جا بیافتد.

شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۸٦ | نظر بدهید ()

 
قالب وبلاگ
</